Favoritele lunii mai


   În luna mai am folosit multe produse noi, pe care nu le cunoşteam, le-am grupat pe ultima sută de metri şi urmează să vă povestesc despre ele în rândurile următoare. Lipsesc din fotografie produsele anticelulitice de la Elmiplant şi Bielenda, nu le-am avut în apropiere atunci când am făcut pozele pentru blog.

    Mascara Thick&Fast nu excelează la capitolul alungire, pot spune chiar că nu face nimic în această privinţă, însă adaugă foarte mult volum genelor, fără să le încarce. Dacă iubiţi rimelurile pentru volum, acesta cu siguranţă o să vă placă. Îl găsesc potrivit inclusiv pentru ochii sensibili. Găsiţi produsul în Sensiblu la preţul de cca. 50 lei.
   Oja Lancome în nuanţa Rose Boudoir mi-a stat pe unghii în ultimele săptămâni, o iubesc! Despre ea am scris pe blog o recenzie detaliată pe care o puteţi citi AICI.
    Produsul de îngrijire preferat al lunii mai este masca Green Clay de la Apivita. Merită toate cuvintele de laudă această mască pe bază de argilă, curăţă în profunzime şi nu irită deloc pielea. Atenţie, varianta Green Clay este recomandată doar tenului gras! Puteţi cumpăra măştile Apivita din Sensiblu sau, cu 30 lei de mai ieftine, de AICI
    Un alt produs de îngrijire promiţător, însă pe care nu am apucat să-l testez îndelung este crema Renergie Multi-Lift de la Lancome. Are o formulă potrivită inclusiv tenurilor grase, fiind o cremă antirid lejeră. Încă nu am apucat să văd cum se comportă fondul de ten aplicat peste ea, căci nu am purtat machiaj în ultima perioadă. Are şi factor de protecţie solară (SPF15). După ce-am s-o folosesc măcar o lună voi reveni cu o prezentare amănunţită, cu siguranţă pe multe dintre voi vă interesează această cremă. Online o găsiţi AICI
   În supermarket nu am mai găsit deodorantul Dove Original, era gol raftul, aşa că am ales una dintre variantele disponibile, pe Beauty Finish. Îmi place mirosul său discret şi feminim, precum şi faptul că nu crează un nor pudrat în cameră atunci când îl aplic, cum face varianta Original. Sunt eficiente deodorantele Dove şi foarte accesibile.
    Am primit un pachet cu gelul de duş şi parfumul Japanese Rituals de la Tesori d' Oriente, ca blogger. Parfumul nu mi-a plăcut aşa că i l-am lăsat mamei mele. Mi s-a părut lemnos şi cumva răcoros. Nu ştiu cum să explic exact, cam în genul parfumurilor de la Oriflame. Gelul de duş l-am păstrat şi îmi place, este foarte cremos şi spumant. 



   Am făcut o pasiune pentru Dahlia Divin după ce am primit o micuţă mostră a acestui parfum. Miroase a zarzăre coapte şi iasomie, este un parfum dulceag şi elegant. Mi se pare întruchiparea feminităţii, l-aş băga în categoria aceea ocupată de J'Adore şi Miss Dior, a esenţelor care te fac să te simţi deosebită şi extrem de elegantă. Nu ştiu în ce măsură mi s-ar potrivi acest parfum, însă îl găsesc minunat. Rezistă foarte bine pe piele, pe deasupra!


Comentarii

Simona Nemtanu a spus…
Parfumul Dahlia Divin l-am primit si eu anul trecut si inca nu l-am desfacut, am multe altele care asteapta terminate. Imi place mult de tot parfumul, l-am avut in varianta de 15 ml.
Toma Aurora a spus…
Simona, mă gândesc să îl cumpăr şi eu. Doream să-mi iau o variantă mică de J'adore însă acela nu persistă deloc pe pielea mea, nici măcar 3-4 ore. Dahlia Divine rezistă mult mai bine şi miroase cât de cât similar.