vineri, 26 mai 2017

Review: Lac de unghii Vernis in love Lancome
   Lacul de unghii Vernis in love de la Lancome este un capriciu pe care luna aceasta mi l-am satisfăcut. Este o ojă pentru care am plătit 76 lei şi care are un conţinut de doar 6 ml. Nu este vorba de o versiune mini, aceasta este cantitatea standard a clasicului produs pentru unghii de la Lancome despre care am citit că are o formulă ce a cucerit milioane de consumatori din întreaga lume. Rămâneţi alături de mine pentru a afla dacă şi pe mine a reuşit să mă impresioneze şi dacă merită cu adevărat aceşti bănuţi.


   Am optat pentru nuanţa Rose Boudoir, care este una dintre cele mai populare culori din gamă. Paleta de nuanţe nu este foarte variată, ea conţine doar culori clasice, tonuri de roz, roşu şi bej. Ocazional Lancome lansează colecţii limitate în care oferă şi nuanţe pastel, metalice sau cu glitter. Rose Boudoir mi-a amintit de o ojă pe care eu am adorat-o: Rimmel I love fruities în nuanţa Cranberry. Aşadar, am ales o nuanţă de roz intens ce bate înspre roşu pe care am considerat-o potrivită pentru unghiile scurte. Câteva luni am purtat unghiile lungi, lăcuite într-o nuanţă nude şi am decis să fac o schimbare pentru a întâmpina vara.
   Formula ojei este foarte lichidă. Din recenziile pe care le-am citit pe site-urile din afară oja se păstrează astfel pentru minim 2 ani, fără a se îngroşa. De fapt, acesta a fost principalul motiv ce m-a convins să o cumpăr, am gândit că dacă va ţine aşa mult atunci investiţia se va amortiza. În prezent nu am decât două oje, una de la Sally Hansen şi pe aceasta, când m-am mutat nu am luat cu mine ojele vechi. Într-o vizită la casa părintească am observat că tot ce aveam acolo se îngroşaşe, era imposibil de aplicat, cu excepţia ojelor OPI. Aşa că uneori merită să dai mai mulţi bani pe o ojă, mai ales dacă găseşti o nuanţă pe care ştii sigur că o vei purta de nenumărate ori fără a te plictisi.
   Vernis in love are o pensulă lată însă foarte subţire. Pensule aşa late am mai văzut şi la alte lacuri de unghii, dar la niciuna un model atât de subţire. Se aplică foarte uşor oja şi se usucă tare repede. Primul strat este gata uscat în câteva secunde în timp ce al doilea se usucă complet în 5 minute.
   Deşi formula este foarte lichidă oja este perfect opacă din 2 straturi, având o putere mare de acoperire. Nuanţa este intensă, vibrantă şi foarte lucioasă. Am remarcat că mirosul său este mai puţin intens decât al oricărei oje încercate de mine. Tind să cred că formula este una atent studiată şi am remarcat prin lista de ingrediente extracte şi uleiuri vegetale.
    Ar fi fost feeric ca toate caracteristicile să fie roz precum oja însă Vernis in love are şi părţile sale slabe. Una dintre ele este rezistenţa. Cel puţin în cazul meu nu se menţine impecabilă pe unghii decât timp de trei zile. Un top coat îi prelungeşte rezistenţa, de aceea ar fi păcat să nu aplicaţi unul. Eu folosesc un lac transparent de la Maybelline. După aceste trei zile oja începe să se şteargă de pe vârfuri.
   Alt inconvenient este luciul intens care nu se păstrează în timp, aşa cum precizează producătorul. Luciu inalterabil se promite pe ambalaj, însă luciul se cam alterează după două zile.   Nu regret că am cumpărat acest lac de unghii, aplicarea uşoară şi uscarea rapidă mă încântă iar nuanţa îmi place la nebunie. Faptul că oja nu se usucă peste ani contează iarăşi mult, căci aşa există şanse să o folosesc până la ultima picătură. 
   Următoarea nuanţă pe care vreau să o adaug minusculei mele colecţii va fi un roz lăptos, însă nu m-am decis asupra mărcii, încă îmi fac temele.

   Găsiţi lacul de unghii Vernis in Love în toate parfumeriile cu stand Lancome (Sephora, Douglas, Marionnaud) iar online puteţi comanda produsul de AICI  la preţuri pornind de la 60 lei. 
   
   

2 comentarii:

 1. arata foarte bine si iti sade super cu ea.

  sa stii ca eu am o oja Jessica de mai bine de doi ani si desi am folosit-o de zeci de ori, de abia acum incepe sa se ingroase. minusul ei e ca se usuca infiorator de greu pe unghii daca nu folosesc top-coat.

  asta e: http://alinaluibrumarel.blogspot.com/2015/04/happy-endings-notd.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alina, şi Jessica este un brand scump cu nuanţe frumoase. Probabil formulele acestor oje sunt mai sigure pentru sănătatea unghiei, am observat că sunt excluse anumite ingrediente chimice care fac în mod normal oja să dureze mult pe unghie.
   Nu zic nu ojelor ieftine, ferească sfântul, căci am încercat o sumedenie de lacuri de unghii la 5-10 lei, însă ne mai răsfăţăm şi noi când şi când cu ceva deosebit.

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...