Decolorarea naturala a parului cu miere


Notă: Aceasta este o experiență personală, iar rezultatele obținute depind de tipul de păr al fiecărei persoane!

   O sa incep postand o fotografie cu rezultatul final: asa arata parul meu dupa prima decolorare 100% naturala, cu miere. Am plecat de la un saten inchis si am ajuns la unul mediu, dupa un singur tratament, care a durat 24 de ore. Vreau sa va spun ca aceasta metoda functioneaza si in cazul parului afro si a celui vopsit (inclusiv cu henna). Tutorialele de pe Youtube stau marturie spuselor mele!

  Procedeul este unul foarte simplu. Nu aveti nevoie decat de o lingura de miere, una de ulei vegetal (de masline, de preferat. Eu am pus de cocos, caci nu aveam altul) si 6 linguri de apa (eu nu am avut distilata, am pus apa plata obisnuita). Se amesteca intr-un pahar cele trei ingrediente. In contactul cu apa, peroxidul din miere incepe sa se activeze si o sa observati ca amestecul incepe sa se incalzeasca. Repartizati uniform solutia obtinuta pe par si stati cu ea cel putin 6 ore. La inceput veti simti mici furnicaturi la nivelul scalpului, dar treptat senzatia o sa dispara.

   Solutia se clateste foarte repede si eu am indepartat-o printr-o simpla samponare. Singurul dezavantaj este senzatia pe care o ai cand dormi cu masca in cap. Eu am avut un somn teribil in acea noapte, pentru ca nu am avut cascheta din plastic si trebuia sa dorm pe o singura perna, pregatita special pentru a fi murdarita de miere. Dimineata am observat ca nu murdarisem nimic, doar ca parul meu era foarte intarit si usor lipicios, iar acest lucru, probabil, a creat acea stare de disconfort.


   Dupa clatire, parul ramane lucios, moale si se coafeaza foarte usor. Este o metoda foarte buna si sanatoasa pentru podoaba noastra capilara, de care eu am aflat de curand, dupa drama suferita cu vopseaua Syoss. Acum stiu ca imi pot vopsi parul cu o nuanta mai deschisa si ca vopseaua respectiva o sa si prinda. Mai mult ca sigur voi repeta procedeul, mai ales rezultatul obtinut este uniform, de la radacina pana la varf:

   Varfurile erau cele care ma obsedau pentru ca erau aproape negre si aratau foarte artificial. Sora mea mi-a spus ca parca am o peruca in cap, ceea ce m-a facut sa fiu si mai incapatanata si sa imi doresc cu si mai multa ardoare sa scap de brunetul deloc binevenit!

  Voi ati incercat aceasta metoda? A avut rezultate si in cazul vostru? Eu am mai testat varianta cu lamaie si pe cea cu ceai de musetel, dar nu am obtinut niciun rezultat, pentru ca am parul mai inchis la culoare.



Comentarii

claudia_mami a spus…
Nu am auzit.nu am incercat dar as vrea sa l incerc.multumec ca ai inpartasit cu noi ideia ta.
Deena a spus…
Pe asta chiar nu o stiam. Hmm, ma intreb daca ar reusi sa uniformizeze si la mine diferenta dintre varfuri si restul parului. Am avut un accident cu o vopsea inchisa acum multe luni si bineinteles ca nu prinde nimic peste ea asa cum ar trebui. Oriucm am in plan ca dupa sfarsitul lui octombrie sa ma las de tot de vopsit. O sa incerc si eu procedeul cat de curand!:D:D
Anonim a spus…
mi-ar fi placut un before & after..
Ce interesant!Chiar nu stiam de acest procedeu.Am o singura nelamurire...crema aceea obtinuta din miere si celelalte ingrediente decoloreaza parul vopsit intro nuanta care nu ne place sau si parul natural?
Milena a spus…
foarte fain! poate o sa incerc si eu la un moment dat, desi sunt destul de deschisa la par acum. la radacini ar fi super. frumoasa nuanta. sa o porti sanatoasa!
Anonim a spus…
PS. daca ne-ai da si linkul youtube, ce bine ar fi :)
All that beauty a spus…
Nu stiam de aceasta metoda de decolorare a parului. Mi se pare foarte interesanta!!!
Abyukina a spus…
e prima oara cand aud de aceasta metoda :d insa nu cred ca o voi incerca. Ma straduiesc sa ajung la culoarea mea naturala de par :d
foarte interesant, multumesc pentru pont
Alice wonders a spus…
Ce tare, ti-a iesit o nuanta frumoasa si calda.
Niko a spus…
De mult imi doresc sa imi deschid culoarea parului vopsit saten inchis fara decapaj,decolorare sau alte chestii daunatoare si sa ma vopsesc roscat aramiu.O sa incerc multumesc pentru sugestie!Daca o sa si mearga o sa fiu cea mai fericita!
Ela a spus…
Sustin vorbele Mihaelei Laitinen!Si mie mi-ar placea daca ai putea sa oferi un link si sa ne arati un close up cu parul de dinainte de acest tratament ca sa vedem mai bine transformarea.
Ma bate gandul sa fac si eu acest miraculos tratament caci si eu am avut niste experiente proaste cu vopsea si as vrea sa il uniformizez.
Criss a spus…
Foarte interesant. Abia astept sa vad cat de mult se deschide parul dupa ce mai folosesti metoda asta :P
Sadie a spus…
Vai, trebuie sa incerc si eu! Probabil ca va fi in weekend, ca tot o sa fiu singura acasa si ma pot destrabala in voie.
Si eu as vrea link-ul de pe youtube sau unde ai gasit despre metoda asta, doar asa, ca sa fiu mai informata.
Si ce bine era daca aflam mai demult despre asta... :D Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Carmen Tobias a spus…
Hmmm :) Si eu folosesc mierea in masti de par, dar daca ar functiona ca si decolorant ar fi supeeer! Trebuie sa incerc :)
Mie mi se deschide parul ff tare de la soare, doar ca de cativa ani nu prea pot sa stau, imi scade tensiunea teribil :(
O sa incerc maine sau poimaine, sa stii! :) Merci de idee! :)
Coconut a spus…
E o pont super, Aurora, nu stiam de metoda asta. Eu nu m-am mai vopsit de 4 ani, nuanta mea naturala este un blond mediu, mai deschis vara, o sa incerc sa vad daca-l pot deschide cu miere, cu musetel nu a mers. Am fost vopsita blond vreo 10 ani, mi-e dor de culoarea aceea, dar pe de alta parte parul meu e mult mai sanatos de cand nu-l mai vopsesc. Se poate folosi orice miere?
Toma Aurora a spus…
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo
Toma Aurora a spus…
http://www.naturallycurly.com/curlreading/hair_color/honey-hair-lightening-fact-or-fiction
Toma Aurora a spus…
Cleo, decoloreaza si parul natural si pe cel vopsit :)
Toma Aurora a spus…
Ela, nu am facut poze inainte pentru ca nu eram sigura ca o sa obtin vreun rezultat. Oricum era un saten foarte inchis, aproape negru la varfuri.
Toma Aurora a spus…
Am pus linkurile mai sus. Metoda are rezultate diferite, de la o persoana la alta. Uneori este nevoie de multe sedinte pentru a obtine o decolorare vizibila.
Anonim a spus…
Oricum ai o nuanta superba in cap!
coco a spus…
interesant , chiar nu stiam !
Sadie a spus…
Am vazut ca in video si in articol se mentioneaza ca e nevoie de repetari. Tie ti-a iesit asa deschis din prima ca ai stat mult cu amestecul in cap, probabil, nu?
Si eu intentionez sa fac un efort de-asta lung o data, ca nu stiu cand apuc sa repet apoi. Just in case, am avertizat o colega ca, daca ies blonda, duminica o chem sa ma vopseasca! :))
Toma Aurora a spus…
Da, este nevoie de repetari in functie de tipul de par si de timpul de actiune. Tipa din video parca spunea ca sta doar o ora cu solutia in cap. Eu am stat o zi intreaga, dar a meritat. Acum stiu ca pot sa ma vopsesc cu ceva deschis si ca sigur va prinde.
Toma Aurora a spus…
Da, cred ca merge orice tip de miere, inclusiv cea sub forma de crema (am vazut intr-un video ca cineva a folosit miere-crema).
Alexandra a spus…
Nu stiam de metoda asta, suna f bine. O s-o incerc si eu de indata ce cumpar miere, ca am ramas fara, desi am mereu in casa.
Multumim de pont. Pupici.
Sadie a spus…
Cam asta e si planul meu. Nu vreau sa ma deschid mult, dar am o portiune de cativa centimetri foarte inchisa, aproape de radacina si clar nu scap de ea decat printr-un soi de decolorare, caci in parul meu se fixeaza pigmentul prea bine!
Ioana Rosu a spus…
Foarte interesant articolul, nu am mai auzit pana acum de metoda asta.
bluemonoxide a spus…
Foarte interesant!! Stii cumva, la parul nevopsit merge? Tare mi-ar placea sa-mi deschid nuanta un pic:D
ilda76 a spus…
Extraordinar de util articolul, Aurora! Nu aveam habar despre un astfel de procedeu, ma bucura sa-l aflu pentru a-l aplica la nevoie! Am pus semn de carte la postare!
Multumesc!
Pupicei!:)
ella a spus…
Waw!! Nu stiam de aceasta tehnica , insa vazand rezultatele tale sunt tentata sa o incerc! Ma gandesc insa sa o fac ziua, pentru ca nu cred ca as putea sa dorm cu mierea in cap!
Oricum, parul arata foarte bine dupa tratament!
Alina a spus…
Esti sigura ca ai scris corect proportiile de miere/apa/ulei? Pentru ca facand cum ai spus tu, a iesit o solutie complet lichida, in nici un caz o pasta care se poate intinde pe par. Nu cumva era vorba despre 6 lingurite de apa sau chiar mai putin?
Toma Aurora a spus…
Alina, aceasta este reteta luata de pe internet. Este intradevar lichida solutia obtinuta, dar daca nu exista suficienta apa nu se elibereaza peroxidul din miere (explicatie citita tot online).
Anonim a spus…
You are a life saver! Dar am si eu o mica intrebare: Se aplica pe parul umed sau uscat?
Toma Aurora a spus…
Eu l-am aplicat pe parul uscat.
Anonim a spus…
Eu am parul cam pana sub sani,tot atat cantitate de miere si ulei sa folosesc?
Toma Aurora a spus…
Poti pune 2 linguri de miere si 12 de apa, pentru ca ai parul mai lung decat mine. Ai grija ca proportia miere/apa sa fie de 1/6 (o parte miere la 6 parti apa), altfel nu se elibereaza peroxidul din miere.
Toma Aurora a spus…
Iar cantitatea de ulei nu este una fixa. Poti pastra aceeasi cantitate. :)
Anonim a spus…
Multumesc:*,sper sa aiba efecet
Anonim a spus…
Se aplica pe umed sau uscat?Si cum se aplica,se freaca pe tot parul sau cum?
Anonim a spus…
Il am de 4 ore si m-am uitat asa putin la el si e identic..
Toma Aurora a spus…
L-am aplicat pe parul uscat, pe toata lungimea sa.
Toma Aurora a spus…
Cum am precizat, decolorarea este progresiva si sunt necesare mai multe aplicari, in functie de tipul parului (am citit pe NaturalCurly că uneori sunt necesare peste 20 de aplicari). Mai multe informatii poti gasi pe google si pe youtube. Eu am prezentat doar experienta personala.
eliza a spus…
eu am incercat vopsea henna, cumparata de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=643 si sunt f incantata, Recomand!
Anonim a spus…
aberatii ,fetelor....
clauss a spus…
Am incercat varianta propusa pt. decolorare si pot spune ca e supeeer! Parul meu a fost vopsit de mai multe ori, mereu saten inchis printre care si negru. parul natural e un saten deschis si problema era ca de cate ori ma vopseam varfurile ieseau tot mai negre.
Am folosit aceasta metoda de decolorare de 2 ori, prima data 16 ore si a doua oara 13 ore. Nu sa deschis ca in poza postata, dar observ pe propriul par ca te cate ori folosesc, se deschise mai tare. Mai am de gand sa mai incerc odata sau de dua ori ca sa fie mult mai deschis si sa pot pune o alta nuanta.
clauss a spus…
Ms mult ca ai postat aceasta :) e super ca poti decolora parul, fara sa fie afectat. In schimb parul ramane moale cu luciu.
Anonim a spus…
o intrebare aveai parul vopsit inainte ??
Toma Aurora a spus…
Buna. Da, parul era vopsit saten inchis.
clauss a spus…
da, de mai multe ori. parul imi crescuse si se vedea parul natural, fiind mult mai deschis decat cel vopsit.

Pot spune ca parul natural se deschise mai tare fiind foarte vizibil, apoi parul vopsit de mai putine ori sa deschidea mai usor fata de cel vopsit de mai multe ori, care mergea spre varfuri. Eu una am vazut diferenta pt ca nu mai era atat de inchis ca inainte.

Nu am ajuns sa se deschida atat de tare ca in poza, am facut de 3 ori cu multe ore, dar cred ca e si din cauza ca parul fiind vopsit de foarte multe ori cu saten inchis, culoarea era prea puternica pe firul de par fata de o singura vopsire.
Livia a spus…
Dupa 5 tratamente, aplicand reteta de mai sus (cca 10-12 ore fiecare) nu se vede nici un rezultat pe parul vopsit de mai multe ori (la varfuri); ba parca s-a accentuat si mai mult diferenta dintre cel vopsit o data - la radacina si restul.
Deci pur si simplu nu cred ca doar 2 "portii" din aceasta reteta sa dea un rezultat atat de spectaculos ca in poza.
Prea deschis si prea uniform. Pare vopsit proaspat cu vopsea de buna calitate.
Ma rog, sa zicem ca nu am incercat tratamentul de 24 ore. Revin cu informatia dupa wk :)
Toma Aurora a spus…
Livia, parul meu fusese vopsit cu o nuanță închisă de la Syoss, așa cum am spus și în posturile anterioare acestui articol. Șansele ca o vopsea deschisă să fi prins atât de repede ar fi fost minime, așa că nu aveam niciun motiv să spun că m-am decolorat cu miere și de fapt să fi folosit vreun oxidant chimic.
Dacă spui că diferența dintre partea vopsită și cea nevopsita este mai mare, e clar că una dintre ele si-a modificat clar intensitatea, nu?
Metoda redată în rândurile de mai sus nu a fost inventată de mine și dacă te documentezi în mediul online vei găsi zeci de poze înainte/după, precum și videoclipuri pe Youtube cu rezultate după o singura utilizare.
Și pe blogurile românești s-a mai vorbit despre procedură si iti las un singur exemplu:
http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2012/11/diy-decolorarea-naturala-parului-cu.html

Eu nu spun că tu nu ai dreptate în cele spuse privind experienta ta, dar sunt persoane care și-au făcut ombre hair folosind mierea și apaa, așa că nu văd de ce pur si simplu nu poți să crezi că un păr se poate deschide mai mult decât altul.
Mai sus în comentarii chiar îi spusesem cuiva că pe un forum dedicat ingrijirii parului (NaturalCurly) cineva a spus că abia după 20 de aplicări a văzut o diferență notabilă.
Eu doar am expus detaliile experientei mele, nimic mai mult.
Livia a spus…
Nu zic ca nu se poate decolora, dupa un nr de tratamente (numar care difera de la un par la altul), eu ziceam ca al tau este incredibil de uniform ca si culoare; cum mai spunea cineva, cel vopsit o data de decoloreaza mai usor decat cel vopsit de 10 ori, de la varfuri.Se pare ca asta se va intampla si la mine, va fi diferenta mare intre radacini si varfuri.
O sa perseverez, oricum nu am nimic de pierdut. Decat miere. Care face bine parului.
Anonim a spus…
la cate spalari se vad rezultate???
Toma Aurora a spus…
Depinde de tipul de păr. Decolorarea începe de la prima utilizare, dar pentru un rezultat evident sunt necesare mai multe aplicări.
Anonim a spus…
Foarte interesanta metoda. Crezi ca metoda functioneaza si pentru parul vopsit negru timp de 7 ani?
As vrea sa renunt la culoarea asta si sa ma vopsesc un saten inchis, insa mi-e teama de decolorare sau decapaj.
Toma Aurora a spus…
Poți încerca, căci rău nu are ce să îți facă. Mierea are rezultate bune pentru firul de păr: îl întărește și îl face mai lucios. Deci nu ai nimic de pierdut! :)
Unknown a spus…
il voi incerca si eu.m-am vopsit brunet inchis de 2 ori..sper sa iasa ceva
Anonim a spus…
am si eu o intrebare. oare aceasta masca isi face efectul, daca solutia nu mi s-a incalzit? am folosit exact proportiile de care ziceai tu,am si asteptat mai bine de jumatate de ora sa vad daca se incalzeste si nimic.am uitilizat`o asa rece. dar crezi k are efect asa?
Toma Aurora a spus…
Buna!

Nu știu exact ce să răspund, căci mie mi s-a încălzit de fiecare dată amestecul. Nu foarte tare, dar se simțea călduț. Rău nu are ce să-ți facă, căci mierea are un efect hrănitor asupra părului, dar sper să obții rezultate și-n ceea ce privește decolorarea firului de păr.
Livia a spus…
Revin cu amanunte pentru cele interesate; dupa inca o incercare cu tratamentul de mai sus (15 ore)m-am suparat si am cautat altceva pe internet. Evident ca am si gasit, e o minune, se numeste Color Off, pe cine intereseaza pot da si nr de tel al persoanei care il cumpara din Rusia si il comercializeaza in Romania.
Mi-a fost tare frica dar mi-am facut curaj si am citit cu atentie intructiunile (noroc ca erau si in engleza), apoi le-am pus in aplicare. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor, dintr-un roscat foarte inchis, catre negru la varfuri,dupa 2 aplicari parul s-a facut roscat foarte deschis catre blond. Cateva suvite erau o idee mai deschise, dar asta din cauza ca solutia trebuie aplicata foarte repede pe par si e destul de greu sa faci asta de una singura. Dupa cca o ora mi-am vospit parul cu vopseaua mea obisnuita si...asta a fost tot. Mi-am atins scopul, mi-am deschis parul cam cu 2 nuante, am scapat de culoarea aceea inchisa de la varfuri care ma obseda.
Ceea ce a fost incredibil, parul arata ca si cum as fi folosit o masca cu miere, adica era sanatos, moale si fara varfuri arse. V-am prezentat experienta mea pt ca stiu ce inseamna sa nu ai nici timp nici rabdare sa dea rezultate un tratament natural.Daca incercati metoda decolorarii parului cu Color Off, cereti totusi ajutorul unei specialiste, e important sa ai mare viteza si dexteritate in aplicarea solutiei pe par. Nu mai folositi pudra decoloranta ca e o mare porcarie. Mai bine va tundeti.Va urez succes! :)
Toma Aurora a spus…
Livia, mulțumesc pentru comentariu! Utilă mi se pare recomandarea ta, căci variantele naturale sunt, cum ai spus, mai dificil de utilizat si trebuie sa ai ceva rabdare cu ele.
Te felicit pentru reușită!
Unknown a spus…
eu nu am avut rabdare cu acest procedeu..l-am folosit o data vreo 12 ore..si nici un rezultat
am mers la salon mi s-a facut decapaj...parul meu arata foarte bine acum..exceptand putin varfurile//dar era si normal
oricum le voi tunde dupa ce merg la mare
acum folosesc masti de la klorane si sunt foarte multumita de satenul meu!!!
aviz amatoarelor:ganditi-va de 10 ori inainte de a va vopsi in nuante de brunet
Anonim a spus…
am inceput tratamentul in vederea decolorarii(apa, miere si ulei de masline), am parul lung, vopsit de 4 ani brunet = negru, saten inchis, de 6 luni imi vopsesc doar radacinile cu saten inchis. culoarea parului in acest moment este saten inchis spre negru, iar radacinile saten. Prima sedinta va fi de 10 ore. revin vinerea viitoare cu amanunte. In cursul saptamanii viitoare sper sa am rabdare sa repet procedeul de aproximativ 4 ori.
Anonim a spus…
incearca COLOR OFF, este un produs rusesc care decoloreaza parul fara sa il arda
http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU
uite un filmulet cu o decolorare in direct, detalii: danilamarina84@yahoo.com
Anonim a spus…
detalii la adresa de mail danilamarina84@yahoo.com
Anonim a spus…
Daca nu ai parul vopsit functioneaza aceasta masca?
[Imi doresc sa-mi deschid nuanta(saten mediu) si poate peste ceva timp sa folosesc o vopsea semipermanenta]
Toma Aurora a spus…
Anonim, poți încerca. Eu am părul vopsit, deci nu mă pot pronunța în privința celui natural, dar chiar și așa nu are ce rău să-ți facă tratamentul cu miere.
Iulia a spus…
Buna!cum pot comanda acest produs Color Off?Niic eu nu am rabdare cu variantele natural,iar de salon nici nu aduc vorba,ca nu imi permite bugetul..
Anonim a spus…
O sa incerc si eu aceasta masca maine:D eu sunt roscata....rosu rosu...si de o saptamana am fost blonda...m-am vopsit cu vopsea fara amoniac...si nu sunt f incantata de culoare..adica e f cool...dar parca nu-s eu \;d sper sa-mi decoloreze parul cat de cat aceasta masca,voi reveni va sa spun rezultatele,Anita
todea tania a spus…
buna si eu azi m-am vopsit negru tot cu acea vopsea pe care ai folosit-o tu si vreau sa scap de negru albastrui oare va iesi am avut un castaniu inchis dar se vede iar mama mea va veni peste o luna acasa si am 15 ani va iesi intr-o luna am parul scurt baieteste va iesi cu miere sau ar trebui sa-l tund iar te rog frumos din suflet sa-mi raspunzi :*
Toma Aurora a spus…
Bună, Tania!

Dacă nu încerci nu ai de unde să știi!
Eu nu pot garanta pentru această metodă, doar am redat impresii din experiența mea personală.
Anonim a spus…
Oare are ceva daca las toata seara?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Nu are cum să dăuneze părului acest amestec așa că-l poți ține și peste noapte!
Anonim a spus…
daca aplica masca pe parul blond mi-l deschide si mai tare? ast rasp
Anonim a spus…
color off il poti comanda la nr 0754921669 sau mail : danilamarina84@yahoo.com

http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU

https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
Toma Aurora a spus…
Bună!
Eu nu am părul blond, așa că nu-ți pot oferi un răspuns exact. Am redat doar impresii din experiența mea personală, nu pot să generalizez.
Anonim a spus…
Daca am avut parul vopsit de mai multe ori,acum e roscat inchis..foarte inchis..la intuneric se vede negru..are vreun efect?
Unknown a spus…
DAA!Color Off m'a salvat si pe mine!Incredibil de buna e solutia!Nu mi'a ars deloc parul si am scapat si de negru! <3
Unknown a spus…
Daca parul meu are o lungime medie , firul destul de gros , iar el este foarte des , care sunt proportiile pe care eu trebuie sa le folosesc pentru un rezultat optim ? Tin sa mentionez ca momentan parul meu este negru inchis . Cate ore trebuie sa stau cu acest tratament pentru un rezultat cat mai rapid ? Astept un raspuns pentru ca sunt foarte interesata de aceasta metoda .
Toma Aurora a spus…
Nu am cum să fac recomandări pentru că nu sunt calificată pentru a da un astfel de răspuns. Eu am redat impresii privind experienta mea personala si cred ca numai testand aceasta metoda (foarte sigura pentru firul de par) puteti afla dacă este eficientă ori nu. În cel mai rău caz vă puteți bucura de beneficiile unui tratament hrănitor.
Anonim a spus…
Buna,am doar o singura intrebare.Deobicei ma vopsesc foarte inchis...negru sau chiar negru albastrui dar culoarea mea normala este un saten inchis.Imi doresc din nou sa am acea culoare.O sa reusesc cu aceasta metoda?
Mary a spus…
Buna!...eu sunt blonda de felul meu dar de la un timp parul a cam inceput sa se inchida , facandu-se un blond de ala urat si inchis ..si nu il suport...vreau sa revin la blondul cel frumos si deschis de odinioara...mentionez ca nu am fost vopsita niciodata.....crezi ca daca as incerca aceasta masca as avea sanse sa mi se deschida parul , revenind la blondul pe care l-am avut odata???
Toma Aurora a spus…
Fetelor, repet ce-am scris mai sus:
Nu am cum să fac recomandări pentru că nu sunt calificată pentru a da un astfel de răspuns. Eu am redat impresii privind experienta mea personala si cred ca numai testand aceasta metoda (foarte sigura pentru firul de par) puteti afla dacă este eficientă ori nu. În cel mai rău caz vă puteți bucura de beneficiile unui tratament hrănitor.
Anonim a spus…
De curand m-am facut roscata..si eram un santen ff deschis..superb..doar ca m-am prostit eu cu roscatul asta iar acum vreau sa scap de el cat mai repede posibil :(imi poti spune exact ce masca sa folosesc ,ce ingrediente si cata compozitie pentru a-l deschide?:(
Toma Aurora a spus…
Bună!
Nu știu să-ți dau un răspuns exact. Poți păstra proporțiile de mai sus. Merită să încerci, căci nu există posibilitatea de a-ți deteriora părul.
Unknown a spus…
Pe langa ingredientele mentionate mai sus ,pot adauga si scortisoara?
Toma Aurora a spus…
Razvan, am observat pe Youtube că multe persoane adaugă și scorțișoară în amestecul de apă+miere, așadar poți face o încercare.
Unknown a spus…
Hei, am si eu vopsit parul roscat cam de 3-4 ori cu vopseaua Syoss, si as vrea acum sa ma fac roscat aramiu, sau ginger cum se zice...cam ca in poza asta http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo aveti sfaturi? o sa incerc si eu decolorarea asta
Anonim a spus…
Salutare! Am incercat si eu amestecul pe baza de miere descris mai sus, insa din pacate dupa 20 de ore nu s-a vazut nimic :(. Sincer, ma cam asteptam pt ca stiu ca am un par foarte dificil cand e vorba de vopsit (se deschide foarte greu si cu decolorant).

As vrea sa incerc si produsul recomandat de Livia (Color Off), insa vreau sa intreb pe fetele care l-au folosit daca stiu cumva daca e contraindicat in cazul in care alaptez.

Multumesc mult, fetelor!
Anonim a spus…
Pentru decolorarea parului puteti incerca COLOR OFF este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda , https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional , il puteti comanda la nr 0754921669
Unknown a spus…
Am sa incerc si eu...nu ma deranjeaza sa o folosesc de mai multe ori mai ales k acu o luna mam vopsit saten inchis si mia iesit negru acum culoarea sa cam decolorat bate un pic spre maro-roscat,sper sa iasa ceva din treaba asta desi ceva imi zice ca chiar va iesi
Anonim a spus…
poti incerca sa decolorezi parul cu COLOR OFF-este un produs rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, aici vezi mai multe poze, https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional?ref=hl

il poticomanda la nr 0754921669

Anonim a spus…
Buna!
Imi poti spune, te rog, la diferenta de cate zile ai voie sa iti aplici aceasta masca pt decolorarea parului. Adica am voie de ex. azi, maine si poimaine, sau trb doar o data pe saptamana?
Multumesc frumos!
Toma Aurora a spus…
Bună, poți aplica masca oricât de des dorești, deoarece nu atacă deloc firul de păr. :)
Unknown a spus…
Buna, pe un par vopsit brunet cam 4-5 ani crezi ca are efect?
Anonim a spus…
nu mia folosit deloc tot asa mi parul ce sa fac?
Anonim a spus…
EU AM FOLOSIT ACEST PRODUS, ESTE SUPER: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
Anonim a spus…
pfff color off este o abureala..am cautat produsul cu pricina pe internet si am realizat ca persoana care le vinde isi face reclama singura...pretul variaza e de 60 , 75 sau 80 de lei puteti sa verificati:)) eu am ales calea naturala care sigur o sa functioneze daca ai rabdare bafta fetelor
p.s eram foarte aproape sa comanda porcaria ai:))
Livia a spus…
Nu este o abureala, este un produs testat de mine; nu spun sa cumparati de la o anumita persoana, luati-l cu ce pret il gasiti si de unde vreti; da rezultate intocmai ca in descrierile de pe internet. Persoanele care il comercializeaza sunt libere sa-si faca reclama cum si unde vor, asta nu inseamna ca produsul e o "porcarie". Incercati sa nu va dati prea multe pareri daca nu stiti exact despre ce e vorba. Nu toata lumea are timp, rabdare si bani sa-si aplice masti de sute de ori sau dispozitie sa foloseasca decolorant, asa cum suntem incurajate la toate saloanele. Am considerat ca experienta mea poate fi utila altora. Haideti deci sa vorbim din experiente, nu din pareri legate de pretul variabil al unui produs.Nu mai vorbesc de termenul deplasat de "porcarie", cand nu stim nimic despre el.
Anonim a spus…
buna fetelor,subscriu si eu cele zise de Aurora,mierea am folosit-o si eu dar in combinatie cu ou si ulei de masline la la care am adaugat si vitamina A,o sticluta uleioasa,problema mea a inceput din momentul in care am inceput sa imi decolorez parul din roscat in blond si nu acasa ci la coafor si s-a ars f rau,cu toate ca am realizat-o treptat,parul meu pur si simplu nu suporta vopseaua,eu am un blond nisipiu,si m-am hotarat sa nu il mai agresez cu nicio vopsea,cand voi albi,voi vedea dar parerea mea este ca vopseaua oricat de buna ar fi ea,arde firul de par si albesti mai repede,va spun un pont,cel mai bun ulei pentru par este uleiul de murumuru,este absolut fantastic pe par,il fragezeste pur si simplu,il recomand celor cu parul aspru si degradat dar si celor cu firul moale.Va pup.
Anonim a spus…
Pentru decolorarea parului va recomand COLOR OFF- este un produs profesional rusesc , decoloreaza parul fara sa il arda- nu contine amoniac,dar nu decoloreaza parul natural-doar cel vopsit, mai multe detalii gasiti aici:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional?ref=hl#
Anonim a spus…
Buna! Am o intrebare:d Parul meu natural este saten, dar de craciun mi-a venit minunata idee de a ma vopsi roscata.Desigur, un rosu cat mai aprins care acum arata ca o rosie stricata :| Ideea este ca parul meu a crescut cam cat 4 degete(radacinile) si ma gandesc sa incerc metoda ta cu mierea.Ar trebui sa-l aplic pe toata lungimea parului sau doar pe partea vopsita?
Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Poți aplica amestecul pe tot părul, însă din experiență îți spun că va fi foarte greu să scapi de un roșu intens din păr. Eu în ianuarie m-am vopsit un roșu foarte puternic și numai prin decolorare am scăpat complet de el. Depinde foarte mult cât de intensă și rezistentă e vopseaua de păr.
Anonim a spus…
Buna, Aurora! Tot eu sunt, anonima cu parul ca o rosie stricata :)) sunt foarte multumita, sincer nu am stat decat 6 ore dar se vede clar o imbunatatire.Nu mai e rosu parul, bate doar putin spre rosu si arata foarte bine.Data viitoare o sa incerc sa stau mai mult, nu am mai avut rabdare deloc, ma stresa foarte tare faptul ca din cand in cand mai curgea cate un pic din masca de pe par, dar a meritat.
Toma Aurora a spus…
Hei, mă bucur să aud asta. E dificil de scos roșul din păr, deci a fost un real succes din prima încercare, în cazul tău. Multă baftă îți doresc în continuare!
Unknown a spus…
Multumesc si eu pentru ideea impartasita cu noi! Din pacate am vazut de abea acum acest site si chiar inainte cu 10 minute mi-am aplicat si eu o asemenea masca.Pentru ca am parul destul de lung si bogat am ales sa amestec 2linguri pline de miere si 12ling de apa plus uleiul de masline.Masca mi se pare prea lichida.Data viitoare voi incerca sa o fac mai putin lichida.Insa caracteristicile corespund. Dupa vreo 5 minute am observat o usoara incalzire a parului...mastii.Trebuie sa mentionez ca am invelit parul cu o plasa protectoare iar apoi in prosop.Nu cred ca voi sta atatea ore dar vreo 2ore sigur.Si voi repeta procedeul sigur. Multumesc inca odata!
Anonim a spus…
sincer nu e bun de nimic ...de 4 ori am folosit aceasta masca cate 12 , 13 ore si in final nici un rezultat......
Unknown a spus…
eu cred ca asta e buna doar la parul vopsit, am incercat si eu si nu a mers
Anonim a spus…
pot folosi si ulei de ricin?
Toma Aurora a spus…
Nu am încercat decât cu ulei de cocos și de măsline, deci nu-ți pot răspunde la întrebare.
Anonim a spus…
se aplica pe parul umed?
Anonim a spus…
cred ca am pus prea putina apa...
Anonim a spus…
a mers!! multumescult!:*
Anonim a spus…
ce fel de miere?
Toma Aurora a spus…
Bună! Orice tip de miere curată. De salcâm, tei, polifloră. :)
Unknown a spus…
parul trebuie sa fie curat adica spalat recent ? ptr ca eu am parul gras .
Toma Aurora a spus…
Nu, nu este obligatoriu să fie spălat recent.
Anonim a spus…
Buna as avea si eu o intrebare.. Am parul un saten aluna, si mi a placut chiar foarte tare articolul tau.as vrea sa imi deschid culoarea parului..nu vreau sa il vopsesc..crezi ca voi reusi? Am uitat sa mentionez am fost vopsita un ciocolatiu si am putin putin la varfuri vopsea.
Toma Aurora a spus…
Bună! Până nu încerci, n-ai de unde să afli. Pentru că este vară, poți sta cu părul umezit cu miere, ulei și apă, la soare. Părul se va decolora mai rapid! Poți încerca măcar o dată și dacă nu observi nicio schimbare poți abandona metoda. Nu-i dăunătoare pentru firul de păr, deci nu ai nimic de pierdut. :)
Unknown a spus…
ulei de floarea soarelui ii bun?
Toma Aurora a spus…
Nu știu dacă este bun pentru decolorare, nu am încercat însă măștile de păr ce conțin ulei de floarea soarelui se clătesc foarte, foarte greu din păr și de aceea acest ulei este de evitat.
Unknown a spus…
Buna! Ieri m-am vopsit intr-un rosu aprins de la L'oreal. Vopseaua era permanenta. Acum, normal ca nu sunt multumita si vreau sa revin la culoarea naturala, adica un blond-saten deschis. Am cautat pe internet si am dat peste produsul L'oreal Color Zap dar nu am reusit sa aflu daca se gaseste si in Romania....
As vrea sa folosesc masca de miere....credeti ca ma poate ajuta? Adica daca culoarea e asa proaspata...are vreun efect? Daca il mai spal o data ca sa se mai ia culoarea?

Alta idee am vazut ca e cu detergent de vase... imi poate spune cineva daca ajuta?

Va rog, daca stiti de alte metode/ produse fie din comert, fie naturale, home-made spuneti-mi. Mersi :)
Toma Aurora a spus…
Bună, metoda cu miere nu știu cât de eficientă va fi în cazul unei culori aprinse. Poți încerca să te speli cu un șampon antimătreață, gen head&shoulders, acesta eliminând mai rapid vopseaua din păr.
Despre Color Zap nu știu ce să zic, nici nu cred că l-am zărit prin magazinele noastre, s-ar putea să se vândă doar în afara țării.
Unknown a spus…
Mersi. Am vazut si eu ideea cu head&shoulders si o sa o incerc. :)
Unknown a spus…
buna :* o data la cat timp se face tratamentul?
Toma Aurora a spus…
Bună! Nu există o recomandare în acest sens. Se poate face oricât de des dorești.
Unknown a spus…
Buna! se poate folosi si ulei de ricin?
Toma Aurora a spus…
Bună, Claudia! De varianta cu ulei de ricin n-am auzit. Trebuie folosit un ulei mai fluid precum cel de măsline/cocos/avocado.
Unknown a spus…
mersi frumos :* am masca de 2 ore in cap si ma intrebam daca nu trebuia sa simt o incalzire asupra scalpului...:-?
Ce idee minunata! Cu siguranta am sa incerc si eu, doar ca sa gasesc miere de albine naturala. Am parul natural de 10 ani si as vrea o schimbare fara sa apelez la vopsea.
www.bysunshine.com
Anonim a spus…
Aurora, cred ca o sa incerc si eu metoda aasta. Nu am nimic de pierdut si tocmai m-am tuns, deci am mai putin de acorpeit :)
Te tin la curent cu rezultatele dupa ce o probez.
Anonim a spus…
Am incercat si, as acum am promis, revin sa spun ce si cum. In primul rand vreau sa zic ca mi-a fost complet imposibil sa stau o noapte cu vopseaua in capa, asa ca am stat mult mai putin: o data 2 orea, inca o data doua ore si ultima oara patru ore. Dupa distractia asta tripla si vede o decolorare atat de vaga incat sincer, m-am plictisit. Dar daca as incerca de cateva ori si as sta mai mult, gen 6-8 ore, ca tine, sunt sigura ca as reusi sa il mai deschid macar cu un ton. Deci, da, functioneaza, pentru ca, oricat de vaga ar fi deschiderea, eu imi stiu parul si o vad.

Parul nu a fost afectat cu nimic, fireste, ca doar componentele astea il hranesc, nu il strica, dar a fost foarte moale si se electriza cumplit. Cam asta e experienta mea. Te pup.
Toma Aurora a spus…
Dana, procedeul este anevoios și rezultatele se văd în funcție de culoarea de la care se pleacă. Pe părul natural amestecul acționează mult mai repede, am o prietenă care spune că se decolorează cu miere și cu apă, iar culoarea părului ei este un blond mediu (natural: șaten).
Eu mă bucur că ai încercat metoda, ba chiar sunt onorată că ai avut încredere și ai folosit-o de mai multe ori. Îmi pare rău că rezultatul a fost modest, dar așa e cu tratamentele naturale, uneori ajungi greu la un rezultat vizibil.
Te pup și eu, Dana!
Unknown a spus…
daca am parul lung si este vopsit brunet,tot aceleasi cantitati le folosesc?
Toma Aurora a spus…
Depinde de cât de des este. Dacă nu reușești să umezești tot părul, atunci mai prepari încă o „porție”. Pe părul vopsit brunet rezultatele se văd mai greu, fetele spuneau că abia după 10-15 aplicări s-au văzut diferențe. Contează și grosimea firului de păr, un fir subțire se decolorează mult mai ușor.
Unknown a spus…
Nu cred ca ar fi vreo problema daca aplic pe parul umed, nu?
Unknown a spus…
Foarte interesanta aceasta masca , chiar o voi pune in aplicare , dar am o nelamurire , poate functiona si cu mierea din comert ? Multumesc
Toma Aurora a spus…
Bună!
Da, desigur! Mierea folosită e cea obișnuită, precum cea din comerț, nu este un soi aparte.
Andreea Chi a spus…
Buna draga mea, metoda ta nu am incerct-o insa pe cea care contine si lamaie das si am fost foarte incnatata de rezulattul obtinut, de la violet am ajuns la roscat apoi un cioclatiu cald si frumos. Abia astept sa achzitionez cele necesare sa incerc metoda propusa de tine!
Unknown a spus…
Buna, am o intrebare... dupa ce imi aplic masca pe par, trebuie neaparat sa o acopar cu o punga de plastic sau isi face efectul si daca folosesc un turban special pt masti, din bumbac? Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Cred că bumbacul o să absoarbă o mare parte din lichid, trebuie păstrat părul cât mai umed în acest interval. Dacă nu ai cască sau pungă din plastic, poți lăsa amestecul așa, fără să mai acoperi părul.
elena a spus…
Buna ! Pot sa folosesc metoda asta pentru a ajunge la culoare mea naturală ? Am folosit o vopsea semi permanentă si s-a decolorat foarte tare si nu stiu cum sa scap cat mai natural de nuanta asta.
Toma Aurora a spus…
Bună!
Dacă părul tău e mai deschis acum decât în mod natural, niciun produs nu-l va mai aduce la culoarea inițială, pentru că o parte din pigmentul natural a fost scoasă din firul de păr. Poți încerca să te nuanțezi cu ceva mai închis.
Unknown a spus…
BUNA ..
Am citit acum cateva zile pe internet o noua metoda pentru parul gras ...mai exact in sticluta de sampon sa pui o lingura de bicarbonat .....am agitat sticla de sampon ..si m-am spalat pe cap normal .A doua zi ce observ :))) brunetul meu ..(mai exact negrul meu albastrui) este acum un fel de gri verzui ...in concluzie si bicarbonatul decoloreaza ...nu e uniform ..dar e o culoare interesanta .Sa mentionez dupa prima spalare s-a decolorat in aceea nuanta ..deci dupa 2-3 spalari sunt curioasa ce o sa fie :)..byee
Unknown a spus…
Buna seara eu acum sunt cu mierea si restul pe par.incerc.. Încercarea moarte nu are.. Eu am parul caramel deschis cu ceva Șuvițe. Vreau sa ajung la cul Nat asta daca am răbdare... Va zic maine ce si cum a ieșit!!!
Unknown a spus…
Super ali am sa pun si eu in șampon bicarbonat!!
Anonim a spus…
Dragile mele, mierea, lamaia si ceaiul de musetel deschid parul (si scortisoara). Nu va asteptati la transformari spectaculoase, dar are rezultate, mai ales daca faceti macar o data pe saptamana acest amestec. Veti obtine si o stralucire foarte frumoasa a parului si relexii aurii. :) Eu m-am vopsit acum o saptamana cu garnier olia (pentru prima data), blond cenusiu deschis (eu aveam parul natural saten deschis, vara se face chiar spre blondut) si mi-a iesit un blond mai roscat, fix cum nu vroiam. Si m-am gandit sa-mi fac amestecul de miere, lamaie, ceai de musetel, ulei de caise si ulei de cocos (uleiurile le-am pus pentru omogenizare si hidratare), am stat cam 40 de min cu masca si dupa ce m-am spalat, vizibil mi se mai deschisese parul si era un blond spre spicul de grau (s-a mai pierdut din rosul initial). Oricum, va sfatuiesc sa va faceti astfel de masti, sunt extrem de hranitoare pentru par si nu numai. :)