Favoritele lunii noiembrie


    Am grupat în categoria favoritelor lunii noiembrie produse despre care deja am scris pe blog, însă am strecurat și câteva noutăți, acestea fiind uleiul de argan din gama Longevita de la Solaris, un balsam după vopsire LOreal Preference și un ser pentru hidratare de la Oriflame.

   Uleiul de argan am început să-l folosesc recent, deci nu este chiar un favorit al lunii trecute, ci al începutului de decembrie, mai bine zis. Am mai folosit astfel de ulei, de la Mayam, nu mi s-a părut excepțional comparativ cu alte uleiuri. Însă acum m-am documentat mai bine și am aflat trucuri despre utilizarea acestui produs natural care, de unul singur, nu pătrunde foarte bine în piele/păr, însă adăugat în crema de față/balsamul de păr dă rezultate mult mai bune. Am să vă povestesc pe larg, pe viitor.
    Balsamul LOreal Preference este un produs concentrat pentru întreținerea părului vopsit, pe care-l găsim în cutia de vopsea Preferance. Un flacon e suficient pentru 6 utilizări, iar balsamul se aplică o singură dată pe săptămână. Pentru întreținerea culorii zic ei, pentru multă hidratare zic eu. În plus, vopseaua Preferance mi se pare foarte bună, blândă cu firul de păr, am să continui să mă vopsesc cu ea.
   Serul True Perfection de la Oriflame este produsul care mi-a plăcut cel mai mult din gama nou lansată de Oriflame. Crema de față, cea de noapte și cea de ochi nu m-au convins. Mi s-au părut niște creme obișnuite, care nu ofereau prea multă hidratare, cu prețuri destul de ridicate. Serul costă 53 lei, la reducere, și îl găsesc potrivit pentru tenul meu gras pentru că se absoarbe rapid și lasă pielea mată pentru mult timp. Produsele True Perfection se adresează tenurilor tinere, sub 30 de ani, însă pentru o piele uscată, fie ea tânără, nu cred că produsele gamei sunt suficient de hidratante.

   În rest sunt produsele despre care am mai scris:
-fluid cu SPF30 de la Stila: un produs colorant care iluminează tenul, însă nu conține sclipici. Sunt la al doilea flacon.
-fond de ten Xperience de la Max Factor: despre el am scris aici;
-lacurile de unghii de la Rimmel: fotografii cu ele pe unghii v-am arătat aici;
-apa de parfum Womanity de la Thierry Mugler: de când am cumpărat-o am folosit-o zilnic. În caz că intră în contact cu unele haine (adesea!) lasă un miros ciudat, de scoici. Am observat acest lucru la puloverele ce conțin lână. Acesta ar fi singurul său minus, în rest îmi place foarte mult. Despre el am scris aici.


   Recomandări ale lunii încheiate nu am foarte multe. Am văzut un singur film, A most wanted man, o producție despre lupta împotriva terorismului. Mi s-a părut cel mai interesant film văzut în 2014, oferă o altă viziune asupra celor bănuiți că ar face parte sau ar finanța grupările teroriste. N-a prins prea bine în SUA pentru că se subliniază faptul că americanii duc la extrem lupta împotriva acestor extremiști, sacrificând totul, inclusiv destinele celor nevinovați, pentru a da bine în media. Producția are nota 7 pe IMDB (era de așteptat), însă pe Rotten Tomatoes are un scor uriaș, de 91%. Este ultimul film în care a jucat Philip Hoffman înainte să moară din cauza unei supradoze, după cum am aflat cu toții din presă.
   
  În încheiere vă doresc să primiți cele mai frumoase cadouri de la Moș Nicolae în această seară sau, la fel de bine, să le oferiți celor dragi daruri surprinzătoare. Special pentru Moș Nicolae, Miniprix oferă transport gratuit pentru orice comandă plasată pe site azi, 5 decembrie. Eu am comandat ceva pentru casă, un set pentru pat cu imprimeu floral.




Comentarii

super oferta celor de la miniprix :)

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/
Lorena's blog a spus…
Ce frumos arata toate, Aurora! Imi place mult poza. :)
Astept sa ne spui parerea ta despre uleiul de argan de la Solaris, caci parul meu se simte neglijat in ultima vreme si nu vreau sa se deterioreze si mai tare.
Pupici
Toma Aurora a spus…
Emilia, au pregătite multe surpize până la finalul anului :D.
Toma Aurora a spus…
Lorena, mă bucur că ai remarcat poza! Tocmai ce mi-am schimbat aparatul foto. E greu cu setările acum, însă am să mă obișnuiesc :D.
Uleiul de argan mi se pare foarte bun pe post de tratament leave in, aplicat pe părul umed. Ori amestecat cu balsam de păr și apoi clătit. Dar de unul singur mi se pare un tip de ulei ce rămâne la suprafață, ce nu se absoarbe dacă nu intră în contact cu apa ori un produs cosmetic.
Loredana a spus…
Astept cu nerabdare articolul in caree ne vei spune mai multe despre utilizarea uleiului! :)
Si mie.imi.plac uleiul Longevita si balsamul Preference, folosesc vopaeaua de vreo cinci luni si sunt tare multumita de ea. pielea mea absoarbe chiar bine uleiul de argan.
Toma Aurora a spus…
Adina, e foarte bună vopseaua. E mai scumpă, dar vine la pachet și cu balsamul acesta care poate substitui orice mască de păr din comerț. Eu am tenul gras, probabil din pricina asta uleiul rămâne la suprafața pielii :( .
Eu am tenul mixt, aici e diferenta, clar. Intr-adevar, balsamul e foarte fain, mult mai misto decat cel de la Casting. Cred ca singurul cu care il pot compara e cel de la Revlon Colorsilk, dar aceea nu se mai gaseste pe piata.