Review: Tuș cremă Ultimate Edge Calvin Klein


  Am folosit tușul cremă Ultimate Edge de la Calvin Klein aproape zilnic în ultima lună, de când l-am primit cadou pentru o comandă pe Strawberrynet. Varianta primită a fost cea fără cutie și pensulă, cea care care un preț mai scăzut pe site, de 49 lei. Dacă doriți, puteți opta pentru kitul complet (tuș+pensulă) plătind 5 lei în plus, însă pensula n-o găsesc a fi foarte practică:
  Vorbim așadar despre un tip de pensulă cu două capete: unul tăiat drept, iar celălalt cu peri puțini. Eu mă folosesc de una în unghi (angle brush), mi se pare tipul ideal de pensulă pentru a aplica un tuș cremă.
   Mă așteptam ca produsul să fie o altă dezamăgire, după o serie lungă de tușuri cremă proaste pe care le-am încercat în ultima perioadă. Voi începe cu ELF: dacă primele două borcănele mi-au plăcut extrem, ultimul cumpărat a fost un eșec total uscându-se în câteva zile de la deschiderea recipientului. Mai mult, după câteva săptămâni, crema întărită se crăpase întocmai unui teren arid. Am încercat s-o readuc la viață apelând la trucul cu apa fierbinte, dar n-a mers. Apoi, tușul de la MUA: foarte ok la început, până când pasta a început să devină vâscoasă și să se transforme într-un fel de cauciuc. După 2 săptămâni a ajuns și el la coșul de gunoi.


  Tușul Calvin Klein, în nuanța Gheață Neagră, nu-i cel mai intens tuș încercat, dar e suficient de pigmentat, se aplică ușor și e rezistent pe piele. Nu e waterproof, dar nici nu se șterge când îmi mai curge o lacrimă, două. E ideal pentru fetele care preferă să amestece tușul cu fardul, căci nu se șterge ci se împăștie uniform pe pleoapă. Cred că fanele smokey eyes l-ar iubi cu siguranță!

   Dar (și aici intervine un mare DAR) prețul său mi se pare destul de piperat. Cam 15-20 de lei aș da pe el, nu mi se pare suficient de calitativ încât să merite 50 de lei ori mai mult. Privind la swatch-urile de pe alte bloguri, nu pot să nu remarc că un tuș MAC ori Inglot este mult mai intens decât cel de la CK și că oricare dintre cele două variante are un preț de raft mai scăzut. Probabil în cazul de față brandul a făcut prețul, iar calitatea s-a dovedit a fi una medie.



Comentarii

Unknown a spus…
Eu mă aștept ca brandurile celebre să aibă numai produse bune, dar în ziua de azi nu tot ce e scump și cunoscut e bun. Mare păcat...
Gina Cristiana a spus…
Si tusul Essence s-a uscat rapid. Imi plac foarte mult tusurile la borcanel insa se usuca repede asa ca varianta tip carioca este mai convenabila.
Alice a spus…
Hello! Am si eu tusul asta de vreo 2 ani daca iti vine sa crezi si nu s-a uscat. S-a crapat dupa 1 an in doua insa este in continuare la fel de cremos si are aceeasi intensitate ca la inceput. Te va tine mult si bine. Eu l-am cumparat la 20 de lei fara pensula da la un magazin gen outlet de cosmetice dinspre piata Rosetti care s-a inchis acum ceva vreme. Si-a meritat banii pe deplin. Te pup!
Oana* a spus…
L-ai incercat pe cel de la Essence?Eu sunt foarte multumita de el,are o rezistenta buna. :*
Anonim a spus…
Eu de cateva saptamani imi fac tus de ochi din fard pentru pleoape, e senzational si foarte simplu de facut, eu il fac cu apa micelara. M-am inspirat de aici: https://www.youtube.com/watch?v=LLIRo1Ftko0 .
Dorina a spus…
Nu am incercat niciun produs Calvin Klein, dar am mai auzit si la alte persoane ca nu toate produsele sunt atat de bune ca renumele pe care il are brandul.
Arata bine in poza tusul, insa intr+adevar nu pare asa lucios si nici foarte pigmentat.
Imi place cum ti-ai trasat linia :)
Toma Aurora a spus…
Larisa, e un produs bun dar nu mi se pare ceva peste măsura unui tuș de-o valoare mai scăzută. Dar tot de la CK am mai folosit un fard de pleoape cremă care se vedea foarte frumos pe pleoape dar care se strângea în 10 minute de la aplicare. Acela clar n-ar merita banii!
Toma Aurora a spus…
Gina, cariocile sunt mai șterse ca și culoare dar nu se usucă până nu se termină ultimul strop din flacon. Eu am folosit unul de la Oriflame, abia după un an l-am aruncat și tot nu era total uscat. Pup!
Toma Aurora a spus…
Bună, Alice! Ce vești bune îmi dai despre el!
Pensula oricum cică n-ar fi fost bună de nimic, nu trebuie să ne pară rău după ea :D. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Oana, nu l-am încercat. Poate am s-o fac după ce se întărește acesta, deși nu dă semne de uscare. Pe mine cel de la ELF m-a dezamăgit maxim. După două flacoane extrem de bune am nimerit unul catastrofal. Și cel luat pentru sora mea în aceeași comandă a fost la fel de prost :(.
Toma Aurora a spus…
Super truc!
Mulțumesc mult pentru împărtășirea lui!
Eu am mai încercat cu un produs de la ELF, numit sealer, dar l-am consumat, iar varianta ta e mult mai accesibilă și la îndemână.
Toma Aurora a spus…
Dorina, mie mi-a plăcut mult fondul lor de ten pentru piele grasă și luciurile de buze (cam lipicioase dar foarte rezistente). Mai puțin ok mi s-au părut fardurile de pleoape, mascara.Oricum, au prețurile mari comparativ pentru calitatea produselor, sunt total de acord!
Alice a spus…
Clar nu! Si eu folosesc ca si tine o pensula angled micuta pentru aplicarea lui si imi ies linii precise ;). Eu il prefer pe pleaopa superioara in locul creioanelor dermatografe intocmai pentru aceasta aplicare precisa. Daca imi doresc un machiaj mai intens apelez la tusurile lichide in tubulet ( cele ce se usuca mai repede dar ce sa le faci). L-am zarit de curand pe un blog ( al nebunicai) la pretul de 16 lei in vreo 2 nuante. Mi se pare foarte bun pretul. :*