Review Autobronzant Alverde DM

De la o vrema multa lume ma intreaba daca am fost la mare sau daca m-am dus la solar!
Adevarul este ca niciodata nu am avut un bronz mai frumos decat in am in aceasta perioada, iar acest lucru se datoreaza lotiunii autobronzante de la Alverde pentru toate tipurile de piele.
Cei care ma cunosc indeaproape stiu ca pentru mine autobronzantul este unul dintre produsele cosmetice care nu imi lipsesc niciodata. De-a lungul timpului am incercat: Dove, Garnier, Nivea, Avon si Oriflame in materie de autobronzante sau lotiuni treptate de autobronzare. Luni mi-am luat din DM un produs similar de la Alverde, care a devenit un fel de HG in materie de autobronzante. De ce? Pentru ca nu pateaza hainele, nu lasa pete sau urme inestetice pe piele.

Mirosul lotiunii este unul de floare de portocal (eu nu am mirosit niciodata pe viu o floare de portocal, dar imi imaginez ca acesta ar fi mirosul- asemenator gelului de dus cu floare de portocal Yves Rocher). Am mai surprins si niste note de vanilie in aroma sa, iar apoi, citind eticheta ma vazut scris negru pe alb: cu aroma de  petale de portocal si vanilie!
Am lasat de aseara recipientul murdar ca sa va arat ca aceasta lotiune nu devine maronie la contactul cu aerul. De asemenea, nu pateaza deloc hainele, pentru ca ramane alba, dupa cum puteti observa.
Lotiunea e ultra-densa si consistenta. Dar se absoarbe imediat. Eu am folosit-o si pe fata si nu mi-a lasat senzatia de piele grasa. Datorita consistentei se poate intinde mai greu dar lasati-o 10-20 de secunde si veti vedea cum se absoarbe ca prin minune.
Eu una m-am saturat de urmele lasate de autobronzant la incheietura mainii si de aceea prefer sa il aplic doar pe picioare. Insa totul are o limita! Nu pot avea picioare maronii si in rest o piele mai deschisa la culoare. Dar observati cum actioneaza autobronzantul Alverde:
 Niciun fel de pata sau dara in jurul palmei...si nici pe cuticule, pe coate sau pe genunchi!
Eu una nu i-am gasit niciun fel de defect acestei lotiuni, ba chiar o consider un fel de minune cosmetica:)
Ca sa continui cu laudatul: are un pret modest de 15-16 lei si este un produs certificat de ECOCERT (puteti vedea acest lucru pe ambalaj, in partea stanga -sus), dar si de Nature.org.
Lista ingredientelor suna foarte bine: apa, ulei de soia, glicerina, ulei de prun, extract de vanilie,ulei de migdale, ulei de jojoba, plus alte tipuri de uleiuri.
Nota 10+ din partea mea pentru acest produs si de acum incolo voi sta cu ochii pe mai multe produse Alverde.

Comentarii

Unknown a spus…
uuuu vreau si eu sa incerc :D:D nu am folosit niciodata lotiune autobronzanta :D
Dorina a spus…
Chiar te-ai "bronzat" foarte frumos!
Eu o sa scriu in curand despre experienta cu lotiunea Gerovital pentru bronzat, dar nu a fost una asa placuta.
Simona Tucu a spus…
chiar foarte interesant..merci pentru informatie!!
Toma Aurora a spus…
Ale, niciodata nu e prea tarziu ;))

Dorina, iti multumesc pentru apreciere. Si eu am avut unele experiente neplacute cu autobronzantul (de la unul din minte ca m-am facut mai oranj decat o portocala):))


Simona, cu placere! :*
AlinaGav. a spus…
multumesc pt review :* Arata foarte bine bronzul pe care ti-l da. De abia astept sa o incerc si eu :D
Georgiana a spus…
Lotiunea asta am vrut-o si eu anul trecut, era mereu disparuta de pe rafturi si am si auzit o vanzatoare laudand-o. Chiar imi place cum arata pe pielea ta :)
Toma Aurora a spus…
Alina, cu multa placere! ;)

Yellow Jade, exact acelasi lucru mi l-a spus si mie fata de la rafturi:"luati-o ca imediat dispare!". De obicei nu ma iau dupa astfel de indemnuri, dar acum cateva luni, cand erau fiolele gerovital la promotie, aceeasi fata mi-a spus acelasi lucru. Si pana m-am invartit eu prin magazin nu mai ramasese nicio cutie de fiole!
Ionny a spus…
Ce bine suna review-ul tau.. daca ar fi DM si in Iasi acum as pleca sa o cumpar!!!
Alexandra a spus…
nu miroase? lucrul asta ma face sa mi-o doresc si cu siguranta o voi cumpara la urmatoarea vizita la dm.....multumesc pt pont
Toma Aurora a spus…
Ionny eu cred ca vor deschide in curand si acolo! Mai ales ca e un oras atat de mare:)

Alexandra nu miroase deloc a autobronzant....doar a vanilie si portocale. :*
MonaMD a spus…
Vreau si eu neaparat!Oare in perioada asta gasesc?
Toma Aurora a spus…
Mona, cred ca se gaseste si acum. Parca l-am vazut acum 2 saptamani in DM!
MonaMD a spus…
Am fost ieri si l-am vazut,costa 21 lei si pana la urma am luat Balea! Asa de curiozitate.Si deja dupa o aplicare sunt deja bronzata pe picioare!Ce nu imi place este ca are 4 parabeni..dar pt 9 lei...
Toma Aurora a spus…
Dar l-au mai scumpit, nu gluma! Am observat acest prost obicei din Dm....sa se scumpeasca produsele care se vand bine. Asa au facut si cu fixatvele Balea! Ma bucur sa aud ca si lotunea Balea isi face treaba cum trebuie, avand in vedere pretul foarte mic!
MonaMD a spus…
Sa nu il scumpeasca mai mult la vara..daca cum iarna e 21 ron.Da..e ft ok lotiunea Balea,pacat de unele ingrediente...

http://monamocanu.blogspot.com/
Anonim a spus…
Eu folosesc produsul de anul trecut...chiar zilele trecute am inceput o sedinta de bronzat[m-am dat 3 zile la rand,seara,dupa dus];mie imi place,se observa o schimbare radicala a pielii[e bronzata frumos dar e si catifelata...nu mai am nevoie de machiaj..e super!!!!]sotul meu ma cearta ca nu cumva sa fie periculos obiceiul,in sensul ca ar fi cancerigena crema...voi ce stiti?are parabeni periculosi?
Toma Aurora a spus…
Produsul este certificat de companiile de verificare eco. Nu contine decat ingrediente naturale. Toate produsele Alverde sunt 100% bio, deci lotiunea nu are cum sa fie cancerigena. Si eu am inceput din nou un program de bronzat cu ea. Foarte mult imi place!
Anonim a spus…
Cum ai aplicat lotiunea de ai ramas fara pete?
Anonim a spus…
Te referi la Balea Magic Summer?
Anonim a spus…
eu mi-am exfoliat pielea cu malai, sare din-aia mare si smantana , toate amestecate , se maseaza bine corpul, acu m-am dat, sper sa imi iasa ca aurorei
Parfumuri a spus…
e buna , mi-am luat-o si eu, acum e 21 lei
Vio a spus…
Multumesc pentru review. Fiind in cautarea unui autobronzant, dar dobandind si o preocupare pentru produse cat mai sanatoase, m-ai facut curioasa. Am cumparat-o (pe ultima de pe raft) si intr-adevar e buna. Dupa 2 aplicari sunt mai mult decat bronzata. Minusul pe care i-l gasesc e mirosul de vanilie. DAr asta e, nu le poti avea pe toate. Am sa citesc ce ai mai spus si despre alte produe Alverde.
Oana a spus…
Am o nedumerire: ai precizat la inceputul articolului ca este vorba despre o lotioune autobronzanta "pentru piele inchisa la culoare". Exista si varianta pentru pielea deschisa?
Eu am pielea foarte alba si nu as vrea sa am probleme din acest punct de vedere. Daca nu te deranjeaza, ai putea sa imi spui ce nuanta a pielii ai tu pentru a-mi da seama cat de mare este diferenta?
De asemenea, dat fiind ca nu ai precizat, banuiesc ca nu este o lotiune progresiva, nu? Tu ai obtinut culoarea aceasta superba dintr-o singura aplicare? La cat timp repeti procedeul pentru a mentine culoarea?
Imi cer scuze ca iti adresez atat de multe intrebari, insa nu am mai folosit pana acum autobronzant.
Toma Aurora a spus…
Oana, nu cred ca exista o varianta pentru piele deschisa, dar exista o posibilitate sa se gasească. Lotiunea nu bronzeaza foarte tare de la prima aplicare (in poza de mai sus eram data de vreo 2-3 ori), de aceea consider ca este buna si pentru pielea deschisa. Ca fapt divers iti spun ca autobronzantele pentru piele deschisa sunt portocalii, iar cele pentru piele inchisa aramii (fapt valabil si pentru Nivea, Jonson, Dove).
Eu am pielea medie ca si culoare, ma bronzez rapid in mod normal si niciodata nu ma ard si nici nu ma inrosesc cand stau la soare. Dar nu stau foarte mult timp la plaja pentru ca imediat imi apar iritatii pe maini si spate din cauza razelor soarelui. De aceea prefer lotiunile autobronzante, iar aceasta mi s-a parut cea mai buna dintre toate incercate. Le aplic o data pe saptamana, sau de doua ori, cand doresc sa ma inchid si mai mult la piele.
Sa stii ca eu flosesc aceasta lotiune si pentru fata si nu am avut niciun fel de problema.
Oana a spus…
Multumesc mult pt raspuns!
Pornesc in cautarea acestui autobronzant, sper sa il gasesc. :)
denisa a spus…
Buna ziua, daca te intereseaza am eu o lotiune autobronzanta Alverde de vanzare la pretul de 10 lei+transport 7 lei.doresc sa vand aceasta lotiune deoarece am primit-o cadou, dar eu nu folosesc autobronzant. multumesc, o zi buna.
Anonim a spus…
buna Aurora! Spune-mi te rog daca de fiecare data cand vrei sa aplici crema iti faci si un gomaj inainte si as mai dori sa stiu daca in mom in care te speli se ia progresiv sau mai raman pete. De asemenea, tu folosesti crema si pe maini, nu raman zone mai inchise pe lg cuticule? Ms frumos! si bafta in continuare cu blogul e fff simpatic! Georgiana
Toma Aurora a spus…
Buna, Georgiana.

Nu imi exfoliez de fiecare data pielea inainte de a-l aplica. Autobronzantul se ia progresiv de pe piele si nu lasa pete inestetice. In jurul cuticulelor si incheieturilor mainii imi raman pete daca nu ma spal bine pe maini dupa aplicare. Asa ca am grija sa ma sapunez de doua ori imediat ce termin ”operatiunea”!

Merci pentru aprecieri! Pup!
Anonim a spus…
Ms mult, mi-am cumparat si eu azi! Te pup
Anonim a spus…
Jede Haut scrie pe lotiune, asta insemna fiecare tip de piele. Vezi ca mai e una in DM de la Alverde speciala pt piele inchisa, aceasta insa e pt orice tip de piele.
Anonim a spus…
Buna,cum unde as putea gasi aceasta lotiune de cumparaT?
Toma Aurora a spus…
Bună, se găsește exclusiv în magazinele DM din întreaga țară.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru corectare. Voi modifica textul! :)
Anonim a spus…
Buna,ieri am folosit pt prima data crema si sunt foarte multimita. Am pielea foarte deschisa si daca ma duc la plaja ma inrosesc si imediat ma cojesc.
Toma Aurora a spus…
Salutare! Mă bucur să aud acest lucru. Sărbători fericite îți urez! :)
melania a spus…
Vreau si eu!!!!:)Mersi de review.Cum o aplic pas cu pas ca nu am mai folosit niciodata un autobronzant?Piciorusele din prima poza sunt dupa ce ai folosit produsul asta?
Mersi.Astept raspuns
Toma Aurora a spus…
Buna, Melania!
Eu il aplic ca pe o loțiune de corp obișnuită, dar înainte să mă dau cu ea mă cremuiesc bine cu o crema pe maini (ca sa nu intre autobronzantul în pielea dintre degete ori în jurul cuticulelor). Apoi mă loționez, mă spăl pe mâini bine și aplic o cantitate mică pe palme și mă masez cu atenție pe mâini și în jurul încheieturii.

Înainte de aplicarea autobronzantului te poți exfolia ori cu un scrub gata preparat, ori amesteci putin gel de duș cu zahăr/mălai și te masezi pe tot corpul în timpul băii.
În prima poză picioarele sunt deja „bronzate” cu loțiunea Alverde. Dacă dorești un rezultat mai intens o poți aplica zilnic timp de 4-5 zile. :)
diana a spus…
Buna Aurora! Am achizitionat si eu ieri lotiunea de la Alverde, in urma postarii tale. Vroiam sa te intreb, cum procedezi sa intretii bronzul cand ai ajuns la culoarea dorita? Sau trebuie lasat neaparat sa dispara de tot si mai apoi aplicat din nou procesul? Dupa prima aplicare pare o nuanta frumoasa, am probleme putin cu mirosul deoarece am sensibilitate crescuta la capitolul acesta, dar e .. suportabil :P fata de Garnier. :) multu!
Toma Aurora a spus…
Buna, Diana!

Lotiunea e bine să o aplici măcar o dată la 4-5 zile pentru a întreține „bronzul”.
În cazul autobronzantelor nu prea avem ce face în privința mirosului. Doar cele colorante, ce se duc la prima spălare, nu au acest miros de nuci verzi. :(
diana a spus…
multumesc pentru raspuns! Ma speriasem ca nu poate fi intretinut si o sa ma vad o saptamana bronzata si cealalta alba :)) Am aplicat aseara pentru a doua oara si mirosul e mai usor de acceptat. Se pare ca ma pot obisnui cu el, fapt ce da produsului, din punctul meu de vedere, un alt plus, pe langa toate celelalte! Multumesc pentru acest review si la mai multe! :) O zi fabuloasa!
melania a spus…
Mersi mult.Dupa scrub si inainte sa o aplici mai dai cu vreo crema hidratanta inafara de maini?
Eu sunt suspecta de lupus si nu mai am voie nici soare nici solar..asta a venit ca o salvare pentru mine.Refuz sa raman alba ca laptele,macar pt psihicul meu:P
Felicitari pentru blog:*
Toma Aurora a spus…
Melania, eu nu aplic cremă hidratantă înainte de autobronzant. Mă dau cu loțiune în zilele în care nu-l folosesc, căci autobronzantul usucă puțin pielea.
M-am certat și eu cu soarele de curând și n-am de gând să mă mai expun (mi-au apărut foarte multe alunițe). După părerea mea, cu autobronzant se vede și mai frumoasă pielea decât în cazul bronzului natural (cu excepție variantelor portocalii ori a celor care pătează).
Un alt produs autobronzant bun este laptele de la Gerocossen (pentru piele medie/închisă). Nu l-am folosit până acum decât de două ori, dar mi-a plăcut tare și voi reveni cu impresii și fotografii pe blogul meu).
melania a spus…
Asteptam si noua varianta.Pana atunci mi-l iau pe acesta azi.Inca o intrebare:)) Dupa ce intra in piele mai fac un dus?Raman asa? Sper sa nu dau gres cu aplicarea.
Multumesc inca o data:*
Toma Aurora a spus…
Melania, abia a doua zi faci duș, pentru a lăsa loțiunea să acționeze. Eu de obicei mă dau cu ea seara și până dimineața sunt bronzată :).
melania a spus…
M-am facut si eu azi..in sfarsit.Am luat o tenta bronz aurie asa.E uniform si luceste.Multumita.Mai dau un strat azi.Mersi:*
Jurnal Infidel a spus…
scuze ca te deranjez, voiam sa te intreb daca mai ai aceasta lotiune de vanzare...stiu ca mesajul tau este de anul trecut, dar mi-am incercat norocul, mai ales ca nu am magazinul dm la mine in oras.
melania a spus…
Ai fost vreodata la plaja dupa ce l-ai folosit?Oare trebuie sa-l dau jos inainte?
Toma Aurora a spus…
Melania, nu trebuie sa-l dai jos, nu dăunează cu nimic. Dar nu uita să folosești o loțiune cu SPF căci autobronzantul nu oferă protecție solară.
Anonim a spus…
Buna ! As dori sa comand online acest autobronzant alverde dar nu reusesc pe site la dm . Imi poti zice exact unde sa-l gasesc pe net si daca il are cineva de vanzare pe internet . Multumesc !
Toma Aurora a spus…
Bună! Din câte știu eu acest produs se găsește numai în magazinele fizice DM. Nu cunosc un magazin online din care poate fi comandat. Între timp prețul său a crescut. E undeva în jur a 25-30 lei în momentul de față.
Irava Elena a spus…
mi-am achizitionat si eu acest produs si sunt foarte incantata de el si asta datorita postarii tale >:D< :*
Irava Elena a spus…
acum este din nou 21
RAMONA FLOREA a spus…
Anul asta nu l-au mai bagat in DM-ul din Focsani, eu am reusit sa iau doar crema autobronzanta pt fata de la Alverde si o folosesc si pe corp. Vad ca e foarte buna, intra rapid in piele, se distribuie usor, nu lasa pelicula la suprafata pielii, numai ca e gramaj mic, nah, ca e pt fata!! De ce Dumnezeu nu baga si lotiunea de corp???????????? Unele se mai 'bronzeaza' si pe corp, nu doar pe fata..
Toma Aurora a spus…
Așa este, nu mai există în toate magazinele DM. O cititoare m-a rugat să-i cumpăr un flacon de la mine din zonă, pentru că la ea în oraș nu se mai găsea :(.
Unknown a spus…
Cît rezista pe piele