Wishlist de octombrie






   Wishlistul pentru luna octombrie debuteaza cu accesorii in nuante visinii: un plic mare si o bratara-catusa. Evident, pozele au caracter orientativ, iar eu voi cauta niste variante vintage asemanatoare,  accesibile. Imi place combinatia de rosu aubergine cu elemente metalice aurii.
                                                                      Persun Mall Shirt



   In privinta hainelor nu mi-am formulat noi preferinte. Totusi, momentan, ma simt atrasa de bluze si pulovere dantelate sau cu insertii crosetate, brodate, in nuante uni.








   Pentru ca am fost numita castigatoarea campaniei initiata de magazinul online Dacic Cool, am pus deja ochii pe cateva produse Hofigal. Mierea, vinul medicinal, ceaiul de fructe dar si produsele cosmetice m-au incantat din descrieri si imi doresc foarte tare sa le si incerc.


   Rasfoind catalogul nr.14 de la Oriflame mi-am facut deja o mica lista de dorinte. Printre ele se numara mascara Wonder Lash, rujul nude din colectia Smokey Eyes si nou fond de ten rezistent. Despre el am citit pe blogurile fetelor care l-au primit pentru testare si din descrieri pare a fi pe gustul meu.




Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Si eu imi doresc fondul de ten de la Oriflame si mi-am luat o mostra. Impresia a fost una buna, nu a incarcat tenul si l-a lasat usor hidratat. Acum sa vedem daca si sticluta full size o sa fie atat de buna.
Dorina a spus…
Cred ca poti cumpara toate produsele Hofigal de pe site de banii castigati :)
Fondul de ten e bun, imi place, insa, are o acoperire mica. (oricum, stiu ca tu folosesti si dintr-astea, dar am zis sa te anunt, ca sa stii :)
O sa-i faca si eu review in curand.
De hainutele alese nici nu mai vorbesc, imi plac la nebunie.
M and M a spus…
Foarte dragut plicul ! Iti doresc sa.ti bifezi intreg wishlistul:*
Miu Miu a spus…
SI mie imi place visiniul si abia astept sa imi cumpar ceva in aceasta nuanta :D
Carmen Tobias a spus…
Plicul e adorabil! :)

Si cosmeticele ma tenteaza, nu am mai cumparat de un secol de la Oriflame, dar am ramas falitaaa de cand cu vopsitul non-stop! :))
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc pentru impresiile transmise. Din descriere pare exact ce imi doresc: un fond de ten usor, care sa nu incarce tenul.
Toma Aurora a spus…
Dorina, am primit o lista cu toate produsele Hofigal (cca. 250) din care pot alege. Azi am primit jumatate din ele si in 2 zile le voi primi si pe celelalte. Doar coletul de azi a fost imens (vreo 20 kg) si astept pe viitor mierea, vinul si suplimentele, care vor fi cel putin la fel de grele. Oricum,premiul a fost cu adevarat generos si voi face si un giveaway in scurta vreme. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Plicul e primul pe lista! :)) Chiar nu am niciun plic si cred ca mi-ar face placere sa port unul.
Toma Aurora a spus…
Miu Miu, momentan nu cred ca am nimic visiniu, cu exceptia unei genti. Dar pentru aceasta toamna trebuie sa imi iau macar cateva accesorii de aceasta culoare.
Toma Aurora a spus…
Carmen, pai incearca sa te vopsesti mai rar :)) Si eu intrasem la un moment dat intr-o febra a vopsitului, dar m-a tinut 2 sau 3 luni. Apoi mi-a trecut si ce bine a fost :))
Dana M a spus…
Mie de vreo trei ani mi s-a pus pata pe visiniu, nu la modul exagerat dar in fiecare an in perioada octombrie-noiembrie mi-am luat ceva visiniu, la inceput a fost un ceas de la Stradivarius, anul trecut o bluza de la C&A iar anul asta am fost ceva mai "precoce" si am luat o geanta neagra cu manere visinii de la Zara...partea buna e ca mi-am creat un outfit fara sa vreau :)). Visiniul e o investitie buna din punctul meu de vedere :D
Unknown a spus…
Eu mi-am luat o mostra de fond de ten de la Oriflame, dar avea decat o nuanta...din fericire mi se potrivea... mie una mi-a placut.... deocamdata am ramas pe cel de la Farmasi, dar cred ca il voi achizitiona si pe acesta in curand
Carmen Tobias a spus…
Scuze, m-am exprimat gresit :) Graba asta :) Vopsitul chestiilor din casa :) Parul nu l-am mai vopsit de fix un an :)) Yeeei :)) Tot la 2-3 ani ma apuca cateva luni in care ma vopsesc si de 3-6 ori pe luna, pe urma fac pauzaaa :) Atata noroc, ca as cheli :))
Anda Zelenca a spus…
O sa adori rujul din colectia Smokey Eyes. E unul dintre nude-urile mele preferate!:X