Ultimele cumparaturi: Asos și Romwe


   Zilele trecute mi-am cumparat o pereche de jeansi liliachii de la Asos, reduși de la 28 la 15 lire (85 de lei). Daca mai asteptam 2 zile ii prindeam si cu o reducere de 10%, dar nu a fost sa fie :D. Blugii erau de vreme indelungata in wishlistul meu si in sfarsit i-am cumparat. In realitate au o culoare mult mai frumoasa decat pe site, mai dechisa, iar talia este mai degraba normala decat inalta. Oricum, mi-au depasit asteptarile, atat din punct de vedere cromatic cat si al formei. Materialul este de buna calitate, dar acest lucru nu m-a surprins, caci stiam deja ca jeansii marca Asos sunt confectionati din materiale destul de bune. Sunt si usor elastici, ceea ce ii face foarte confortabili.


   Pornind de la ei, deja am facut o gramada de combinatii, dar unele piese imi lipsesc. Asta inseamna....noi articole adaugate in wishlist (ca tot ma plangeam eu ca nu am vreo preferinta vestimentara pentru aceasta luna).
   Mai astept o alta mica comanda de pe Asos, mai exact o rochita neagra, aflata si ea la promotie:


   Eu am cumparat-o pentru a o purta ziua, cu dresuri negre, geaca de piele si ghete inalte. Dresurile as prefera sa fie din dantela, ceva mai groase, dar nu am gasit ultima oara decat modele subtiri, cu broderii laterale, carouri, tribale, etc.

  
   De pe Romwe am cumparat, de data aceasta nu din banii mei ci din creditul oferit lunar (20$) o curelusa cu fundita din perle, pe care o incadrasem odinioara intr-un wishlist. Din cate retin eu, am comandat cureaua intr-o nuanta nude, aproape alba, dar ma bucur ca am primit una trandafirie, caci se potriveste mai multor haine din sifonier. Eu nu vazusem deja alba, bej si maro la momentul respectiv, dar se pare ca era ratacita si aceasta nuanta pe undeva, pe site. A costat in jur de 17$, un pret nu neaparat justificat (este din pvc, foarte subire, deja s-a crapat langa o gaică), dar fundita este adorabila, ca o bijuterie.


   Micul pachet a ajuns la posta vamala, unde am mai platit 1,5 lei taxe (evident, fara chitanta), desi pachetul era expediat fara factura si fara valoare. Dar atata vreme cat am primit curelusa gratuit, nu m-a deranjat taxa respectiva, chiar daca era nejustificata.

Comentarii

miki a spus…
Sa porti cu placere blugii si curelusa! Rochia e mortala!
Hmmm , eu am comandat o curea maro si am primit una bej spre roz . Oare ne-au incurcat comenzile?:))
Toma Aurora a spus…
Miki, iti multumesc! Abia astept sa imi ajunga si rochita. Cred ca pe la inceputul saptamanii viitoare o sa ajunga la posta .
Toma Aurora a spus…
Asa este si a mea in realitate, bej spre roz. Oricum, nu contreaza, bine ca a ajuns la destinatie :D Mie imi place la nebunie fundita din fata, mi se pare tare pretioasa!
Toma Aurora a spus…
Niko, taxa pe Asos este zero, indiferent de valoarea comenzii!
ilda76 a spus…
Aurora, iti doresc sa le porti sanatoasa!
Imi plac mult jeansii (croiala, culoare!)...Curelusa e finuta si fundita e un detaliu de-a dreptul delicios!
Anda Zelenca a spus…
Ce curea superba!:X Sa o porti cu drag!:*