Review: Rose Absolue-un parfum magic!


    Rose Absolue este unul dintre cele mai vechi parfumuri disponibile de la Yves Rocher. Odinioara, era insotit de lapte de corp, gel de dus si deodorant spray pentru corp. Astazi nu se mai gaseste decat apa de parfum si uneori si gelul de dus (in unele oferte si magazine fizice). Anul trecut chiar se zvonise ca acest parfum va fi scos din grila da produse YR, dar acest lucru nu s-a intamplat. A fost o veste grozava pentru mine, o fata indragostita de el in urma testarii unei variante micuțe, de numai 4 mililitri. Am pastrat acea sticluta aproape doi ani, timp in care am primit o sticluta ceva mai mare, de 15 ml. Nici aceasta nu era uriasa, dar parea gigantica pe langa flaconul cel mic. Pretul parfumului nu este exagerat de mare, dar mereu m-am ferit sa il cumpar. Am luat in schimb alte parfumuri de marca, care nu prea mi-au placut si pe care le-am consumat mai mult din obligatie morala.

   Apoi a urmat un alt moment deosebit,acela in care s-a oferit 50% discount pentru orice produs neredus de pe site-ul Yves Rocher. Evident ca l-am cumparat. Era oferta la care visasem atata vreme!
Dupa ce l-am primit m-am hotarat sa il pastrez pentru....pentru nu stiu ce moment, dar imi era tare frica sa il desfac si sa consum din el. Apoi am cautat flaconul mic, ascuns in sertarul cu sosete. Fiind descoperit, fara pulverizator, a facut scămuțe albe. Ma rog, ultimul strop din el s-a facut scămuțe!
Asa ca am purces spre deschiderea parfumului nou. Dupa primul puf, parca degetele mele se abonasera pe capacul pulverizatorului. Zi si noapte, Rose Absolue era in gandurile si pe pielea mea. Restul parfumurilor au cazut in uitare, cel putin pentru o perioada.

   Notele parfumului nu am reusit sa le descopar. In narile mele simt numai aroma dulceței de trandafiri, dulce si lesinatoare.Fragrantica spune ca ar mai avea accente de tonka, scortisoara. Tot pe Frangantica, o duduiță a vorbit asa frumos despre el:

   Roses and berries in a marmalade with some cinnamon. What a masterpiece. A classic beauty, lush and fresh with perfect amount of sweetness and warmth. Why in the world would Yves Rocher discontinue this? (But then again WHY do they keep discontinuing their best fragrances?) Maybe if enough people write to them, they will come to their senses and bring this back? Maybe not. Oh well.

   Si din nou se aud zonuri legate de scoaterea din productie a parfumului. Culmea este ca de data asta si eu am aceeasi presimtire. Deja in catalogul de toamna-iarna (tariful frumusetii) e scos si gelul de dus si parfumul. Daca voi mai prinde oferta de 50% intr-o perioada vesela din punct de vedere financiar, sigur imi voi lua unul de rezerva. Si voi povesti, peste ani, sotului, copiilor si nepotilor despre parfumul pe care l-am iubit din toata inima. :D

 

Comentarii

Abyukina a spus…
iti spun sincer ca eu nu stiam de el :( Mie imi place mult ming shu, dar si acesta se gaseste doar in magazinele fizice sau in tariful frumusestii :D. Tot timpul parfumurile bune sunt scoase din productie :(
Camelia a spus…
Si eu il folosesc in perioada asta si ma minunez de fiecare data cat de mult imi place.
Blue Lady a spus…
l-am mirosit odata in magazin si mi-a placut, insa tot so elixir ramane marea mea pasiune, te-am pupat :*
Georgiana a spus…
Vai, m-ai facut sa mi-l doresc tare mult! E minunata descrierea pe care i-ai facut-o.
Adina Aruştei a spus…
vai, cat de bine suna!
L'am luat si eu si il ador :X:X
Anonim a spus…
Buna, Aurora, intradevar am fost si eu luni la YR in magazin in Brasov sa il testez si mi-a zis vanzatoarea ca nu se mai produce:((((((
Anonim a spus…
Salut,
Ti-ai comandat recent parfumul? Am incercat si eu insa nu-l gasesc pe site-ul lor.
Multumesc
Anonim a spus…
Si inca ceva,reducerea mai e valabila?cea de 50%?
ahhhh.....<3 <3 o bijuterie de parfum!
Toma Aurora a spus…
Aby, am avut si eu in trecut Ming Shu, dar nu mi s-a potrivit, asa ca i l-am dat mamei mele. Mie imi plac aromele dulci, dar si Ming Shu avea o aroma interesanta.
Toma Aurora a spus…
Oh, da, parca de fiecare data imi place si mai mult :)
Toma Aurora a spus…
Ramo, si So Elixir se numara printre preferatele mele. Astept si noua varianta, So Elixir in sticluta mov :X
Toma Aurora a spus…
Georgiana, te sfatuiesc sa il mirosi inainte. Multe persoane s-au plans ca ar fi prea dulceag.
Toma Aurora a spus…
Hi hi! O fana a trandafirilor la orizont!
Toma Aurora a spus…
Emma, creaza dependenta se pare. :))
Toma Aurora a spus…
Parfumul este inca valabil pe site.
Toma Aurora a spus…
Am cumparat luna trecuta parfumul, de pe site. Este in continuare disponibil:
http://www.yves-rocher.ro/control/product/~category_id=3500/~pcategory=3000/~product_id=34616?cmSrc=Category

Reducerea de 50%nu mai este valabila. Acum cateva zile au inlocuit-o cu una noua, in care se primeste pensula pentru fondul de ten cadou+ alte surprize.
Toma Aurora a spus…
Hi hi!Stii ca este preferatul meu!
miss. overspender a spus…
ma faci sa mi-l doresc si tocmai ce am zis ca am terminat cu achizitionarea de parfumuri pt o perioada.. :))
Toma Aurora a spus…
Draga mea, revin cu o completare. Oferta cu 50% este din nou valabila.O poti accesa numai dand copy-paste linkului de mai jos: http://www.yves-rocher.ro/control/main/promotions?shopId=SEM2&cm_mmc=SEM2-_-BRANDING-_-SEARCH-_-TEXTADS

Aceste oferte sunt de obicei ascunse pe site, nu se trimit instiintari privind valabilitatea lor. Daca vrei sa plasezi o comanda si esti client online nou, nu uita sa introduci codul NEWSLETTER in casuta de jos, pe pagina comenzii. Vei primi inca un cadou, pe langa cele pe care ti le vei alege tu.
Anonim a spus…
Am reusit sa plasez comanda cu tot cu reducerea de 50%:) Marturisesc ca il iau doar pe baza admiratiei tale si pt ca ador si eu trandafirii.Sper din suflet sa-mi placa!
Multumesc mult