Review: Masca flash antioxidanta Cure Solutions Yves Rocher



   O sa va povestesc astazi cate ceva despre a doua cea mai scumpă masca de fata pe care am folosit-o pana in momentul de fata, după cea revitalizanta de la Mario Badescu. Norocul a fost ca am primit-o cadou si astfel nu am fost dezamagita foarte tare de proprietatile sale. In general nu ma astept la mare lucru din partea unei masti de fata, dar in cazul celor care promit sa hidrateze si sa lupte impotriva ridurilor am cerinte ceva mai ridicate. Ma refer ,spre exemplu, la un ten foarte neted si catifelat dupa folosire (macar pentru cateva ore).
   Masca flash antioxidanta Cure Solutions se prezinta sub forma unui gel de culoare maronie, aproape transparent, cu miros placut, natural. Se intinde usor pe piele, dar la fel de repede se si ....usuca sau intra in piele. Nu pot sa imi dau exact seama, dar inclin sa cred ca este vorba de o uscare super-rapida a produsului la suprafata pielii. Motiv pentru care de fiecare data cand o folosesc trebuie sa aplic 2-3 straturi, ca sa simt si eu ca am o masca pe fata. Dupa ce o las sa actioneze o clatesc imediat cu apa calduta. Se spala rapid si nu lasa resturi pe ten. Pot spune ca pielea arata putin mai bine dupa clatire si ca ramane foarte placut parfumata. Mai mult decat atat nu pot afirma, caci nu am observat vreun efect deosebit nici dupa prima, a treia sau a noua utilizare. 

   Un flacon contine 50 de ml, iar pretul sau este de 78 de lei.Personal prefer masca Tonicitate cu extract de strugure din gama de produse Yves Rocher, care are un pret de 3 ori mai mic si care tonifiaza si lasa pielea mult mai ferma. Nu consider ca aceasta masca isi justifica pretul, dar merita incercata in cazul in care este oferita cadou pentru vreo comanda. 

   Din aceeasi gama am mai utilizat crema de fata antioxidanta, sub forma de flacoane mini (15 ml). Mi-a placut mult si am folosit-o pe post de crema de noapte. Dupa cateva saptamani, culoarea tenului a devenit vizibil mai uniforma si pielea se simtea mai elastica la atingere.

Comentarii

Raluca a spus…
O am si eu...inca nu am folosit-o..eu sincer nu prea sunt cu mastile, imi este sila sa le folosesc! ( rusinea mea ..stiu)...dar o sa o incerc, sunt curioasa sa vad daca e buna de ceva...Si mie mi se pare foarte mare pretul pt o masca, dar fiind primita cadou merita incercata!
Gabriela a spus…
Chiar astazi ma uitam la mastile YR, mersi pentru postare!
ilda76 a spus…
Iti impartasesc opinia intrutotul! Atat in privinta mastii, cat si in ceea ce priveste crema din aceeasi gama!
Pupicei, Aurora!
Catallina a spus…
Hai, ca eram curioasa sa vad ce ai scrs despre ea! Mdea, la fel si eu. Nu simt nimic deosebit dupa ce folosesc aceasta masca. Poate ca face ea cine stie ce si noi nu ne dam seama:)...ne ia banii din buzunar:p!
Alexandra a spus…
Si eu am primit-o cadou si pot spune ca am exact aceeasi parere ca si tine. Am tot insistat cu ea, am folosit mai mult de jumatate, o data pe saptamana, insa n-am observat nimic.