Preferatele lunii septembrie


De data aceasta voi face o postare cu preferatele lunii incheiate, apeland la fotografii de pe Google. Asta din cauza ca nu am momentan o fotografie cu toate produsele la un loc si am spus sa nu renunt la obiceiul de a publica lunar acest gen de postare.
Produsul lunii a fost categoric pudra de orez, pe care am folosit-o in fiecare zi. Spre deosebire de pudra clasica, aceasta este 100% naturala, translucida (se potriveste oricarei nuante de piele), se consuma greu si este varianta cea mai ieftina. Eu am cumparat-o de pe elemental.ro, cu 6 lei 30 de grame. Momentan costa 5 lei o punguta cu 10 grame, dar oricum pretul este ok pentru calitatea produsului. Eu imi umplu o data la 2-3 luni un flacon de fond de ten mineral cu aceasta pudra de orez. Estimez ca lunar consum 2 grame de produs, folosidu-l zilnic.
Acum multe luni,Ilda m-a ajutat sa fac rost de fondul de ten Time Plus de la Seventeen. La vremea respectiva nu mi s-a potrivit din cauza tenului foarte gras (era vara), dar acum mi se potriveste ca o manusa. Si ca textura si ca nuanta. Si are si un pret bun: cca. 30 de lei.
Rimelul Scandaleyes Extreme Black nu mi-a placut deloc la inceput. Nici dupa o luna nu mi-a intrat la inima, nici macar dupa doua luni. Dar de 2-3 saptamani sunt nedespartita de el. Chiar ma pregateam sa il arunc cand am decis sa ii mai dau o sansa. S-a mai uscat putin si ofera foarte mult volum genelor. Sigur il voi mai lua, dar il voi lasa 2 luni pe tușă, pana va ajunge la aceasta consistenta. Pret: 10-20 lei, in DM.
Un alt produs folosit zilnic a fost kit-ul pentru sprancene de la Elf. Imi place totul la el: partea pudrata colorata, crema cerata, pensula dubla foarte practica. Un produs longeviv, de nota 10! Si are si un pret bun....22 lei.
Pentru spalarea fetei foloses exclusiv sapunul moale vegetal dela Hofigal. Este cel mai bland si eficient produs de curatare pe care l-am avut vreodata si nu mi-a lasat niciodata senzatia de piele uscata. Este de asemenea exelent si pentru igiena intima. Ii voi face un review in scurta vreme.
Ziua, pe sub fondul de ten, port crema antirid Q10 de la Gerocossen. Eu fac parte din categoria celor cu pielea foarte uleioasa si de aceea evit sa folosesc crema pe timpul zilei. Dar aceasta este foarte usoara, miroase excelent si se absoarbe foarte rapid. In zilele foarte solicitante folosesc Acneogel, un gel matifiant care usuca usor pielea si impiedica secretia exesiva de sebum.


Seara folosesc crema antirid Hof.Viodana, o crema intens hidratanta, sub forma de monodoze. O monodoza este suficienta pentru doua aplicari (ten+gât). Crema nu contine conservanti, miroase a coaja de portocala, lasa pielea foarte moale si a doua zi ma trezesc cu un ten luminos, proaspat. Pretul sau este foarte modest (11 lei) si cu siguranta o voi reachizitiona.


Despre Supliform v-am mai vorbit! I-am facut un review saptamanile trecute. Este cel mai eficient gel anticelulitic pe care l-am folosit, se absoarbe foarte repede si lasa pielea foarte neteda si fina. Are un miros mentolat si poate fi utilizat si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui.

In afara acestor produse am mai folosit parfumul Rose Absolue, trusa de ochi Beauty Book de la Elf si balasmul mentolat cumparat de pe Iherb. Am fost foarte multumita de multe cosmetice in aceasta prima luna de toamna si cel mai mult ma bucur ca majoritatea au avut si preturi foarte accesibile sau prinse la oferte bune.







Comentarii

Unknown a spus…
Ma atrage foarte mult gelul anticelulitic ( de fiecare data cand spui de el eu zic acelasi lucru si pana acum nu am apucat sa il cumpar din pacate ), iar de pudra de orez nici nu mai zic , trebuie sa o testez si eu neaparat .. :*
Jade a spus…
Si eu am avut o experienta asemanatoare cu masacara-ul de la Rimmel. La inceput imi lipea genele una de cealalta, dar acum (la cca 3 luni de la cumparare)le separa frumos.
ilda76 a spus…
Ma bucur sa aflu ca ti se potriveste Time Plus-ul, speram sa se intample astfel la sosirea sezonului rece!
Mi-ai dat niste idei bune...Retin acea crema de la Hofigal; despre Supliform, acum descopar ca exista si ambalat intr-un astfel de recipient (il stiam numai pe acela la tub)! Multumesc!
Pupici!
Alexandra a spus…
Am mai citit pe un blog de pudra de orez si ma tenteaza tare mult.
Astept cu nerabdare review-ul despre sapunul moale.
Pupici.
Carla a spus…
Hmmm...nu stiam ca supliform este si la 500 ml, dar e bine de stiut :))
Aceeasi problema am avut-o si eu cu Scandaleyes si, desi mi-a placut in final, am preferat sa cumpar Colossal ulterior, are cam aceleasi caracteristici, dar se comporta mult mai bine!
Ana Ulmanu a spus…
Spune-mi si mie care fond de ten consideri ca are putere mai mare de acoperire intre Time Plus si unul de la Avon (nu mai stiu care dar citisem ca se afla printre preferatele tale) :)
Toma Aurora a spus…
Ana, eu zic că Time Plus e alegerea cea mai bună! :D