Obsesia zilei


   Am facut o adevarata obsesie in ultimele 24 de ore pentru....nici nu stiu, ori toata colectia de toamna-iarna de la D&G, ori pentru superba Monica Bellucci, pe care nu am mai vazut-o asa de ravasitoare de la ultima reclama pentru parfumul Sicily. Ca si in cazul respectivului spot, Bellucci ma poarta cu gandul tot la o inmormantare specifica insulei. O ceremonie funerara mai mult senzuala decat tragica.
   Cand vine vorba de culorile sau non-culorile hainelor pe care le aleg, negrul este undeva la capatul listei. Dar acum, fix in acest moment, imi doresc o rochie neagra din dantela, mulata, pana la genunchi, ori simpla, din material elastic dar gros combinata cu o pereche de dresuri care sa imite dantela.




   Sau macar o fusta midi, pe care sa o port cu singura mea bluza neagra din sifonier, pe care am cumparat-o in urma cu un an de la Glow ,la reduceri, gandindu-ma ca intr-o buna zi o sa o port asa cum trebuie.
   La urechi mi-as atarna niste clapaugi de cercei aurii, care sa straluceasca ca soarele chiar si in cenusiul toamnei:

   Asa imbracata m-as plimba fara geanta, portofel si telefon, ascunzandu-mi banii pe undeva prin ghete :D


Comentarii

miki a spus…
Banii se pun in san, la sutien :D
Carmen Tobias a spus…
Aveam acum cativa ani o obsesie cu negrul, cam toata garderoba imi era asa. Pana si casa o voiam la fel. Noroc ca mi-a trecut :) Adica na, little black dress ramane in top, dar fara sa exageram ;) hugs!
Maya a spus…
Prin ghete sau prin sutien. Haha. Pupici
Fuchsia a spus…


Iubesc negrul,hainele si machiajele inspirate de silul goth/victorian. Am avut o astfel de rochie si mereu faceam senzatie cand o purtam :D Mi-a ramas mica din pacate...
In adolescenta foloseam numai fard negru, si cred ca o sa imi achizitionez iarasi unul.

Mi se pare o culoare care se potriveste tuturor oamenilor si aproape tuturor situatiilor ;cred ca nu ar trebui sa ne lipseasca din garderoba.
Toma Aurora a spus…
Parca am avut si eu un moment ceva mai negru prin adolescenta. Dar l-am depasit rapid, pentru ca hainele negre se stricau imediat din cauza deodorantului :))
Toma Aurora a spus…
Voiam sa zic si de sutien, dar ma gandeam sa nu par prea deocheata :D
Toma Aurora a spus…
Ai dreptate! Chiar se potriveste oricui, indiferent de culoarea parului si a pielii.

Cu fardul negru am avut si eu o obsesie. Am avut unul de la Avon sub forma de pulbere pe care l-am terminat. Singurul fard pe care l-am consumat pana la final :D
Carmen Tobias a spus…
Exact in adolescenta l-am avut si eu. :)
Ah, lasa-ma ca imi amintesc ce batai de cap am avut cu o rochie de dantela neagra purtata la o nunta acum 2 ani :))) Pfff, si eu nu rezist fara deodorant nici 5 minute :)))
mariana a spus…
Eu ureasc negrul de cand am purtat doliu dupa parintii mei,dar rochiile acestea de dantela sunt foarte faine si mi-am cumparat material sa imi confectioneze o croitoreasa ceva cam in stilul acesta (insa evident , se intelege ca materialul meu nu este de firma ci unul de duzina--deh dupa buget),dar eu vreau si o poseta potrivita ,prentruca vorba ta ,sa am unde sa imi pun lucrurile de machiaj si banii
XOXO
Eu de obicei evit nergul dar la o lenjerie de dantela neagra, la niste ciorapi negri de dantela sau la o rochie din dantela neagra nu as zice nu.Ca sa nu mai zic de un diamant negru...eeee, aici deja intram la visare:))Si cred ca blondele sau fetele cu parul deschis la culoare arata bine cu nuanta asta, nu? :*
Carla a spus…
Siperbe rochiile! Mie imi place prima tare mult :)
PapuDee a spus…
Aurora cercelusi ca aceia din poza am vazut la hm. semana foarte tare cu ce vrei tu.. :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru info :D Imi place foarte mult modelul respectiv! :*