Jocurile mele preferate



   Pentru ca nu mai am mult timp la dispozitie pentru a ma angaja sa joc ceva mai serios, de ceva timp m-am dat pe jocurile de strategie de pe bigfishgames.com. Pentru ca pe site numai variantele trial (de 60 de minute) sunt gratuite eu am gasit o varianta gratis de a le procura : www.4shared.com. Este un site de pe care eu descarc muzica, reviste, carti si jocuri integrale.
   Jocul meu preferat este Chocolatier. Are 3 variante, toate gratuite in varianta full version pe 4shared. In cadrul acestui joc veti invata sa preparati bomboane, tablete, trufe, bauturi din ciocolata, pe care le veti vinde prin toate colturile lumii. Cu banii castigati veti putea cumpara ingrediente din pietele locale  si treptat va veti putea deschide mai multe fabrici de productie. Este un joc foarte popular, foarte bine gandit, potrivit si pentru copii si pentru adulti.Are si caracter practic, pentru ca putem invata care sunt ingredientele si condimentele specifice anumitor zone geografice!

 
   Un alt super-joc este Cooking Academy (si el in mai multe variante). Practic, noul jucator este un bucataras-invatacel care prepara diverse retete, iar apoi primeste note din partea unor experti. Jocul este foarte interesant, pentru ca intreg procedeul prepararii unei retete este respectat intrutotul. De pilda, daca pregatim taitei cu pui, prima data calim, apoi adaugam taitei, condimentele, reglam temperatura.... totul cu mainile noastre virtuale :D



    Iar ultimul joc despre care voi vorbi se numeste Alice Greenfingers. Alice este o fetita harnica, care sapa, planteaza si ingrijeste legumele, fructele si florile din gradina sa. Produsele obtinute sunt vandute la piata, iar din bani Alice isi poate lua vacute, gaini, seminte noi, stupi, etc.


   Toate jocurile mentionate mai sus sunt practice si se joaca offline. Ele nu presupun avansarea pe baza invitatiilor trimise prietenilor sau altor jonglerii de acest gen. Sunt pur si simplu niste jocuri amuzante in care iti construiesti o mica afacere virtuala fiind ciocolatier, bucatar sau fermier.

P.S: Daca doriti vreunul din aceste jocuri si nu va descurcati cu downloadarea lui, va rog sa ma anuntati si eu va voi trimite pe mail dosarul de instalare.

Comentarii

MidSummer Blog a spus…
Nu pot sa cred!!! Si eu ma joc Chocolatier si Cooking Academy :)))) Le iau free de aici adnanboy.blogspot.com
Anonim a spus…
buna..poti sa mi trimiti si mie te rog jocurile..
anamaria2005iasi@yahoo.com
Diana Tudor a spus…
Ador Chocolatier, l-am jucat in toate variantele si cred ca este mini jocul meu preferat!
Gina Cristiana a spus…
Da, da Chocolatier este si preferatul meu. Cooking Academy imi place foarte mult si l-am descoperit acum 4 ani, cred. Sunt niste jocuri foarte bine gandite si nu te plictisesc.:)
Gina Cristiana a spus…
PS: poti incerca sa joci si Jojo fashion show, o sa iti placa la nebunie, moda si diferite stiluri in functie de ani si perioade.
Toma Aurora a spus…
Gina, acum l-am descarcat. Iti multumesc foarte mult! O sa am multa treaba in seara asta!:))
Toma Aurora a spus…
Daaaaaaa! E asa interesant si mereu mi se face pofta de cioco cand il joc :))
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru link. Am gasit multe jocuri care nu erau valabile pe 4shared pe blogul indicat de tine!
Carla a spus…
Si eu am jucat Cooking Academy acum 2-3 ani, imi amintesc ca dupa ce mi-au expirat cele 60 minute, ma chinuiam sa fac cate o reteta in 5 minute si uneori mai aveam putin pana sa termin si imi iesea din joc, apoi trebuia sa o iau de la capat :))
Dar m-ai facut curioasa de Chocolatier, in week-end o sa-l descarc sa vad cum e :)
miss. overspender a spus…
tocmai ce m-am jucat tot weekendu fam tribe 2. eu imi caut joculetele full pe isohunt.com
Anonim a spus…
buna - poti sa imi trimiti si mie Alice Greenfingers.
alyser232003@yahoo.com

multumesc
Descude a spus…
Cooking Academy si Alice Greenfingers le-am jucat si eu,iubesc genul acesta de jocuri,mi se par tare simpatice.Voi incerca si eu Chocolatier.
Gina Cristiana a spus…
:)) chiar ma bucur.