Comanda Iherb


   Pe data de 18 septembrie am plasat o comanda noua pe site-ul Iherb.com. Pachetul mi-a ajuns pe 3 octombrie, asadar in cca. 2 saptamani, la oficiul postal de care apartin. Comanda a fost una modesta, cu o valoare totala de 13,31 $. Am avut si un mic discount de cca. 4 $, care m-a ajutat sa reduc costul transportului de la 6 la numai 2$.

   Mi-am cumparat fier 27 mg (un comprimat are o concentratie de 150% din doza zilnica recomandata).De cand iau fier+ biotina am niste unghii de pot zgaria cu ele si peretii. Nu demult, unghiile mele erau subiri ca niste foi de ceapa si chiar reuseam sa le intorc peste cap. Nu puteam sa le las lungi pentru ca imediat se rupeau pe margini. In prezent, chiar am mai taiat din ele pentru ca erau prea lungi, ca niste gheare de vrajitoare si le simteam grele. Am observat ca si rezistenta lacului de unghii a crescut considerabil. Momentan port o oja aplicata vinerea trecuta, care s-a mentinut in stare perfecta. Pret: 2,83$ -110 comprimate.

Biotina este un supliment recomandat in special pentru par si unghii, in combinatie cu fier si calciu. Un flacon costa 2,12 $ si contine tot 110 comprimate. Un singur comprimat asigura 266% din doza zilnica recomandata de biotina. De asemenea, ea are un rol esential in cresterea celulelor si a productiei de acizi grasi benefici organismului, ca parte a complexului de vitamine B.

De multa vreme iau vitamina C de pe Iherb, de la diverse firme si in diferite concentratii. Vitamina C este recomandata a se lua zilnic mai ales de persoanele semi-sedentare, cu tendinte anemice si caderi de calciu, lipsa de minerale si alti nutrienti. Varianta pe care am cumparat-o acum are un continut de 833% din doza zilnica recomandata/comprimat. Pret: 3,18$- 110 tablete.

Eu nu am mai racit de foarte multa vreme (mai exact de cand am inceput sa iau suplimente) si singura „boala” de care am suferit a fost o tuse seaca, provocata de un stafilococ auriu localizat in gat. De stafilococ am scapat, nu cu antibiotic (pe care l-am luat in 3 cure) ci cu ajutorul capsulelor cu usturoi (recomandate de un terapeut). 90 de capsule costa cam 3$ pe Iherb. Eu le-am luat vreo 3-4 luni pana au disparut total durerea si discomfortul din zona gatului si a urechilor. Tusea provocata de aceasta bacterie este seaca, fara secretii, se intensifica seara sau in spatiile bine-incalzite. Eu reuseam sa o potolesc doar mancand ceva care sa ma racaie pe gat (sticksuri, coaja de paine). Siropurile si pastilele au fost in van!

Un singur produs cosmetic am inclus in comanda, si anume balsamul de buze cu menta. A costat 0,33$, fiind la promotie. Are o aroma naturala si nu se simte gras pe buze. In privinta hidratarii nu ma pot pronunta pentru moment.


Cadouri pentru comanda am primit:
-pastilute digestive (i le-am dat surorii mele);
-un pliculet de ceai;
-ascutitoare Iherb.


Comentarii

Deena a spus…
Sa le folosesti pe toate cu drag si spor. Eu ma tot uit ca as vrea sa dau pentru prima dta o comanda la ei. Si am tot vrut sa te rog daca poti sa faci o postare despre toate vitaminele si suplimentele pe care le iei tu. Mi-ar fi de mare folos pentru ca am ajuns la concluzia ca e cazul sa incep sa am mai multa grija de mine si de organismul meu dar nu as stii cu ce suplimente/vitamine sa incep. Imi dai o mana de ajutor???
Toma Aurora a spus…
Deena nu am foarte mult timpliber in aceasta perioada pentru a face o postare foarte detaliata, dar am sa iti spun care mi s-au parut mie cele mai utile suplimente cumparate dela ei, de-a lungul timpului:
-calciu+d3: eu il iau in fiecare zi de aproape un an, pentru ca aveam o lipsa foarte mare de calciu. Durerile de dinainte de menstruatie erau chinul cel mai mare cauzat de aceasta lipsa. De fiecare data lesinam si ma dureau incheieturile mainilor foarte tare;
-vitamina C: aceasta chiar este recomandata sa se ia zilnic (cu calciu trebuie sa faci doar o cura de 1-2 luni/an). Vitamina C e arma sigura impotriva racelii!
-fier: bun pentru par, piele si unghii. Eu il combin cu biotina, dar nu stiu care este ponderea biotinei in tratament.
-pastilele cu otet de mere: dupa o masa grea imediat elimina senzatia de balonare sau greata.


In rest am mai luat q10, gotu kola, vitamina a, un complex b, niste pastile energizante, dar nu am observat ceva cu adevarat notabil.
Deena a spus…
Iti multumesc din suflet pentru recomandari. MAi mult ca sigur luna viitoare fac o comanda la ei sa imi iau cateva chestii:)
Sadie a spus…
Mi-am dat si eu comanda in aceeasi zi, iar a mea a ajuns alaltaieri.
Am luat vitamine Woman One parca, pasta de dinti, un balsam de buze si un kit Physicians Formula, cu pudra, blush si veil.
Sa ramai sanatoasa! - ca "sa le folosesti cu placere" nu prea mergea...
Toma Aurora a spus…
Iti multumesc pentru urare! Chiar este indicata in cazul de fata!
La produsele Physicians mi-a ramas si mie gandul, in special la o pudra cu aspect marmorat. Sa te bucuri si tu de tot ce ai cumparat! Te pup!
Sadie a spus…
Spunea cineva ca ar fi o reducere de 20%, dar mai investighez problema.
Daca ar fi asa, ar merita! :D
Sper sa-mi priasca vitaminele!