Castigator giveaway Trusa naturala impotriva racelii



   Revin cu anuntarea castigatorului concursului pe care l-am organizat saptamana trecuta pe blog. Comentariul ales castigator este cel al Laurei. Chiar daca nu a fost foarte detaliat, comentariul sau a cuprins o insiruire de remedii pe care le-am testat la randul meu pe o persoana racita.


Miere,polen,tinctura de propolis,acestea sunt armele mele impotriva racelii.Deasemenea ceai de salvie,rozmarin si macese indulcite cu miere si cateva picaturi de suc de lamaie.Daca se intampla sa racesc combin totul cu sucuri de fructe si legume,supe,ceaiuri,pastile pentru gat cu extract de propolis. Dupa ce trece raceala,timp de o saptamana imi pun de 2 ori pe zi cate 4 picaturi de vitamina A uleioasa in fiecare nara,astfel incat sa ajunga si pana in gat.Ajuta la refacerea mucoaselor.Sanatate

   Sper sa nu va fie cu suparare decizia mea, a fost una subiectiva si va multumesc pentru raspunsurile oferite. Si pentru ca in imaginea de mai sus vedeti doua caciulite, nu doar una singura am decis sa mai ofer un premiu(miere, omega 3&6 si ceai)  Andreei Schlecht Katze, pentru comentariul sau frumos redactat:


Salutari, foarte bun articolul tau si iti dau mare dreptate.
Remediile naturale sunt cele mai bune pentru raceli si gripe.

O sa incep cu inceputul.. in ultimii ani am folosit mai mult medicamente decat vitamine, fructe sau legume, fiind sfatuita prost sau absorbita de mass-media, caci in fiecare zi vezi reclame la tv, reclame pe diferite site-uri cu diferite pastile, siropuri si alte medicamente.
Desigur, si acestea sunt bune, dar mi-am dat seama de curand ca in primul rand trebuie sa ne tratam natural, singuri, atunci cand putem pentru ca omul, la inceputurile lui, nu s-a nascut cu 2 medici in spate. In vechile timpuri omul era propiul sau medic.

Consider ca o buna cale pentru a ne apara de raceala este sa consumam zilnic fructe si legume, sa consumam de asemenea vitamine in diferite forme (suplimente, pastile, efervescente).
O alimentatie buna presupune si evitarea alimentelor bogate in chimicale, e-uri, alimente care stau luni de zile pe rafturile supermacheturilor.

In al doilea rand, trebuie sa constientizam ca un stil de viata sanatos ne apara de boli mai grave decat o raceala. Daca oferim corpului nostru tot ceea ce are nevoie, singurel isi va forma un fel de zid impotriva multor bacterii.

E important ca atunci cand alegem hrana noastra si pentru familia noastra, sa o alegem pe cea mai buna, caci de cele mai multe ori ne pasa sa avem o haina de calitate superioara, o masina buna, o mobila buna si calitativa, insa cand vine vorba de mancare uneori nu suntem chiar atat de mofturosi, si cred ca e un lucru rau.

Cam atat am avut de spus.
In incheiere, o sa va las un filmulet, pe care il recomand prietenilor meu de fiecare data cand am ocazia.
Vorbeste despre importanta alimentelor ce le consumam si despre importanta vitaminei C!Foarte importantat sa ascultati aceasta parte despre vitamina C si efectele sale foarte benefice, chiar si pentru bolile cronice.

http://www.youtube.com/watch?v=kw0w0jjv9lM



Fetelor astept mail cu datele voastre pe adresa lace.bunny@yahoo.com! Va felicit!

Comentarii

Felicitari castigatoarelor si...sanatate tuturor! :)
Andreea Sotea a spus…
Acum am vazut. hihi. Nu ma asteptam, caci nu m-am axat doar pe tema,adica sa scriu remedii multe si bune. Am deviat un pic de la raspuns.
Ma bucur mult ca ti-a placut comentariul meu si sper ca ti-a placut si documentarul. Pt mine, acel documentar a fost unul care nu doar mi-a adus cunostinte noi,dar mi-a schimbat un pic si stilul de viata.
O sa iti trimit imediat si datele. Multumesc!!!