Despre ceaiurile Fares


Astazi m-a sunat curierul sa ma anunte ca a ajuns la sediul lor coletul cu produsele de la Fares, pe care le-am comandat in ajunul Craciunului. Nu ma asteptam sa fie atat de promti, data fiind perioada in care ne aflam (cu multe zile libere sau cu program scurt).  In cateva minute masina de curierat a ajuns la poarta si eu m-am dus fericita sa iau cutiutele cu ceai si cadoul pentru sora mea. Despre el nu pot sa va spun prea multe, dar oricum are caracter medicinal....deci nu este ceva foarte interesant!


V-am spus in postarea trecuta ca, spre rusinea mea, nu stiam ca Fares a evoluat asa tare si nici nu eram la curent cu gama lor diverificata de produse. Pentru mine Fares insemna ceai de musetel si sunatoare si chiar ma gandeam cum isi permit sa sponsorizeze un concurs precum Dansez pentru tine, unde premiile insumate  sunt de ordinul zecilor de mii de euro). Dar cand le-am descoperit shop-ul online- Fares- toate curiozitatile mele au fost lamurite. Eu am dat de acest site dand search pe google dupa ceai de trandafiri. Asa am gasit ceaiul 1001 seri :



Acesta este un tip de ceai dulce, foarte aromat si inchis la culoare. Nu contine coloranti sau adaosuri de arome sau alti aditivi, fiind un produs nu numai gustos, dar si sanatos. Va redau lista ingredientelor:
hibiscus, scortisoara, cicoare, lamaie, rooibos, petale de trandafir, vanilie, ghimbir, fructe de cardamom, cuisoare, ulei de mandarine si trandafir. Are o aroma orientala, relaxanta, este usor picant, se simt si notele de citrice dar si parfumul de trandafiri. O cutie costa 12,5 lei si contine 20 de plicuri cu snur ambalate individual.



Ceaiul cu ciocolata si menta este wow, wow, wow! Este foarte, foarte bun, din punctul meu de vedere (o mare amatoare de ciocolata cu menta). Imaginati-va ca va puteti bucura oricand de gustul ciocolatei, fara sa va fie teama de numarul mare al caloriilor pe care le ingerati. Acest ceai nu numai ca miroase a ciocolata, dar are si o culoare specifica acesteia.  Contine: menta, rooibos, hibiscus, maces, cacao, ciocolata, scortisoara. Este un  ceai racoritor, perfect pentru vara....cred ca are un gust foarte bun consumat rece. O cutie costa 9,15 lei si contine 20 de plicuri ambalate individual, cu snur.



Ceaiul Mai drag pentru copii este un ceai intens colorat, cu o aroma puternica de fragute. Este cel mai dulce ceai pe care l-am baut vreodata si se aseamana cu Cer senin de la Gurmans. Pentru ca imi plac ceaiurile dulci, acesta este pe placul meu. O cana din acest ceai contine 16% din necesarul de vitamina C (aceasta fiind trecuta in lista de ingrediente, in proportie de 10mg/plic). Contine: hibiscus, macese, coaja de portocala, fragute (minim 42%) si vitamina C. O cutie costa 4,78 de lei si contine 20 de plicuri cu snur, dar fara ambalaj separat, precum al celor de mai sus.



Ceaiul Iarna mi-a atras atentia cand am citit ca se poate pune in vin fiert, pe post de condiment. Contine: hibiscus,macese, mere, coji de portocala,scortioara, cuisoare, adica tot cetrebuie pentru un vin perfect aromat. Are o aroma calduroasa, in ton cu acest sezon (mai lipseste doar zapada!). Este bun consumat si ca atare, nu neaparat pus peste vin. Costa 4,78 lei o cutie cu 20 de plicuri cu snur, fara ambalaj individual.


Sunt foarte multumita de toate cele 4 tipuri de ceai comandate, dar trebuie sa recunosc ca review-urile de pe tea.mug.ro mi-au fost de mare ajutor in alegerea facuta. Pe acest site puteti gasi pareri personale despre foarte multe tipuri si marci de ceaiuri comercializate la noi.


Am vazut pe www.iherb.com foarte multe tipuri de ceai care m-au tentat, de aceea intentionez ca pe viitor sa imi strang niste banuti pe card sa imi cumpar ceai si un borcan mare de ulei de cocos (au preturi foarte bune, de 9-10 dolari pentru 400-500 grame de ulei de cocos virgin). Tot ce imi doresc este ca pachetul sa vina la posta normala, pentru ca la noi vama lucreaza o singura zi (miercuri) si are program de cateva ore. Dar vad eu cum rezolv pana la urma, poate ma primeste cineva care da comanda de pe site si care locuieste in apropierea unei poste vamale.




Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Iubesc ceaiurile, cu toate ca preferatul meu este cel de tei cu multa miere si lamaie imi plac la fel de mult cele cu sortimente ciudate. As incerca 1001 de seri si restul sunt la fel de interesante. In magazine cred ca au pretul dublu deci mai convenabil este sa dai comanda pe internet :)
Adina Aruştei a spus…
1001 de nopti imi face si mie cu ochiul, la fel si cel cu ciocolata.
Nu stiam ca se poate da comanda :) sunt mai ieftine ca in magazine sau de ce ai ales varianta aceasta?
ilda76 a spus…
wooww, ce feerie cu ceaiurile, m-a incantat foarte mult ceea ce am descoperit cu ajutorul tau! nu vreau sa fac comanda online caci aceasta procedura da dependenta :)) :P insa le voi cauta la Plafar!pe toate le vreau!!!:D
pana acum, de la Fares eu am folosit frecvent ceaiurile "pentru raceala si gripa" si/sau "hapciu" si ceaiul antistres!
am si eu acelasi necaz in privinta comenzilor pe iHerb si a Postei vamale din partea careia vine la O.P. un reprezentant doar o zi pe saptamana timp de 3 ore!
aurora, multumesc pentru postare, realmente utila!:*
Unknown a spus…
Sa sti ca nici eu nu stiam ca Fares are magazin online. De fapt habar n-aveam...cumparam produsele lor de la farmacie sau de la un magazin cu produse naturiste. Deci...saru'mana pt pont, inca o data!:) AAA, sa sti ca am incerca reteta ta de tiramisu ..si mi-a iesit!!!:) Te pup, sarbatori fericite in continuare!
Toma Aurora a spus…
Ginutza si mie imi plac cele simple, dar nu le cumpar niciodata pentru ca mi le aduce tata din padure. Preferatele mele sunt de tei si de soc. Din comert cumpar numai din cele pe care nu le pot gasi prin imprejurimi.


Preturile sunt convenabile, transportul a fost gratuit si am avut si o reducere de 9%, pentru ca am avut o comanda mai mare de 60 de lei. Am iesit foarte bine,zic eu!
Toma Aurora a spus…
Meg,au pret putin mai mic ca in supermarket, am avut si transport gratuit si am avut si un mic discount. Eu zic ca s-a meritat, avand in vedere ca nu am niciun hipermarket in judet, iar in supermarket gasesc maxim 2-3 tipuri de ceai. Iar in magazinele de produse naturiste si farmacii, preturile sunt oricum mai mari!
Toma Aurora a spus…
Ilda, cu placere!

Daaaaaaa, shoppingul online clar creaza dependenta. Daca totusi te hotarasti sa dai comanda sa stii ca transportul este gratis prin curier pentru comenzi de peste 30 de lei.

Eu nici macar nu am posta vamala in localitate, ci la 15 km de locul unde stau. Poate gasesc pe cineva pe Elle. O sa stau cu ochii-n patru! :D
Toma Aurora a spus…
Chic Boutique, ce ma bucur ca ti-a iesit! Sper ca ti-a indulcit masa de sarbatori! :*

Nici eu nu am stiut, am aflat din intamplare! Te pup!
Liliana a spus…
Multumesc pentru postul tau - contine informatii foarte utile.

Eu sunt o mare amatoare de ceaiuri. De vreo 3 luni nu mai beau apa decat noaptea. Ziua beau doar ceaiuri.

Dintre ceaiurile prezentate de tine, eu nu-l stiam decat pe cel de iarna. Eu sunt o fana a ceaiurilor de la Fares - am consumat pana acum ceaiul verde cu rozmarin, pe cel cu ginseng si scortisoara, pe cel de vara si cel de iarna si ceaiurile terapeutice - digestie usoara si organism purificat. Eu cumpar de la Fares si plante pentru ceai - coada soricelului, galbenele si urzica vie. Din partea mea, Fares are nota 10!
Miuri a spus…
ceaiul cu aroma de cioco trebuie incercat :) Mersi Aurora! :*
Toma Aurora a spus…
Liliana, multumesc si eu pentru informatii. Cele pentru digestie usoara si organism purificat trebuie sa le incerc. La fel si pe cel pentru curatarea sangelui (am auzit ca este bun si pentru cosurile de pe spate- eu ma irit destul de tare in aceasta zona si cica ar fi din cauza toxinelor din sange). Mi-au dat si un catalog al produselor, foarte detaliat si abia astept sa il rasfoiesc linistita! :*
Toma Aurora a spus…
Miuri, acesta este al doilea ceai cu ciocolata pe care il beau. Primul a fost la o ceainarie, dar nu mi s-a parut foarte grozav. Avea ceva foarte amarui in el (ca un soi de pelin-nu ma pricep prea bine la arome). Acesta este chiar delicios,comparativ cu celalalt!:*
ralucatm25 a spus…
Si eu iti multumesc pt acest post, spune-mi te rog trimit si prin posta?Am sa intreb intai la farmacie sa vad daca au si ce preturi sunt,daca nu vreau si eu neaparat cel cu ciocolata!Multumesc!
Sarbatori fericite!
Toma Aurora a spus…
Raluca, trimit numai prin curier, gratuit pentru orice comanda de peste 30 de lei. Eu stau intr-o zona rurala si ma asteptam sa imi trimita tot prin posta pentru ca este scump transportul pana la mine (cam 40 de lei prin fan curier). Dar probbail au incheiate parteneriate avantajoase si de aceea apeleaza la curier! :*
Anonim a spus…
Aurora, eu am primit de fiecare data coletul de la iherb la posta locala si nu am platit nimic.
Stii ca la prima comanda, daca introduci un cod, primesti reducere de 5 dolari, da?
Liliana a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Liliana a spus…
Astazi mi-am luat si eu ceaiul cu ciocolata si menta. A costat 7,99 lei/cutie.
Toma Aurora a spus…
Clarra, da stiam de reducere. Da, am auzit ca in unele cazuri coletul a venit la posta locala. O sadau si eu o comanda cred....am vreo 10 dolari pe card :))
Toma Aurora a spus…
Liliana, l-ai gasit la un pret foarte bun. Eu nu prea am de unde sa cumpar in zona....am doar o farmacie mica! Si in cel mai apropiat oras nu sunt cine stie ce magazine. Dar de acum inainte o sa ma uit si eu dupa aceste ceaiuri cand ajung prin Cora, Real sau alte hipermarketuri. Te pup! :*
Georgiana a spus…
Eu am aflat de la tine ca Fares are magazin online. Si vorba ta, ma intrebam cand ma uitam la Dansez pentru tine de unde au ei atatia bani sa sponsorizeze cand ceaiurile costa 3-4 lei?
Ceaiul cu ciocolata si menta este categoric pe lista mea de "must try", la fel si unul cu caramel pe care l-am ochit.
Transportul este oare gratuit la orice suma?
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, transportul este gratuit pentru orice comanda de peste 30 de lei. Ceaiurile se trimit prin curier si ajung foarte repede. Cel cu caramel este de asemenea delicios-i ll-am luat surorii mele alaturi de niste capsule pentru stomac. Pup:*
Camelia M. a spus…
Heeei... imi trebuie si mie ceaiul cu menta si ciocolata!!! Yummmmmiiii!

A ... si am facut si eu deja prima comanda pe IHERB.COM. Mi-am luat deja uleiul de cocos :)

Felicitari pentru blog!