Jucării pentru copiii mari



   Recent am descoperit șahul și pe lista de cumpărături pentru această vară am trecut un joc de șah. Nu-i nefiresc să continui să te joci la orice vârstă; chiar dacă anii copilăriei sunt de mult apuși e sănătos pentru psihicul nostru să ne jucăm în fel și chip, fie că alegem să o facem singuri sau alături de prietenii sau copiii noștri. Azi am pentru voi câteva recomandări de jocuri ce ne pot umple cu folos timpul liber din această vară, haideți să le descoperiți! 


    Când eram la grădiniță, piesele de lego erau cele mai îndrăgite jucării, însă treptat au început să ni se pară tot mai plictisitoare și nu mai știam ce să construim nou din ele. Acum există jocuri lego mult mai complexe, special create pentru adulți, cu foarte multe piese și care necesită mult timp pentru finalizare. Un astfel de joc costă în medie 100-150 lei, dar există și variante mai scumpe, pentru împătimiții genului.



   Cărțile de colorat pentru adulți sunt un trend, e adevărat, dar nimeni nu poate contesta faptul că ne ajută să ne relaxăm și să ne eliberăm de stres. Nu am ales întâmplător Oceanul Dispărut, zilele trecute am studiat-o și mi-a plăcut foarte tare. Atenție! Pentru a vă juca corespunzător cu o carte de colorat pentru adulți e nevoie de foarte multe culori. Cu cât mai multe nuanțe aveți, cu atât mai interesant va fi coloratul.



   O minge de sărit îi ține ocupați pe cei mici, dar pentru adulți reprezintă mai mult decât o partidă de zbenguială. Schimbând periodic mișcările putem transforma țopăitul într-o adevărată oră de aerobic. Dacă nu vă puteți ține echilibrul, optați pentru o minge cu mâner. Prețul unei astfel de mingii este de 60-70 lei.



   Avioanele și elicopterele cu telecomandă au depășit de mult statutul de jucării. Unele dintre ele se prezintă ca niște adevărate gadgeturi și, în funcție de preț, pot îndeplini funcții care de care mai avansate. Pentru a ne putea bucura cât mai mult timp de ele trebuie să le folosim în spații deschise și să evităm ciocnirea violentă a micuțelor aparate de zbor cu alte corpuri. Suntem adulți și trebuie să avem grijă de lucrurile noastre!



   Jocurile de societate sunt accesibile și este bine să avem cât mai multe la îndemână. De când acestea au început să fie comercializate prin intermediul marilor magazine online, ofertele de preț au devenit tot mai bune. Mie îmi plac în special jocurile de strategie, consider că acestea te țin cel mai bine în priză și nu-ți dau răgaz să te plictisești.


Comentarii