Review: Kit pentru ombre L'Oreal Paris



    În urmă cu o lună mi-am decolorat părul cu ajutorul kit-ului pentru ombre de la L'Oreal. Am ales să-l folosesc pentru deschiderea graduală a întregii podoabe capilare, nu doar pentru vârfuri, pentru a obține un aspect cât mai natural. Deși rezultatul final ar fi putut fi mai ok, pot spune că acest kit este un produs deosebit de blând pentru cei care doresc să-și decoloreze părul, iar completat de o vopsea cu subton gri, poate face ca trecerea de la brunet la un șaten deschis să fie o procedură sigură pentru sănătatea firului de păr.

   Nu e prima oară când îmi decolorez părul, de-a lungul anilor am încercat fel și fel de metode. Categoric spun nu pudrelor decolorante clasice, amestecate după ochi; în urmă cu un am am folosit acestă metodă și am fost nevoită să-mi tai mult din păr pentru că devenise extrem de fragil.
   Kit-ul L'Oreal conține, pe lângă produsele necesare vopsirii, o perie ingenioasă pe care vă sfătuiesc să o spălați bine și să o păstrați pentru următoarele vopsiri. După ce amestecăm oxidantul cu pudra, conform instrucțiunilor, aplicăm treptat produsul pe perie și distribuim pe șuvițele de păr.
    Cantitatea de amestec este foarte generoasă, e suficientă pentru a decolora un păr de lungime medie. Eu l-am aplicat mai întâi pe vârfuri, apoi am așteptat 10 minute și l-am pus și pe restul lungimii, urcând la 1 cm distanță față de scalp. Am mai așteptat să acționeze încă 20 minute, apoi am clătit bine amestecul, folosindu-mă de șamponul special inclus în pachet.



    Rezultatul final a fost o deschidere graduală, însă cu reflexii portocalii. Părul închis la culoare în mod natural se decolorează astfel indiferent de ce metodă de deschidere alegeți. Este nevoie să temperăm ulterior culoarea, fie cu un toner, fie cu o vopsea cu reflexii cenușii. Însă despre eliminarea tentelor portocalii din păr am să vă povestesc pe larg într-un alt articol.
   Am folosit kit-ul cu numărul 2, iar părul meu era șaten închis înainte de decolorare, ca în poza de profil de pe coloana din dreapta a blogului. Sunt mulțumită de felul în care produsul a acționat, nu am simțit că părul s-a degradat într-un fel în urma procedurii. Îl recomand celor care vor să-și deschidă părul cu 4-6 tonuri și care se tem de o decolorare agresivă.

   Kit-urile de ombre pot fi cumpărate din supermarketuri și lanțuri de magazine cu produse cosmetice, la un preț recomandat de 40 lei, sau online, la prețuri mai scăzute, de aici.



Comentarii

Anonim a spus…
Pentru mine a fost cea mai pertinenta parere despre acest produs . Felicitari ! Scurt istoric : par vopsit indelung in baza 3 , incercat de multe ori sa scap de saten inchis / de fapt negru ! Scriu acest comentariu pentru ca STIU ca sunt multe fete ce cauta solutii :) . Am incercat multe la salon si acasa ani de zile : colour B4 , decapaj profesional cica si o singura decolorare . Rezultat : aplicat singura iarasi vopsea peste alte straturi de vopsea , radacini deschise la culoare si negru pe varfuri ! Am par ondulat natural ( norocoasa la astfel de experimente ) . Am gasit nr.2 la 21 lei in cartier . Fricoasa , am incercat pe o suvita . Nimic , evident . Apoi am prin curaj , am pus pompite de ulei in amestec , mi-am hidratat bine parul / era si inainte si dupa 3 ( trei ) folosiri a acestui produs cu pauze de o luna si multa rabdare am ajuns la nuanta naturala . Datorita tie ( multumesc ) am folosit solutia si compozitia cu peria pieptanandu-mi parul la un cm de scalp . Un produs total neagresiv fata de decolorarile din saloane cu oxidant puternic si par ars . La mine pur si simplu suvitele negre se pierdeau prin par . Le-am rezolvat cu decolorarii cuminti , acum numai imi vopsesc decat radacinile fara sa ating nimic din lungime. Bafta fetelor , multumesc Aurora !