marți, 17 mai 2016

Review: Kit pentru ombre L'Oreal Paris    În urmă cu o lună mi-am decolorat părul cu ajutorul kit-ului pentru ombre de la L'Oreal. Am ales să-l folosesc pentru deschiderea graduală a întregii podoabe capilare, nu doar pentru vârfuri, pentru a obține un aspect cât mai natural. Deși rezultatul final ar fi putut fi mai ok, pot spune că acest kit este un produs deosebit de blând pentru cei care doresc să-și decoloreze părul, iar completat de o vopsea cu subton gri, poate face ca trecerea de la brunet la un șaten deschis să fie o procedură sigură pentru sănătatea firului de păr.

   Nu e prima oară când îmi decolorez părul, de-a lungul anilor am încercat fel și fel de metode. Categoric spun nu pudrelor decolorante clasice, amestecate după ochi; în urmă cu un am am folosit acestă metodă și am fost nevoită să-mi tai mult din păr pentru că devenise extrem de fragil.
   Kit-ul L'Oreal conține, pe lângă produsele necesare vopsirii, o perie ingenioasă pe care vă sfătuiesc să o spălați bine și să o păstrați pentru următoarele vopsiri. După ce amestecăm oxidantul cu pudra, conform instrucțiunilor, aplicăm treptat produsul pe perie și distribuim pe șuvițele de păr.
    Cantitatea de amestec este foarte generoasă, e suficientă pentru a decolora un păr de lungime medie. Eu l-am aplicat mai întâi pe vârfuri, apoi am așteptat 10 minute și l-am pus și pe restul lungimii, urcând la 1 cm distanță față de scalp. Am mai așteptat să acționeze încă 20 minute, apoi am clătit bine amestecul, folosindu-mă de șamponul special inclus în pachet.    Rezultatul final a fost o deschidere graduală, însă cu reflexii portocalii. Părul închis la culoare în mod natural se decolorează astfel indiferent de ce metodă de deschidere alegeți. Este nevoie să temperăm ulterior culoarea, fie cu un toner, fie cu o vopsea cu reflexii cenușii. Însă despre eliminarea tentelor portocalii din păr am să vă povestesc pe larg într-un alt articol.
   Am folosit kit-ul cu numărul 2, iar părul meu era șaten închis înainte de decolorare, ca în poza de profil de pe coloana din dreapta a blogului. Sunt mulțumită de felul în care produsul a acționat, nu am simțit că părul s-a degradat într-un fel în urma procedurii. Îl recomand celor care vor să-și deschidă părul cu 4-6 tonuri și care se tem de o decolorare agresivă.

   Kit-urile de ombre pot fi cumpărate din supermarketuri și lanțuri de magazine cu produse cosmetice, la un preț recomandat de 40 lei, sau online, la prețuri mai scăzute, de aici.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...