Ultimele cumpărături



   La început de martie am reușit să tai de pe lista de cumpărături câteva dintre produsele cosmetice pe care mi le doream. O mare parte dintre ele au fost comandate online, iar pe restul le-am cumpărat de la Hello Free Zone Discount, magazin celebru în blogosfera de beauty, amplasat în zona stației Morarilor, în Pantelimon. 


   Mi s-a consumat șamponul și am cumpărat unul nou, din gama Luxe Oil de la Wella, un produs profesional ce promite hidratarea intensă a firului de păr, fără a-l încărca. Prima mea părerea este că acest șampon face destul de puțină spumă, de aceea e nevoie să șamponez de două ori consecutiv, însă părul rămâne foarte moale după clătire și nu mai este nevoie să aplic un alt produs (balsam, mască). Am comandat șamponul de aici și am plătit 53 lei pentru un flacon de 200 ml.
   Din aceeași gamă am pus în coș și uleiul Luxe Oil, foarte bine cotat de consumatori. Și eu sunt de părere că este un produs de o calitate deosebită, mi se pare mai bun decât Silk Infusion de la CHI. Nu lasă părul uleios, îl hrănește și miroase senzațional! Poate fi aplicat ca tratament pre-șamponare, ca produs leave-in pe părul umed sau uscat. E un produs multifuncțional căruia nu i-am găsit un punct slab până acum. 74 lei a costat și l-am luat de aici.
   Tot pentru păr am ales din nou să mă vopsesc cu Igora Royal, dar de data aceasta am ales o nuanță de blond închis din gama Absolutes. Comand vopsea profesională Igora de pe Aoro, o cutie costă în jur de 25 lei. Separat am achiziționat cândva demult o sticlă de oxidant la 1 litru, de pe același site, și folosesc din ea la fiecare vopsire. O să-mi colorez părul peste câteva săptămâni și-i voi acorda atunci un calificativ vopselei.
   De la Hello Free mi-am luat o perie gen Tangle Teezer. Descurcă foarte ușor părul, fără a-l rupe. Nu știu cât de diferită e față de produsul original, dar eu sunt mulțumită de ea. 



   Comanda pe Aoro am dat-o special pentru fondul meu de ten preferat, Double Wear de la Estee Lauder. Costa 142 lei și nu am stat pe gânduri, am profitat de prețul avantajos. În magazin acest fond de ten sare de 200 lei. În trecut l-am folosit în nuanța 2w2 Rattan, puțin cam deschisă pentru mine, iar acum am optat pentru 3w1 Tawny și e nuanța perfectă!
   O recenzie completă pentru acest fond de ten foarte rezistent pe tenul meu gras am scris aici
   

    Pentru că am citit păreri bune despre deodorantele Old Spice mi-am luat și eu un stick din Hello Free. Nu m-a impresionat în mod deosebit, e un produs ok, cu miros unisex. Îmi place că stick-ul e transparent și nu lasă urme albe pe haine, pentru asta l-aș cumpăra iar.
    Am testat și o pastă de dinți high end de la Mediblanc, varianta Whitening. Nu prea face spumă și nici nu are ceva special față de o pastă de dinți de la raft. Voi rămâne la Jason, pastă de dini fără fluor pe care eu o comand de pe Iherb.

Comentarii

bydee-make-up a spus…
Să te bucuri de toate bunătățile pe care le-ai achiziționat!
M-ar tenta și pe mine fondul de ten care este atât de apreciat dar, mai intai,cred ca am nevoie de o pușculiță. ;))
Pupici
Unknown a spus…
Mie chiar mi- a placut aceasta pasta de dinti. e diferita fata de cele din superarket. lasa o aroma mult mai mentolata dupa ce o folosesti!
parerea, mea!
miki a spus…
Mie-mi place deo-stickul Bearglove destul de mult si gasesc ca mirosul e absolut feminin. Miroase prea floral pentru un barbat. Adevarat, nu dintr-ala care umbla imbracat cu paiete :)))
Claudia's Choice a spus…
Sa le folosesti cu drag! Un Old Spice vreau sa imi iau si eu, macar de miros :D
Toma Aurora a spus…
Irina, mie mi se pare că are gust de Airwaves (ambalaj albastru închis) :D.
Toma Aurora a spus…
Diana, mi se pare și mie destul de scump, dar decât să iau 3 fonduri de ten care să-mi reziste 4 ore pe față, mai bine strâng banii și îl iau pe acesta.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Miki, miroase foarte plăcut!
Auch, să știi că și prietenul meu îl folosește :)).
Toma Aurora a spus…
Dacă fetele nu ar fi scris atât de des despre aceste deodorante, nu le-aș fi acordat importanță.
Ladybug a spus…
Mie nu mi se pare stick-ul de la Old spice eficent deloc. L-am folosit vara trecuta si miroseam a transpiratie (in conditiile in care eu nu miros niciodata), dar mi-a placut tare mult aroma lui. Acum folosesc unul de la Dove care imi place cum miroase si e eficient.
Anais a spus…
Am iubit Luxe Oil si l-am dat cadou la prietene si tot. Dar uleiiul black seed din gama Kardashian e si mai smecher. Am folosit cantitati mari si nu mi-a incarcat parul. Mi-a placut mult mai mult, si ca miros.

Pe Double Wear nu-l agreez deloc... mi se pare cea mai nefericita achizitie de anul trecut... Cred ca-l vand.

Astept poze cu rezultatele vopselei
Toma Aurora a spus…
E vorba despre cel produs de Kashmir? L-am zarit pe BeautySpell.
Double Wear are și câteva părți slabe: e mat imediat după aplicare (durează ceva până aspectul mat dispare) și sunt zile când îmi apar câteva coșulețe mici de la el (cred că blochează cumva porii, fiind atât de rezistent pe piele). Îmi pare rău să aud că nu ți se potrivește deloc :(.
Toma Aurora a spus…
Cum scriam, nu m-a impresionat. Acum e la prietenul meu, lui îi place. Nu prea transpiră, deci nu e bun de luat în seamă la capitolul ăsta. Folosesc deodorant de la Herbagen în prezent, sunt la al doilea tub. E foarte eficient, dar bănuiesc că are ceva suspect în compoziție căci mă ustură când îl aplic după epilare. Și cred că d-aia e și atât de eficient!
Deodorantele Dove îmi plac și mie, sunt bune și delicate cu pielea.