Review: Mască antiseboreică Herbagen cu argilă


   Mă bucur nespus când dau peste un produs cosmetic ieftin care-și face treaba așa cum trebuie și, mai ales, atunci când îi fac cuiva o recomandare și peste o vreme aud că folosește în continuare cu plăcere produsul respectiv. Îmi vine în minte acum fondul de ten de la Seventeen, care mi-a plăcut mult ca și finish, dar care nu prea se potrivea cu tenul meu gras. I-am zis de el unei bune prietene și de câțiva ani îl folosește, fără a lua în calcul să-l schimbe. Adevărul e că și eu mă minunez de cât de frumos se vede pe piele acest fond de ten și cred c-am să-l cumpăr iar pe viitor, în speranța că voi găsi o cale să-l fixez cum trebuie pe ten. Dar nu despre fond de ten vă scriu azi, ci despre o mască cu argilă formulată pentru îngrijirea tenului gras, tot din categoria produselor cu preț foarte accesibil și ea. Promite un ten mai curat, mai mat și mai luminos. Pe mine m-a convins cu timpul, deși inițial eram reticientă. Am luat-o împreună cu serul cu melc despre care v-am povestit în articolul de aici, acestea fiind primele produse Herbagen pe care le-am folosit.

   Masca antiseboreică poate fi folosită de persoanele cu tenul gras, ce se confruntă cu excesul de sebum. Nu are rol direct asupra coșurilor, este o mască ce promite doar curățarea porilor și absorbirea sebumului de pe ten. 
   Are consistența unei paste moale, de culoare roz somon. Se întinde pe ten în strat generos, apoi se lasă să acționeze timp de 10 minute. E recomandat să se clătească cu apă călduță, dar eu am observat că cel mai bine în cazul meu funcționează folosirea apei la temperatura camerei. Apa caldă îmi irită tenul și mi-l usucă în zona nasului. Așadar, clătesc cu apă la temperatura camerei, procedeu foarte rapid, căci masca se îndepărtează repede cu apă.
   Imediat se poate observa că tenul este mai curat, pielea e mată și se simte purificată. 
   Masca nu mi-a provocat iritații deși în primele minute de la aplicare simt mici pișcături la nivelul pielii. Efectele sale nu durează mult timp, de aceea e indicat să fie folosită de 2-3 ori pe săptămână. 
   95%din ingredientele ei sunt de origine naturală, iar masca nu conține parabeni, uleiuri minerale, sulfați sau coloranți. Prețul său este unul foarte mic, de cca.10 lei, iar de găsit dați peste ea în magazinele cu produse naturiste, în farmacii sau în diferite magazine online (ex: Vegis). 


Comentarii

Anonim a spus…
Suna foarte bine! Cred ca de multe ori produsele romanesti sunt subestimate. Am folosit de multe ori uleiuri de corp de la herbagen si am fost foarte incantata. Dupa ce.mi termin mastile cu argila, o voi cumpara si pe aceasta. Orice pt un ten matifiat! :)
Maya Secret a spus…
Si eu care credeam ca e vorba de masca pentru par. :) Am parul gras si nu stiu ce sa ii mai fac. :(
Cherry Queen a spus…
pare un produs foarte interesant de care chiar as avea nevoie. o trec pe lista iar daca dau de ea pe undeva nu o las sa scape :)
pupici!
Toma Aurora a spus…
Liana, eu am consumat flaconul și tocmai ce mi-am luat unul nou. Am înțeles că și celelalte măști ale lor ar fi destul de bune.
Sper să îți placă masca, să te mulțumească rezultatele.
Toma Aurora a spus…
Maya, uneori am și eu părul foarte gras și încerc să răresc spălările o perioadă. E greu dar doar așa mi se reglează secreția de sebum :(.
Toma Aurora a spus…
Sper să o găsești și să îți placă, draga mea!
Claudia's Choice a spus…
O sa ma uit si eu dupa aceasta masca. Vara simt ca tenul meu devine putin gras si cred ca aceasta masca l-ar ajuta.