Review: Serum reparator Wella Enrich




   Preocuparea mea pentru îngrijirea părului s-a intensificat în luna martie, atunci când mi-am tuns părul până la baza gâtului, după un experiment mai puțin reușit de decolorare a părului. Mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu acea lungime, însă nu am avut încotro. De atunci nu m-am tuns deloc și am reușit să câștig în jur de 15 cm, părul meu având în prezent o lungime de care sunt mulțumită. Nu am în plan să mai tai din el, atâta timp cât reușesc să-i păstrez textura moale și vârfurile în stare bună. Iar acest lucru presupune utilizarea multor produse hrănitoare, mai ales că folosesc instrumente de coafat după fiecare spălare. 
   Produsele pentru protecție termică sunt mai importante pentru mine decât balsamul ori masca de păr. De obicei îmi șamponez părul, îmi aplic un produs leave-in, urmat uneori și de un al doilea tip de produs fără clătire. Mască îmi fac ocazional, cel mai adesea din ulei de cocos sau un alt ulei vegetal pe care-l am la îndemână. Însă produsele pentru protecție sunt nelipsite, după cum ziceam! 
    Una dintre cele mai recente descoperiri este serumul Wella Enrich, un produs pe care l-am cumpărat din cauză că am fost mulțumită în trecut de șamponul și masca din aceeași gamă. Serumul promite protejarea firului de păr de căldură și are o textură foarte, foarte ușoară, ce nu încarcă nici măcar părul fin.


   Produsul vine ambalat într-o cutiuță portocalie ce conține 8 sticluțe mititele și o pipetă pentru dozare. Pipeta se pune în capătul sticluței și astfel aplicarea devine o joacă. O sticluță conține 10 ml de lichid alb, superb parfumat, și e suficientă pentru 2-3 aplicări. Eu folosesc una pe săptămână. Nu e greu de dedus că o cutie îmi ajunge maxim 2 luni. Există produse profesionale mult mai economice, însă chiar sunt mulțumită de produs și nu exclud posibilitatea de a-l cumpăra din nou. Iată și de ce!


   Textura sa e lichidă, serumul se aseamănă cu laptele dulce din acest punct de vedere. Se aplică pe părul umed, zvântat cu prosopul, după spălare. Nu se clătește. Îl aplic de undeva de la jumătatea firului de păr în jos. Nu îmbâcsește deloc părul, nu-l încarcă, nu-l încurcă, nu-l face să se îngrașe mai rapid. Însă îl hidratează intens!

   Dacă între spălări observ că vârfurile devin mai aspre, torn iarăși puțin ser pe ele și devin instant moi, cuminți, cu aspect curat. 
   Părul se descurcă foarte ușor după ce-l aplic, se coafează cu ușurință. Capătă un miros floral destul de intens, care mie îmi place. Arată sănătos și are un luciu natural.

   Însă rezultatele dispar ușor, e necesar ca serumul să fie aplicat după fiecare spălare. Sunt obișnuită cu produsele pentru păr care „repară” firul de păr doar pentru moment, eram pregătită pentru acest lucru. Nici nu am cum să-i cer unui produs să mă protejeze la nesfârșit de agresiunea termică știind că apelez la aceasta foarte des, tocmai de aceea voi acorda numai bile albe serumului Wella Enrich. 

   Eu l-am comandat de pe Emag (aici). În saloanele de coafură e ceva mai scump, însă fiecare e liber să aleagă modalitatea în care vrea să-l achiziționeze, online sau dintr-un magazin fizic. 
   Oferta de fiole pentru îngrijirea părului este bogată pe Emag, iar prețurile sunt foarte bune. Mi-au atras atenția și următoarele:


Fiole tratament Wella Repair Infusion (disponibile aici)

Fiole cu ulei Label.m (disponibile aici)

   

Comentarii

Cherry Queen a spus…
un produs foarte interesant. si eu folosesc destul de frecvent caldura pentru a-mi aranja parul si mi-ar fi bun acest serum. :)
pupici!
Claudia's Choice a spus…
Cu toate ca si eu sunt pasionata de produse de ingrijire a parului, tipul acesta de produse nu l-am incercat niciodata. Prefer serumul la sticluta.
Toma Aurora a spus…
Claudia, cel la sticluță este mai practic!