Favoritele lunii ianuarie




   Fetelor, m-am mobilizat să scriu despre produsele preferate ale lunii ianuarie înainte să apucăm să trecem în februarie. Adesea uit să scriu această postare, mă iau cu altele și când îmi amintesc de ea, realizez că am ajuns deja la jumătatea unei alte luni. Prin urmare, iată lista cosmeticelor pe care le-am întrebuințat cel mai adesea în ianuarie, completată de informații legate de fiecare produs în parte.

   Am cumpărat gelul anticelulitic de la Herbagen după ce am terminat crema din aceeași gamă. Am și gel de duș exfoliant anticelulitic tot de la Herbagen. Sunt produse bune și foarte accesibile, comparabile ca și calitate cu cele de la Elmiplant. Produsele anticelulită trebuie folosite constant, nu are rost să risipiți sume uriașe pe ele, mai ales că nu acționează în profunzime și tot ce vă pot oferi e o piele mai netedă și o celulită mai puțin vizibilă. 
   De la Yves Rocher am folosit mai multe geluri de duș, toate din edițiile limitate de sărbători, dar favorit a fost cel cu migdale și portocală. Mirosul său e destul de ciudat, amărui, trebuie testat înainte de cumpărare. Cineva mi-a zis că miroase a pleoșnițe, așadar e complicată treaba în ceea ce-l privește. Mie îmi place mult, mirosul e atipic, unisex.
   Până de curând nu am folosit cremă de gălbenele vreodată, dar am încercat într-o zi de la sora mea și surprinsă de cât de bine repară pielea uscată a cuticulelor, am dat fuga și mi-am cumpărat și eu o cutiuță. De atunci o folosesc și pe post de balsam de buze, îmi place foarte tare.
   Pentru păr am folosit serumul sub formă de fiole de la Wella, despre care am scris un articol aici și ulei de cocos de la Apimond, pe care l-am aplicat așa cum v-am povestit aici. Iubesc uleiurile vegetale, cel de cocos e fantastic pentru păr. Uneori iau pauze lungi și nu-l folosesc, e bine să nu exagerăm cu mășile cu ulei, pentru că pot încărca prea tare scalpul. Ori ne putem limita în a le aplica doar pe lungimea firului de păr, evitând scalpul și rădăcinile podoabei capilare. Varianta de la Apimond este de calitate superioară, una dintre cele mai bune testate de mine.
   M-am șamponat cu Sensi Balance de la L'Oreal, șampon profesional destinat îngrijirii scalpului sensibil sau afectat de mătreață. Se fac două luni de când îl folosesc, în viitorul apropiat îi voi face o recenzie pe blog.
   Pentru final am păstrat demachiantul cremă de la Oriflame, cel despre care am scris zilele trecute. Un alt produs accesibil care-și face bine treaba, potrivit curățării tenului în sezonul rece. Nu poate fi folosit decât pentru îndepărtarea machiajului tenului, nu și pentru cel al ochilor. Îl găsiți în cataloagele Oriflame, undeva sub prețul de 15 lei.

Comentarii

Cherry Queen a spus…
imi doresc de mult sa incerc uleiul de cocos. Am vazut o varianta de la solaris in dm si ma tot gandesc sa o pun in cos cand mai ajung acolo :)
pupici!
Ella a spus…
Abia aștept să citesc mai multe despre șampon, mi-a rămas gândul la el de când ni l-ai prezent printr-o postare cu niște cumpărături, cred.
Și mie-mi place cum miroase gama cu migdală și portocală de la YR, gel de duș nu am, dar am scrub, balsam de buze, cremă de mâini, loțiunea de corp... și toate-mi plac mult, în special când vreau o aromă subtilă. Totuși, favorita mea din gamele de iarnă este cea cu scorțișoară!
Lorena's blog a spus…
Sunt curioasa sa aflu mai multe despre samponul antimatreata. :D
Si eu obisnuiesc sa folosesc crema de galbenele in perioada rece, atat pentru buze, maini sau calcaie crapate. Ma scapa rapid de orice problema. :)
Pupici
All that beauty a spus…
Crema de galbenele folosesc si eu si imi place ca este foarte hidratanta. Mi-as dori sa incerc gelul anticelulitic, insa trebuie sa ma mobilizez sa-l folosesc constant pentru a-i observa efectele.
bydee-make-up a spus…
Sa le folosesti cu placere in continuare!
Sa stii ca mi-ai redeschis apetitul pentru produsele de la Herbagen. Trebuie sa le caut si eu. :)
Pupici
Anonim a spus…
Vai de mine :)))))))) "a pleosnite" !? Recunosc ca dintre toate aromele lansate in iarna aceasta de yr, cea cu portocala si migdale a fost cea mai putin placuta, dar in veci n.as fi facut aceasta comparatie :)))
Crema de galbenele este excelenta, indiferent de firma. Eu am mereu cate o cutiuta cu unguent de galbenele prin casa. Noaptea imi "scald" mainile in el si apoi imi trag o pereche de manusi de bumbac peste si dorm asa; mentine hidratate mainile. Cat despre uleiul de cocos, face minuni pt parul uscat. Eu am reusit sa.l am pana la nivelul posteriorului, fara avea niciun fir tocit si uleiul a fost cel care a facut diferenta.
Toma Aurora a spus…
Diana, cel de la Solaris are o calitate la fel de bună ca și cel de la Apimond. E foarte bun! Dacă nu ai folosit până acum ulei de cocos, merită să începi cu el, căci mai bun decât atât nu se poate.
Toma Aurora a spus…
Mihaela, voi scrie despre șampon în viitorul apropiat. Așa este, am scris despre el când l-am cumpărat de pe Emag, într-un articol dedicat comenzii.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Lorena, eu nu am mătreață însă l-am ales pentru că am scalpul sensibil și șamponul promite rezolvarea tututor problemelor.
Mi-ai dat o idee cu crema de gălbenele, am s-o aplic și eu pe călcâie de acum înainte.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Mie îmi plac produsele Herbagen, sunt bunicele pentru prețurile lor.
Toma Aurora a spus…
Simona, mai sar și eu uneori peste aplicarea gelului, dar sper să devin din ce în ce mai conștiincioasă :D.
Toma Aurora a spus…
Liana, m-a amuzat și pe mine comparația, a fost ceva neașteptat :)).
Și eu îmi cresc în prezent părul, nu l-am mai tuns de 10 luni și nu s-a tocat deloc. Mai am muuult până să ajung la lungimea ta, dar sunt pe drumul cel bun.