Comandă SheInside




   Undeva pe la începutul lunii am ridicat de la poșta vamală un colet ce conținea produse comandate de pe SheInside. A fost o comandă comună, cu o valoare ridicată, dar cei de la SheInside au trecut o sumă mică pe pachet și astfel am evitat taxele. Nu am plătit nimic pentru transport, pentru că am depășit pragul de 30$. A durat 6 zile din momentul plății până când pachetul a fost expediat, după care am mai așteptat cam 2 săptămâni să ajungă în România. M-am obișnuit, doar că așteptam comanda pentru a le da fetelor produsele pe care și le-au ales, să se bucure mai repede de ele. 

    De data aceasta am comandat o pereche de blugi, o bluză cu volănașe și o rochie în dungi. Nu m-au costat mult, fiecare a avut un preț sub 20$.




 Blugii i-am ales în măsura M. Sunt cu talie înaltă și sunt aproape mulați pe picior. Știam că nu au o croială boyfriend, deși fotografia de mai sus așa lasă impresia, pentru că i-am văzut cum arată pe clientele ce au urcat fotografii pe pagina produsului. Nu mai sunt disponibili pe site, s-au numărat în top 3 produse populare ale lunii trecute. Au un material foarte bun, sunt croiți bine. Există iar acea problemă legată de măsură, eu vă sfătuiesc să vă alegeți o pereche într-o mărime mai mare, altfel o să simțiți că pantalonii vă țin între picioare. Am pățit-o cu câteva perechi.



   Bluza cu volănașe e minunată, am să vi-o arăt și într-o ținută, probabil. Materialul său e moale, primește un plus pentru calitatea foarte bună. Mă așteptam la un textil mai rigid, cu aspect ceva mai ieftin, însă se prezintă excelent. Nu e nici prea scurtă, pentru o fată de 1.70 are lungimea ideală. De asemenea, pentru fetele ce au 5 cm în plus sau în minus, o să vină la fel de bine. Măsura disponibilă (one size) e potrivită pentru fetele ce poartă S/M, în acest caz.
  Bluza o găsiți aici.



   Îmi doream o rochie în dungi și am optat pentru un model basic, cu buzunar. Am primit o rochiță ce arată precum un tricou lung. Am ales măsura L, deși în prezent port XS/S. M-am uitat cu atenție la detaliile legate de mărimi și sunt mulțumită că am ales L. Îmi vine lărguță, suficient de lungă (are 85 cm). O pot purta chiar și cu o curelușă împletită în talie și tot nu arată indecent.
   A costat doar 12$, este disponibilă în continuare aici. Nu e o rochie wow, ci una basic, potrivită pentru ținutele casual sau pentru plajă.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Imi place mult bluzita, arata bine. Si rochita e simpatica, cum ai zis si tu, pentru o tinuta casual.
Alina a spus…
ce-mi place rochia-tricou, sunt mare fana a dungilor :).

Simona Tucu a spus…
Imi place mult bluzita cu volanase, abia astept sa vad un outfit cu ea. Sa le porti cu drag! :)
Dorina a spus…
Ce hainute dragute ti-ai ales! <3 Sa le porti sanatoasa! :*
Ramy's Blog a spus…
Wow bluzița este superba! !!! Îmi place la nebunie!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Claudia!
Toma Aurora a spus…
Alina, știam deja :D!
Toma Aurora a spus…
Simona, pregătesc o ținută cu ea! E o bluză foarte frumoasă și de foarte bună calitate.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Dorinuța dragă!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Ramona. O să postez și o ținută cu ea :).
Unknown a spus…
Imi place foarte tare bluzita,cred ca voi da si eu o comanda in curand :) Pupici
Unknown a spus…
Sunt alegeri excelente, Aurora! Recunosc că m-am îndrăgostit de aceste hăinuțe după ce te-am văzut purtându-le. ^^