Favoritele lunii mai



   Fetelor, luna trecută nu am avut listă a produselor favorite. Am sărit peste această rubrică pentru că nu au fost noutăți pe care să le includ. Pentru a nu mă repeta am preferat să mai aștept încă o lună și iată că la final de mai vin cu forțe proaspete în ceea ce privește lista celor mai folosite produse în ultimele 4-5 săptămâni.

   Mi-ar fi făcut plăcere să pot include lacurile de unghii cu aspect de gel, de la Essence, în listă, însă nu au fost cele mai rezistente oje testate în luna mai. Locul fruntaș revine lacului de unghii de la Seventeen, în nuanța 542. Un roz piersică perlat ce devine opac după 3 straturi. Pe unghiile mele rezistă în jur de 6 zile. O performanță, niciun lac de unghii mai scump nu a atins acest număr de zile. Lacurile de unghii Seventeen se găsesc în magazinele Kendra și costă 16 lei. Online, pot fi comandate de aici.
   Deodorantul cu bilă Vichy s-a dovedit a fi din nou un prieten de nădejde în zilele calde. Ultima oară l-am luat de pe Aoro, însă de obicei îl cumpăr la pachet promo din Sensiblu, împreună cu sora mea. În jur de 50 lei costă un pachet cu două flacoane în farmacii. Feriți-vă de variantele fără miros, acelea nu mi se par deloc eficiente!
   Intern, sub formă de cură, dar și extern, am folosit lăptișorul de matcă de la Apiland. Cum se administrează intern puteți citi aici, iar rețete pentru ten și păr găsiți în articolul de aici.
   Am alergat prin soare, așa că am folosit adesea spray-ul pentru protecție solară de la Gerocossen. Are o formulă foarte ușoară, deloc lipicioasă, mi-a plăcut. Acum sunt foarte bronzată și am să folosesc produse cu un factor de protecție mai scăzut pe viitor.



   Laptele demachiant de la Gerocossen înlătură eficient machiajul ochilor și al tenului. Nu irită pielea, nici ochii. L-am folosit zilnic în ultima lună, sunt mulțumită de el. Se consumă destul de repede, din păcate, însă este un produs foarte accesibil (cca. 10 lei).
   Cătălina a cumpărat paste de dinți bio și mi-a dat și mie una pentru albire de la Cattier. Mi-a plăcut foarte tare, am folosit-o cu periuța electrică și chiar am observat că dinții mei sunt mai albi. Nu este agresivă cu gingiile, am putut s-o folosesc imediat după ce mi-am dat jos proteza lipită pe locul operației. Nu face multă spumă, ca o pastă de dinți obișnuită, și are un gust diferit, ca cel al... cremei de prăjituri.
   În mai am reușit să consum masca pentru păr ondulat de la Wella. Am mai avut-o de câteva ori, o cumpăram mereu de pe Strawberrynet. Este hidratantă, miroase foarte plăcut, însă mi se pare mai puțin eficientă decât o mască cu gălbenuș de ou și ulei. Efectele sale dispar rapid, trebuie folosită la fiecare spălare. În prezent are un ambalaj nou, eu o am în varianta veche. Se spune că nu doar ambalajul s-a schimbat, ci și formula, cea nouă fiind de mai slabă calitate. Nu le-am folosit pe ambele pentru a-mi da cu părerea.
   În urma unei campanii BuzzStore am avut ocazia de a testa pila electonică cu diamant, de la Scholl, și o cremă hidratantă pentru noapte. Mi-a plăcut mai mult această cremă decât pila, trebuie să recunosc. Hrănește intens pielea, lăsând-o foarte moale. Miroase plăcut, mentolat.
   În iarnă am avut ocazia să testez întreaga gamă True Perfection de la Oriflame. Cremele (de zi, de noapte, de ochi) nu mi s-au potrivit, însă cu serumul m-am împăcat binișor. Câtă vreme am utilizat exfolianți chimici, am renunțat la cremele de față, însă acum că am terminat cu ei m-am întors la acest ser pe care aproape că l-am consumat. Nu hrănește intens pielea, e mai degrabă potrivit pentru un ten gras, așa cum este al meu. Se absoarbe imediat și lasă tenul mat.

Comentarii

Ella a spus…
Și mie-mi place foarte mult crema de picioare, însă doar pentru seară. Ziua, dacă mai am timp să aplic, le prefer tot pe cele de la Avon, se absorb totuși mai repede în piele.
M-ai făcut foarte curioasă cu deodorantul Vichy de când l-ai menționat prima oară. Trebuie să mă uit după el prin farmacii.
Claudia's Choice a spus…
o sa ma uit si eu dupa deodorantul de la Vichy prin farmacii, chiar sunt curioasa de efectele sale!
ilda76 a spus…
Si eu voi cauta deodorantul Vichy in farmacii! In mod miraculos, avem Sensiblu in Calarasi! :D
Imi place mult nuanta ojei Seventeen, imi aminteste de unele manichiuri ale tale - pastelate si cu aer retro! Mi-ai trezit interesul si cu acea crema Scholl...

Pupicei, draga Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

Toma Aurora a spus…
Mihaela, da, este cam grasă pentru zi. Tot seara o folosesc și eu și foarte rar pe timp de zi. Mi-a plăcut mai mult decât pila, să fiu sinceră. Pila dă rezultate pe termen foarte scurt.
În farmacie este mult mai ieftin deodorantul, cel puțin în pachet duo. Eu am avut un voucher pe Aoro, d-aia l-am luat de la ei.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Claudia, eu sunt foarte mulțumită de el. Caută-l sub formă de pachet duo, e convenabil.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, sper să-l găsești sub formă de pachet. Nu te lăsa tentată de variantele fără miros, eu am regretat că am dat banii pe ele. I le-am pasat mamei și până și ea, care nu-i deloc pretențioasă, a zis că-s ceva de speriat.
Te pup, Ilduța!