Review: Silk Infusion CHI



   Sunt convinsă că o mare parte dintre femei a auzit ori a folosit acest produs de tip leave-in, Silk Infusion de la CHI fiind unul dintre cele mai vândute produse profesionale pentru îngrijirea părului, bucurându-se atât de aprecierea noastră, a consumatorilor obișnuiți, cât și de cea a specialiștilor în domeniu, care-l consideră drept cel mai eficient produs pentru protecția termică. L-am cumpărat și eu în urmă cu două luni, atunci când l-am prins la preț promoțional (100 lei/177 ml) și de atunci îl folosesc după fiecare spălare, ori înainte de utilizarea unui aparat de coafat.

    Produsele fără clătire de la CHI nu-mi erau străine. Chiar înainte de a cumpăra Silk Infusion am folosit un tratament tot pentru protecție termică de la acest brand, despre care am scris o recenzie aici. Pentru că acea cremă termoprotectoare mi-a plăcut foarte mult, am zis să continui cu CHI și am decis să cumpăr un flacon mai mare de Silk Infusion. Flacon ce avea să se dovedească a fi foarte economic, ba chiar aș estima că nu o să apuc să-l folosesc înainte să expire, adică în 12 luni de la deschidere. Pentru moment nici nu se vede că aș fi folosit din el, deși l-am folosit timp de două luni cel puțin o dată la două zile, uneori chiar zilnic.
  Produsul este unul uleios, textura sa este cea a unui gel transparent dens, ce nu curge, iar senzația după aplicare e aceea a unui ulei uscat. Nu se mai simte în păr după ce-l aplic, se absoarbe total, nelăsând în urmă decât senzația de păr foarte, foarte moale și perfect descurcat. 
   Eu aplic o cantitate cât un bob de mazăre într-o palmă, apoi frec palmele între ele și distribui produsul uniform pe păr, păstrând o diferență de cel puțin o palmă față de rădăcini. Asta pentru că Silk Infusion îngrașă părul dacă e folosit aproape de rădăcini. Deși acest lucru nu se observă în ziua spălării, părul nefiind deloc uleios, în ziua următoare am băgat de seamă că e musai să-l șamponez din nou.
  Am mai observat că dacă aplic produsul înspre rădăcini, părul își pierde din volum, așa că cel mai potrivit pentru mine e să evit zona respectivă și să mă concentrez de la jumătatea firului de păr în jos, înspre vârfuri.
   Așa cum ziceam, aplicat pe părul umed, Silk Infusion descurcă instant chiar și părul foarte încâlcit, iar asta reprezintă o calitate demnă de luat în calcul în cazul în care uitați să folosiți balsam de păr, ori rămâneți fără. Legat de protecția termică, e greu să mă pronunț în ceea ce privește sănătatea firului de păr, dar am observat că părul, fiind netezit și descurcat perfect, se întinde/ondulează mult mai ușor și își păstrează forma mai multă vreme. Nu se mai usucă la vârfuri și nu se mai rupe așa ușor.
   Mirosul produsului, atât de controversat, este cu adevărat tare puternic, bărbătesc. Personal îmi place, cam la fel mirosea și crema termoprotectoare pe care am folosit-o în trecut, pesemne e un gen de miros specific produselor CHI. Mie îmi place mult, mereu mi-au plăcut aromele masculine, dar pentru unele femei acest aspect poate fi deranjant.



   Pentru cei curioși am pus și lista ingredientelor mai sus. Din câte văd eu nu pare a fi o listă perfectă, însă calitățile produsului mă fac să nu mai țin cont de acest lucru. Îmi place mult Silk Infusion și mi se pare că am făcut o alegere bună cumpărându-l. 
   Se poate comanda la preţ redus de AICI
   

Comentarii

fashion doctor a spus…
am si eu, intradevar e ok, dar mai am alte multe produse care sunt mai bune. deci, pentru mine nu e ceva de vis.pupp
Georgiana a spus…
L-am avut si eu si mi-a placut mult, cu mentiunea ca in lunile calde nu prea mai toleram mirosul sau destul de puternic.
Te pup, Aurora!
Dorina a spus…
Il avem si noi, de nu stiu cat timp ne chinuim sa il terminam :)))
Nu prea ne place deloc. Mie mi se pare ca nu ti se mai electrizeaza parul si il lasa matasos, insa parca il face mai greoi si cum ai zis si tu, parca a doua zi nu iti simti parul curat.
Nu l-as mai recumpara clar. Mai bun mi se pare Morroccan Oil, e mai light si mai ok, cel putin pentru parul nostru cu fir subtire, fin.
Si eu il am, am cumparat un al doilea flacon. Mie imi ajunge cam un an si doua luni, par des, de lungime medie spre lung si folosire la 4-5 zile.
Am fost foarte multumita de el pentru ca lasa parul ordonat si disciplinat, se electrizeaza mai putin si coafat, arata bine mai mult timp.
Cherry Queen a spus…
am auzit o gramada de pareri bune despre produsele CHI insa personal nu am incercat nici unul. Acest produs mi-ar fi util pentru ca am inceput sa folosesc destul de des aparatele de coafat. :)
Insa ramane sa ma decid asupra lui. :)
pupicei :*
Alina a spus…
de auzit, am auzit de multa vreme de el, dar n-am apucat sa-l incerc ;).
Unknown a spus…
Vreau și eu să mi-l iau! Sper să-l găsesc la Cosmobeauty la un preț cât de cât ok :D
coco a spus…
nu l-am incercat dar tare vreau!
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, mulțumesc pentru părerea sinceră. Nu știu dacă este un produs minune pentru toată lumea, dar pentru părul mai lung, ce e coafat des, e o bună protecție. Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, chiar mă gândeam la asta. Să vedem ce-o fi la vară, dacă nu-l mai suport îl trimit pentru 3 luni în concediu :D.
Toma Aurora a spus…
Dorina, eu i-am dat Cătălinei o treime din el, să aibă și ea. Altfel nu cred că aveam vreo șansă să-l consum. Nici măcar așa nu sunt ferm convinsă...
Eu îmi spăl părul des, pentru că-și pierde volumul, așa că nu mă deranjează faptul că părul se îngrașă mai repede. Dar da, chiar se îngrașă mai repede dacă e aplicat înspre rădăcini.
Despre Marrocan Oil am citit numai de bine, însă mi se pare destul de scump. Parcă 200+ lei costă în magazine, dacă nu mă înșel. Poate după ce-l termin pe acesta. O să treacă un an, poate o să am bani atunci :D.
Toma Aurora a spus…
Adina, sunt de aceeași părere. Acum, citind comentariul tău, știu sigur că un an o să-l am aproape, că nu o să apuc să-l consum mai devreme :D.
Toma Aurora a spus…
Diana, e bun pentru protecția termică, eu special pentru asta l-am cumpărat, căci folosesc placa de păr aproape zilnic.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, draga mea, ai timp suficient!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Lorelei, la Cosmobeauty s-ar putea să-l găsești chiar mai ieftin :).
Toma Aurora a spus…
Coco, poți începe cu varianta mai mică, așa te poți convinge dacă ai sau nu nevoie de el pentru o perioadă îndelungată. :)
Unknown a spus…
Buna!Imi poti spune te rog cum folosesti produsul? Am citit mai multe variante de aplicare: pe parul umed sau uscat sau pe parul umed pe post de balsam si clătit la sfârșit. Pe el nu scrie nimic de utilizare. Se clădește sau nu? Sunt in dubii 😄 Multumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Produsul nu se clăteşte.
Se aplică pe părul umed, uscat puţin cu prosopul.