Review: Cremă termoprotectoare pentru păr CHI



   Una dintre rezoluțiile anului 2014 a fost să-mi las părul lung, cât mai lung. N-a fost să fie, căci pe parcursul ultimelor 8 luni m-am vopsit/decolorat de am pierdut șirul experimentelor și lungimea părului meu a rămas aceeași ca la sfârșit de 2013: până deasupra sânilor. În ultima vreme m-a apucat iar dragul de crescut părul și am încercat să port mai mereu părul prins într-un moț și să-l scutesc de efectele neprietenoase ale aparaturii electrice pentru coafarea părului: foehn, placă. Însă bretonul, destul de lung, sunt nevoită să-l îndrept în continuare, căci nu merge prins încă alături de restul părului. Tocmai de aceea m-am decis să includ în rutina mea de îngrijire a părului un produs pentru protecția termică: crema termoprotectoare Total Protect de la Chi.
  Am mai încercat produse pentru protecție termică în trecut, de la Avon și Toni&Guy, cel din urmă părându-mi-se destul de bunicel, însă având textura unui fixativ și înăsprind puțin firul de păr. 

   Crema de la CHI este, în primul rând, micuță și cam scumpă (59 ml- 47 lei). Există și o variantă mai mare, la 177 ml, însă nu-i cunosc prețul exact. Chiar dacă are un conținut mic, crema e spornică, nefiind nevoie decât de produsul eliminat printr-o singură apăsare pe pompă pentru a acoperi tot părul. Dacă aveți părul foarte lung și des atunci trebuie să aplicați o cantitate dublă/triplă.
    Recipientul e perfect pentru călătorii și are și-o clamă de siguranță ce poate fi pusă/scoasă ori de câte ori doriți și care nu se rupe după desigilarea recipientului.

   Ca și calitate, crema Total Protect m-a impresionat fiind un produs foarte hidratant, un fel de balsam leave ce asigură, în plus, și protecție împotriva căldurii excesive. Are o textură cremoasă, nu curge. Se aplică pe părul uscat cu posopul. Instant simt cum părul devine foarte moale și după ce termin să-l usuc cu uscătorul arată mai disciplinat și nu se înfoaie. Nu încarcă părul, nu-l lipește firele de păr între ele, nu oferă un aspect îmbâcsit. Mirosul său e unul care personal îmi place, masculin, puternic, însă acesta nu persistă în păr.
   Se numără printre puținele produse profesionale care m-au impresionat cu adevărat și nu l-aș fi recomandat dacă aș fi crezut că nu se ridică la nivelul prețului. Știu că în blogosferă produsele CHI sunt destul de bine văzute, eu nu am încercat decât această cremă, de aceea nu mă pot pronunța în legătură cu restul produselor.


     Pentru cei interesați am adăugat și o fotografie cu lista ingredientelor. Crema expiră în 12 luni de la deschidere, însă fiind vorba de un produs mic, ce se consumă în 2-3 luni, nu cred că o să conteze mult acest detaliu. 
   Produsul se găsește online în magazine precum Elefant.ro, BeautySpell.ro, etc. și asigură inclusiv protecția solară a podoabei capilare.

Comentarii

Andraxela a spus…
Si eu am incercat crema si mi s-a parut buna :D

http://voxofvanity.wordpress.com/
Anonim a spus…
E super. Azi am încercat o. Ms pt parere