Comandă TinaR



   Fetelor, pe lista magazinelor online din România, de unde cumpăr adesea produse, figurează și TinaR. Am descoperit TinaR pe vremea când eram în liceu, la vremea respectivă având doar produse proprii. Azi magazinul lor are la bază un concept multibrand, iar dintre firmele colaboratoare mie îmi plac Top Secret (un fel de Zara) și Medicine (acest brand concentrându-se pe articolele casual, urmând trendurile actuale). 
   Pentru că cei de la TinaR au reduceri de 50% pe site am zis să profit să-mi iau un tricou și niște ochelari, produse pe care le aveam de ceva vreme în wishlist. Apoi am observat că transportul e gratis dacă plătesc în avans, cu cardul, așa că n-am mai stat pe gânduri și am optat pentru această metodă. A durat câteva minute până ce plata s-a finalizat, așa că aveți grijă să nu închideți pagina până nu vi se confirmă, printr-un mesaj text în pagină, că plata a fost efectuată cu succes.
   Produsele aveau termen de livrare de cca.10 zile lucrătoare. Au ajuns în 7, prin curier rapid. În dreptul fiecărui produs se specifică cât durează expedierea articolului, acest lucru e întâlnit în cazul platformelor ce lucrează cu mai multe firme/magazine/depozite.


   Tricoul este de culoare ivoire, are o broderie în partea din față. Nu are o bară din textil jos, în fotografia de mai sus e băgat în blugi, tivul e lăsat afară și de aceea se crează acea impresie. E lung și are o croială boyfriend, materialul e excelent (100% bumbac) și mie mi se pare un tricou potrivit pentru a fi purtat cu pantaloni cu croială office, grație broderiei. De aceea l-am și cumpărat, mă bucur că nu am dat peste unul strâmt și scurt și voi continua să iau tricouri de la Top Secret pe viitor. Mai am bluze și cămăși cu broderie de la ei, calitatea lor este excelentă.




   Ochelarii sunt tot de la Top Secret. Aici am purtat unii similari, dar aceia erau ai surorii mele. Trebuia să-mi iau și eu, căci îmi place acest model, iar culoarea ochelarilor se potrivește pielii mele măslinii.
   Produsele sunt încă disponibile pe site. În caz că sunteți interesate de linkurile lor îmi puteți lăsa un comentariu sau îmi puteți scrie un e-mail. Ambele sunt reduse la jumătate de preț. Dacă mă gândesc și la faptul că n-am plătit nimic pentru livrare, dau un mare plus acestei experiențe și voi continua să comand de pe TinaR, plătind cu cardul. 

Comentarii

ilda76 a spus…
Ambele articole imi plac, Aurora! Calitatea e evidenta, excelent arata!
Ma intrebam acum daca am oare la activ vreo comanda pe Tina R... nu-mi amintesc! Probabil nu am. Desi ceva, undeva, imi spune ca gresesc! :))
Daca ne poti lasa linkurile in cadrul comentariilor, ar fi grozav!

Sa le porti sanatoasa si cu zambet pe chip! :)
Pupicei, draga mea!

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ilda, sigur! Nu le pun în text pentru că mai folosesc linkuri la promoții și nu vreau să exagerez cu numărul lor.
http://www.tinar.ro/tricou-spo2502bi-alb.html
http://www.tinar.ro/ochelari-de-soare-~-auriu-sok0165zl.html

Te pup și eu, draga mea!
MayDay a spus…
Imi plac ochelarii a la John Lennon! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Miu Miu a spus…
Ce frumosi sunt ochelarii, cred ca ti se potrivesc foarte bine. Mie imi trebuie o forma mai alungita pentru fata mea :D

Te pup.
www.miu.miu-ro
ilda76 a spus…
Multumeeeesc! :D :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :D
Toma Aurora a spus…
Miu, mie îmi plac foarte mult cei cu rame pătrate , dar nu mi se potrivesc deloc :(.
Pupici!
Claudia's Choice a spus…
Interesanti ochelarii, dar pe bostanelul meu nu se potrivesc :))
Si bluzita e superba!
Lorena's blog a spus…
Ce frumosi sunt ochelarii! Sa-i porti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Lorena!