Favoritele lunii ianuarie



  Lista produselor favorite ale lunii este gata! Câteva produse noi s-au strecurat în rutina mea și în viitorul apropiat am să public recenzii despre ele. Până atunci, vă las în compania opiniilor mele exprimate pe scurt.


   Produsele cu cele mai spectaculoase efecte au fost gelul de curățate și serumul antirid de la Neoteric. Ambele sunt produse foarte delicate cu pielea, fără parfum, ce asigură tenului gras o curățare profundă fără a-l agresa. Le-am comandat de pe Iherb.com, au costat cca. 90 lei ambele. Din estimările mele, sunt suficiente pentru câteva luni bune de utilizare. Serumul conține 14% AHA, adică o concentrație ridicată de acid glicolic, responsabil pentru exfolierea pielii. Nicicând n-am avut tenul mai curat ca acum, nu mă refer aici la coșuri- mi-au mai apărut, ci la aspectul general: uniformizare, starea porilor, puncte negre.
   Pentru demachiere am folosit, în fiecare zi, loțiunea micelară de la Garnier. Despre ea am povestit în amănunt aici. Este un produs demachiant foarte bun, delicat și accesibil. Nu mi-a provocat niciun disconfort.



   Pentru păr am folosit cu drag șamponul Volume Expand, un produs profesional cu o consistență atipică, dar foarte concentrat și potrivit tipului meu de păr: fin, fragil. Despre el am scris aici.
Tot pentru păr am utilizat Silk Infusion de la CHI. E un produs uleios, cu consistență ușor gelatioasă, ce nu încarcă deloc părul și-l lasă moale și ușor de coafat. Foarte mult îmi place, e un produs de tip leave-in deosebit, ce asigură inclusiv protecție termică.



   Fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder începe să prindă conturul fondului de ten minune. Încă nu sunt ferm convinsă, aștept să mai treacă încă 2-3 luni până să dau verdictul final. Pe el l-am descris aici, cu fotografii. Înainte să-l aplic e obligatoriu să aplic o cremă de față, altfel se usucă inestetic pe nas, face porii foarte vizibili. Baza pe care o folosesc este loțiunea cu SPF50 de la Yves Rocher. E concepută pentru corp, dar e foarte light, potrivită și pentru ten. Are și un miros plăcut, natural, de unt de cacao, nu irită pielea (eu am acestă problemă cu multe creme YR!).
   Un alt produs preferat pentru machiajul tenului este pudra pentru strălucire de la Yves Rocher. Nu conține sclipici, în ciuda numelui. E foarte fină și de bună calitate, precum toate celelalte pudre Yves Rocher încercate. Fondurile lor de ten nu mi se potrivesc, dar pudrele mereu mi-au fost pe plac. Despre ea, citiți mai multe aici.
   Deși l-am cumpărat în urmă cu doar două săptămânii, mascara Telescopic de la Loreal începe să-și arate calitățile. În primele zile nu oferea deloc volum, ci doar alungire și definire, însă situația s-a schimbat și începe să arate din ce în ce mai bine pe gene. Aplicatorul mic din silicon, de tip perie, face aplicarea foarte ușoară. O să vă povestesc despre el, cu amănunte, pe la finalul lunii februarie, după ce-mi construiesc o părere solidă.
   Parfumul lunii: Flora Nimphea de la Guerlain. Nu e un parfum de sezon, miroase a flori, a miere, a primăvară, dar pe el l-am folosit cel mai des. Din punctul meu de vedere e deosebit, însă nu vă sfătuiesc să-l cumpărați, ci doar să mergeți să-l testați în caz că vi se pare tentant. Review despre el puteți citi aici.

  

Comentarii

Unknown a spus…
e super si cosuletul.imi poti spune unde l-ai gasit?
Toma Aurora a spus…
Bună, Irina!
L-am primit în urmă cu câteva săptămâni, de ziua mea, din partea mamei unui prieten. Bănuiesc că l-a luat dintr-un magazin cu obiecte deco pentru că avea 2 iepurași decorativi în interior :) .
Unknown a spus…
Si mie imi place pudra de la Yves Rocher :) este foarte buna.
Anda Darie a spus…
deci, ai fost foarte cumintica in comparatie cu mine luna asta... pana luni dupa-amiaza apare si postarea mea cu preferatele lui ianuarie, daca esti interesata.
Ella a spus…
Doar micelara și fondul de ten le cunosc și am aceleași păreri bune! :D
Abia aștept să ne spui mai multe despre rimel, m-ai făcut foarte curioasă!
Pupici
Camelia Andrasescu a spus…
Ce alegeri in tentante! Sa stii ca ma tenteaza si pe mine tot mai mult sa incerc un produs cu acid glicolic, ceva nu-mi mai place la aspectul tenului meu in ultima perioada! Probabil ca varsta, ha, ha!
Sa le folosesti cu drag, Aurora! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, mă bucur să aud! :)
Toma Aurora a spus…
Eleonora, aștept ziua de luni pentru a o citi! Am observat că nu am blogul tău în listă, așacă l-am adăugat :).
Toma Aurora a spus…
Mihaela, o să urmeze. Despre mascara scriu de obicei după o lună-două de folosire. Ca să nu se schimbe consistența între timp și să stau să fac modificări ulterior.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, mie îmi plac mult aceste produse. Am încercat și BHA (acid salicilic), dar tenul meu nu s-a înțeles cu ele , mi-au apărut mai multe coșuri și tenul mi se părea mai sensibil.
Mulțumesc frumos. Te pup și eu!
Claudia's Choice a spus…
obligatoriu imi iau micelara!
Ladybug a spus…
Eu nu pot sa folosesc AHA in perioada asta, mi se usuca pielea excesiv. Am perioade in care n-o pot stapânii cu nimic. Folosesc cremele de la Ivatherm care sunt pe placul pielii mele in unele zile ai in altele am o crema de la Academie care imi prieste in orice zi. In rest, astept sa vina primavara sa pot folosi si eu toate produsele cosmetice ca tare m-am saturat de pielea mea fiţoasă!
O sa imi cumpar si eu micelara aia. Sunt tare curioasa in legatura cu ea :)
Toma Aurora a spus…
Claudia, e un produs popular. Cred c-o să-ți placă!
Toma Aurora a spus…
Ladybug, la fel pățește și sora mea. Ea are tenul uscat pe timp de iarnă și nu prea e încântată de ser pentru că-i usucă tare pielea din zona bărbiei :(. Eu cam așa pățesc cu produsele cu BHA, îmi usucă rău tenul, mi se cojește pielea de la ele.
Sper să îți placă micelara. Nu prea am citit de rău despre ea.
ABeautyTale a spus…
Am vrut sa-mi cumpar si eu rimelul, dar mi se pare ca are peria asa de subtire, ca m-am panicat si-am renuntat :))
Toma Aurora a spus…
Da, da. E tare subțire, nu doar periuța ci și tija care o leagă de capac. E anemică, am crezut că o să se rupă tija respectivă, dar e elastică, rezistă :D.