Surprizele de Crăciun


   Anul acesta Moș Crăciun a fost darnic cu mine și mi-a oferit chiar mai mult decât i-am cerut. Marea mea dorință a fost o chitară nouă, v-am arătat-o deja într-o postare mai veche. Însă Moșul s-a gândit că e loc de mai bine în acest an și mi-a așezat și alte surprize sub brad. Evident, nu puteam să nu-mi iau și eu ceva! „Cadourile” respective nu le-am mai ambalat, însă am să vă vorbesc despre ele pentru că au de-a face cu profilul blogului.


   De la sora mea am primit haine, ca în fiecare an. De data aceasta mi-a oferit o fustiță și o bluză tricotată. Tot ea mi-a lăsat sub pom și o sticlă de vin și una de șampanie. Cunoscându-mă bine, a știut ce să aleagă. Din partea ei primesc mereu cele mai frumoase lucruri.



    Cel mai inspirat cadou a fost albumul Best of 2014, în care Moșul a avut grijă să lipească fotografii din toate vacanțele din acest an, dar și de la concertele și evenimentele la care am participat. 2014 chiar a fost un an bun, mi-am dat seama abia după ce am răsfoit albumul că s-au petrecut atât de multe și n-am conștientizat de câte clipe frumoase am avut parte.



    Am ajuns și la cadourile pe care mi le-am făcut singură. Primul dintre ele este fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder. Am cumpărat unul pentru sora mea, apoi, dorindu-l și eu, am luat o sticluță și pentru mine. Eu nu cheltuiesc foarte mulți bani pe cosmetice, dar am zis să fac o excepție, fiind Crăciunul. Acest fond de ten era pe lista mea de dorințe încă de când am citit articolul Simonei-Vintage Look . Atât eu, cât și sora mea suntem foarte mulțumite de el, merită fiecare bănuț. Dacă pentru sora mea am ales foarte repede nuanța, pentru mine a fost mai greu și-n cele din urmă am optat pentru Rattan, precum Simona.
   Cel de-al doilea cadou pe care mi l-am luat a fost un ceas Guess. Pentru el voi pregăti o scurtă postare, deoarece am primit întrebări legate de originalitatea ceasurilor Guess de pe CeasMania și se cuvine să ofer toate informațiile.
   N-au lipsit nici dulciurile venite din partea părinților, cei care întotdeauna mă bombardează cu ciocolată, bomboane și prăjituri, știind că niciodată n-am să le refuz :).
   

Comentarii

Dorina a spus…
Ce cadouri frumoase ai primit! <3
Cel mai frumos dupa parerea mea e albumul Travel, ideea e atat de frumoasa, mai ales ca are si poze cu tine, cel mai frumos cadou ^_^
Ella a spus…
Superbe toate darurile, să le folosești cu drag!
Ideea cu albumul îmi place foarte tare și mă bucur mult că ai avut un an bun! Fondul de ten l-am încercat dintr-o mostră chiar de la Simonia și mi-a plăcut și mie.
Pupici!
Ramy's Blog a spus…
Să le folosești cu drag. Sărbători fericite și un an nou fericit iți doresc.
Loredana a spus…
Ce misto ideea cu albumul! Bravo, Catalina!
:) Pupici
Unknown a spus…
Craciun fericit!
E foarte frumoasa si interesanta ideea cu albumul "best of".Parca asa,aliniate in imagini,realizezi cate lucruri frumose s-au intamplat.
miki a spus…
Faine cadouri ai mai primit! Sa le folosesti sanatoasa! Abia astept sa ne arati ceasul. Si eu aveam de gand sa-mi fac cadou de "mojcrăciun" un ceas Fossil, dar n-am gasit nici o oferta buna (aka super discount!) ;)
Toma Aurora a spus…
Loredana, nu Cătălina mi-a făcut albumul, dar eu zic c-a făcut o treabă bună cu hăinuțele :D.
Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Ramona! Te pup cu drag și-ți doresc tot binele.
Toma Aurora a spus…
Dorina, de-acum vreau unul pentru fiecare an.
Vă pup, pe tine și pe Cristina( Ioana :D)!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, mă bucur că l-am cumpărat. Deși se întărește destul de repede pe piele, este incredibil de rezistent pe tenul meu gras.
Te pup și-ți urez sărbători fericite și un nou an blogosferic plin de realizări!
Deena a spus…
Albumul ala mi se pare absolut genial! Am vrut si eu intr-un an sa ii fac alui meu sot un album cu momentele cele mai frumoase ale familiei, dar am renuntat la idee...din motive de lene!:)) Foarte frumoase daruri! Sa te bucuri de toate!
Toma Aurora a spus…
Camelia, chiar așa este. Nici nu mi-am dat seama că am făcut suficient de multe lucruri cât să fie de-un album. E frumos că pot să-l păstrez peste ani, să-l arăt la copii și nepoți :D.
Sărbători fericite!
ilda76 a spus…
Albumul, albumul!!! Acum toate fetele vor dori un astfel de dar de la Mosu'! :D
Frumoase si cu suflet oferite aceste cadouri!

Apropos de urarea Feliz Navidad (tiparita pe punguta de cadou din prima poza)... Alex ma amuza la fiecare Craciun "traducand-o" prin: Felicia navigheaza! :)) :P

Pup cu drag, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ilda, cât de funny :))!
Auzi la el, Felicia navighează! Cât de comic!
Pupici și un nou an plin de bucurii, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Deena, acum trebuie să și scriu câteva cuvinte pe foile rămase libere între fotografii. Cică așa se cere, ca să nu pierd din amintiri peste ani. E foarte interesantă ideea, zic că-i faci și soțului tău așa o surpriză, sigur se va bucura foarte, foarte tare. Inimă de piatră să ai și tot te înmoaie așa ceva :D.
Mulțumesc mult, te pup!
Toma Aurora a spus…
Miki, urmează și articolul legat de ceas. Cei de la ceasmania au avut cam 50% reducere la toate modelele guess, a fost ofertă de Crăciun. Foarte bună, după părerea mea :).
Pupicei!