Obsesia zilei: Rochia din dantelă roșie


   Favorita zilei de azi este o rochie roșie din dantelă, pe care am zărit-o în urmă cu câteva clipe pe SheInside. Este un model Free People, la origine, roșu, dublat cu o căptușeală de culoare bej. Rochiile roșii din dantelă sunt populare în acest sezon, câteva modele simpatice am văzut și la H&M, dar și pe Asos.

rochie SheInside.com, ghete piele&colier Oasap.com

   Modelul de mai sus m-a atras și din pricină că vine frumos în combinație cu un colier-salbă, așa cum poartă manechinul. Acest tip de colier a constituit penultima mea obsesie, despre care am scris aici. Între timp am comandat varianta găsită pe Oasap și pe argintiu și pe auriu, m-au costat 18$ ambele și am beneficiat și de transport gratuit. Am luat și ghetele cu franjuri; între timp au făcut o manevră, ridicând prețul standard de la 79 la 112$. Eu le-am comandat reduse la 45$, acum sunt (re)duse la 73$. Foarte urât!
    Prețul rochiței este de 36$, la reducere. Îmi place și varianta negru+bej, dar aș îndrăzni să încerc rochia mai colorată. Pentru sezonul cald al anului următor m-am decis să adopt un stil diferit, boho, și pentru aceasta mă aprovizionez de pe acum: accesorii cu franjuri, bijuterii cu bănuți, foarte multe măști pe bază de uleiuri naturale pentru a avea un păr mai lung. Rochii și fuste lungi n-am să port, nu mă simt în largul meu îmbrăcată în ele, deși s-ar integra perfect în ținute boho.
    

Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Si mie imi place acest tip de colier si mi-am dorit sa-mi cumpar unul. Si ca sa vezi imi doresc si o rochie de dantela rosie si niste cizme cu franjuri...Dar nu copiez, crede-ma , pur si simplu ma gandesc la ceva timp la aceste lucruri... Te pup, draga mea Aurora!
Adina Aruştei a spus…
tare frumoasa combinatia!
Irina a spus…
Ador hainele Free People...si incaltarile lor si accesoriile....treaba este ca sunt scumpicele :)
Imi place ideea acestei rochii.
ilda76 a spus…
Boho girl! :) Te vad purtand combinatia asta!
Imi place mult croiala manecilor rochiei...

Kisseeess!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
omg! cat de misto e!!!!
Toma Aurora a spus…
Camelia, nu aș putea să te acuz de așa ceva. Ești originală când vine vorba de vestimentație. Sper să găsești ce-ți dorești. Eu de rochie trebuie să mă mai ocup!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina! :)
Toma Aurora a spus…
Irina, și mie mi se par scumpe și din câte am înțeles de la cumpărători nu sunt chiar excepționale, ci de o calitate medie. Urmăresc site-ul lor și pagina de pinterest. Au lucruri foarte frumoase și prezintă idei interesante de outfturi!
Toma Aurora a spus…
Ilda, am să pun poze, promit, când va fi vremea potrivită pentru a o purta. Te pup!
Ah, spatele e gol. Complet! Chiar e un model fistichiu! :D
Toma Aurora a spus…
Larisa, este un must have pentru la vară! :D