Produsele mele favorite pentru colorarea obrajilor



   Deși multe femei evită fardul de obraz pentru că au impresia că acesta poate arăta ca o pată inestetică pe piele, specialiștii și revistele de frumusețe din întreaga lume afirmă că blush-ul este un must în ceea ce privește machiajul feței și că adesea el are un efect mai vizibil decât fondul de ten ori corectorul, deoarece crează impresia de chip sănătos, îmbujorat. 
  Eu m-am ferit de când mă știu de fardurile de obraz roz, foarte pigmentate, în nuanțe intense. Mi s-au părut greu de dozat pe piele, iar adesea chiar obțineam efectul de clown de care ne temem cu toate. Așa că am optat mereu pentru nunațele cât mai apropiate de culoarea pielii mele, alegând produse pentru colorarea obrajilor în tonuri de piersică și bronz.


   Produsele pentru obraji pe care le folosesc acum sunt prietenele mele de încredere de luni bune, mai precis din iarna acestui an. Toate au fost luate de pe Strawberrynet și regret că n-am să le pot consuma complet până vor expira, căci toate mi s-au părut produse foarte bune, de calitate. 


   Am să încep cu pudra bronzantă de la Lancome, în nuanța 02 Solaire. Am folosit-o cu regularitate pe post de produs pentru conturarea obrajilor, prin aplicarea sa pe partea umbrită a acestei părți a feței. Vara, fiind foarte bronzată, nu m-am sfiit s-o folosesc pe post de blush, căci culoarea sa se apropia foarte mult de cea a pielii mele. Este o pudră mată, cu foarte puține particule iluminatoare. Rezistă nu doar bine, ci foarte bine pe tenul meu gras, fără să se șteargă sau să se împărștie peste zi.
    Folosit exclusiv pe post de blush, fardul-duo cremă de la Pixi în nuanța 2 Piersică Naturală, este singurul fard cremă pentru obraz care a făcut pereche perfectă cu tipul meu de ten. Iar asta din pricină că deși inițial cele două farduri din paletă au o consistență cremoasă, ca cea a unui ruj, după aplicare se transformă în pudră. Dacă pe timp de vară am folosit mai mult partea maronie, primăvara și toamna prefer să mă joc cu cea bej-piersică. Ambele nuanțe sunt mate și nu conțin sclipici. Sunt foarte concentrate, eu le folosesc din luna februarie cu regularitate și n-am reușit să consum foarte mult. De asemenea, folosesc uneori paleta și pentru colorarea buzelor, căci fardurile nu se strâng și rezistă ore în șir.
    Ultimul produs din portfardul meu, destinat machiajului obrajilor, este trusa UltraFlesh Shinebox, de la Fusion Beauty. Un produs primit spre testare în iarnă, din partea Strawberrynet, care mi-a plăcut foarte mult. 


   Inițial paleta arăta astfel. Între timp am consumat o mare parte din partea superioară, cea a iluminatorului pentru ten, dar și din partea roz din mijloc și aproape am dat gata cele două creionașe iluminatoare, retractabile. Toate nuanțele paletei au fost cam ton pe ton cu pielea mea, mi-a fost foarte ușor să mă folosesc de ele chiar și atunci când eram pe fugă, pentru că nu necesitau multă atenție în momentul aplicării. 


   Pentru că mai e puțin și se împlinește anul de când am început să le folosesc pe toate trei și va trebui să mă despart de ele, se cuvine să-mi înoiesc produsele din această categorie. Voi alege pentru 2015 nuanțe cu o tentă roz, trandafirii, așa m-am decis, iar printre produsele luate în calcul pentru următoarele cumpărături se numără:

Korres Zea Mays- nuanța 16 Pink

Clarins Blush Prodige- nuanța 05

Sue Devitt- nuanța Katherine

***Prețuri produse prezentate:
                            Lancome Solaire 70-110 lei
                            Pixi 30 lei momentan (pe ro.StrawberryNet.com)
                            Ultraflesh ShineBox 110-140 lei





Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
Pixi arata interesant....
Alice wonders a spus…
Te invidiez pentru pudra de la Lancome, m-am tot invartit in jurul sau si pana la urma nu am mai luat-o. Si produsul de la Pixi pare promitator, dar eu prefer versiunile pudra in general. Hugs!
Miu Miu a spus…
Imi place cum se vede iluminatorul pe obraji. Arata asa de bine :X

Te pup.

www.miu-miu.ro
Toma Aurora a spus…
Bianca, este un produs bun, s-a mai vorbit despre el și pe alte bloguri. Eu mi-am comandat paleta după ce am citit un review pozitiv al Adinei- Septembrie Joi.
Toma Aurora a spus…
Alice, m-am sucit și eu de câteva ori până s-o iau și până la urmă am pus mâna pe ea. A avut un preț redus atunci, vreo 68 sau 69 lei am dat pe ea.
Toma Aurora a spus…
Merci, Miule! :*
Loredana a spus…
Ce frumoase sunt...parca facute pt tine :)