Comandă Iherb



   Pe 27 august am plasat o comandă pe site-ul Iherb.com, iar săptămâna aceasta am primit pachetul la poșta locală. L-a ridicat mama, pentru că eu eram în vacanță și nu a mai plătit nimic în plus la ridicarea sa. Pot spune că a fost o comandă foarte așteptată, de aceea mă bucur că a ajuns așa rapid. Produsul pe care îl așteptam cu nerăbdare a fost loțiunea cu 12% AHA de la Neoteric, o cremă ce promite regenerarea pielii prin exfolierea sa zilnică.   
   Concentrația aceasta de 12% AHA este destul de ridicată, după cum apreciază experții, iar la prima utilizare am simțit că-mi ia foc fața pentru o jumătate de oră. După care nu am mai simțit nimic. Eu am luat-o pentru a o folosi pe față și pe mâini, acolo unde am diverse pete (de soare, lăsate de coșuri, tăieturi, arsuri). La o a doua utilizare am mai simțit o ușoară arsură, însă suportabilă, după care, începând cu a treia folosire, n-am mai avut nicio senzație neobișnuită. Consistența loțiunii e una densă, nu curge, însă nu e deloc uleioasă. Am să revin cu o recenzie completă după câteva luni de utilizare. În jur de 40 lei (11$) a costat, iar flaconul este unul mare (340grame).




    Despre pensulele de la EcoTools am citit pe mai multe bloguri, așa că m-am decis și eu să le încerc și eu. Și-am început cu un mini-set de pensule, foarte frumos ambalat. Conține trei pensule mititele, una pentru pudră/fard de obraz/fond de ten mineral, una pentru aplicarea fardului de pleoape și una angled, tăiată oblic, pentru aplicarea tușului cremă. Sunt încântată de aceste pensule mici și moi, foarte practice și de o calitate bună. Pot fi ținute în orice geantă pentru că sunt tare mititele și, zic eu, pentru cele care nu se machiază foarte mult sunt mai mult decât suficiente pe post de arsenal de pensule pentru machiajul zilnic. Eu aveam de gând ca după ce văd dacă sunt bune să comand și una mare pentru pudră, însă cea primită se descurcă excelent și nu mai este nevoie de o pensulă în plus. Setul costă doar 20 lei (6$) și eu îl consider o achiziție foarte bună.

   Pentru o prietenă am comandat, din nou, capsulele de cafea verde. Ea le consumă cu pauze de una-două luni între flacoane, fiind mulțumită de kilogramele pe care le-a pierdut cu timpul datorită lor. Mi-a zis că sunt bune pentru tranzitul intestinal și că îi reduc pofta de mâncare. Ea are peste 40 de ani și a mai ținut și diete scurte, cu efect tip yo-yo, de multe ori, însă capsulele astea i s-au părut mai eficiente.O alterantivă a lor este cafeaua verde de la Yves Rocher, însă aceea este mai scumpă și nu vă ajunge decât pentru o singură lună. Un flacon de pe Iherb vă ține 60 de zile, iar prețul său este de 7$. Le-a luat și mama o vreme, însă datorită problemelor pe care le are cu ficatul și a tratamentului pe care-l ia, a trebuit să renunțe la ele. Eu am încercat doar cafeaua verde de la Yves Rocher și vă pot spune din experiență că acest ingredient scade pofta de mâncare și este un adevărat energizant.

   Dacă sunteți la o primă comandă pe Iherb, puteți utiliza codul URO424 pentru o reducere de 5$ (pentru o comandă sub 40$) și de 10$ (pentru o comandă de peste 40$). Taxele de transport pentru comenzile Iherb sunt de 4$, însă trebuie să aveți grijă la greutatea produselor din pachet; acestea nu trebuie să depășească 1,8 kg, altfel taxele de transport cresc mult. Mie pachetele expediate din SUA îmi ajung la poșta normală, iar timpul de livrare a oscilat, de-a lungul vremii, între 4 și 30 de zile lucrătoare.

Comentarii

Ladybug a spus…
Eu am multe produse eco tools si nu numai pensule. Toate sunt foartr bune si foarte ieftine. Planuiesc si eu o noua comanda prin octombrie. Pensula de fard o am si eu, o folosesc demult si nu si-a schimbat forma sau pierdut perii. O sa fii tare multumita de ele :)
Ma bag putin ca musca in lapte, dar o prietena de-a mea incepuse sa ia cafea verde dupa ce vazuse recomandarea Dr. Oz pentru produsul asta. Ea a luat mai putin serios, insa am vazut ca in America Dr. Oz a fost chemat chiar in Congres sa dea declaratii cu privire la recomandarea sa ca se pare ca aceasta cafea verde ar fi dat probleme de sanatate...
Altfel, eu am inceput sa folosesc Silk Wrap pe ten dupa ce am folosit inainte Derma E 5% AHA si nu am avut micile efecte adverse de care zici tu. Tenul meu o tolereaza foarte bine, o folosesc alternativ cu BHA 2% Paula's Choice (intr-o seara una, intr-o seara cealalta) si sunt tare multumita de modul in care mi se prezinta tenul.
Toma Aurora a spus…
Ladybug, mulțumesc pentru feedback. Mie cea pentru pudră mi se pare cea mai super pufoasă și moale pensulă pe care am avut-o. Și celelalte două își fac treaba foarte bine, sunt impresionată de aceste pensule mici, având în vedere faptul că sunt și ieftine.
Toma Aurora a spus…
Adina, nu te contrazic. S-ar putea să fie adevărat, pentru că acest ingredient, cafeaua verde, este un energizant natural foarte puternic și pe termen lung poate suprasolicita anumite organe interne. Din comentariile de pa Iherb am înțeles că cei cu probleme de rinichi au avut suprize cu cafeaua verde. Depinde foarte mult de organismul fiecăruia.
Eu n-am mai folosit niciodată produse cu AHA, probabil la primul contact din cauza asta am avut așa o reacție. Însă nu m-am iritat deloc, în ciuda arsurii și deja observ mici îmbunătățiri legate de numărul coșurilor, iar acum nu mai simt nimic când aplic loțiunea pe față. Și pentru corp mi se pare excelentă, lasă pielea foarte fină. Presimt că o să mai iau un tub la următoarea comandă :D.
Te pup!
Unknown a spus…
Ce bine arata comanda. Pensulele de la EcoTools mi le doresc si eu, dar sincer imi e frica sa fac comanda pe iHerb pentru ca am auzit de cazuri cand s-au ratacit coletele si banii nu au mai fost recuperati...Sa le folosesti cu placere :)
Toma Aurora a spus…
Da, coletele se mai pierd. Chiar o prietenă a pățit-o de curând. A dat 2 comenzi de peste 40$. Una a sosit în 2 săptămâni, iar pe alta o așteaptă de vreo... 2 luni și jumătate. Deci clar nu mai vine. Iar banii nu se recuperează în astfel de cazuri. Și-am mai citit și despre alte cazuri pe blogurile fetelor :(