Transformă orice fotografie într-una fancy!


   Se spune că o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte și de multe ori privind la pozele favorite pe care le-am făcut de-a lungul vremii avem senzația că trăim din nou vremurile respective. Cum ar fi însă să putem folosi o fotografie pentru a exprima și mai mult decât am face-o prin intermediul a o mie de cuvinte? Pentru aceasta ne sare în ajutor PhotoFancy!
   Adresându-se atât celor ce doresc să personalizeze un obiect cu ajutorul fotografiei preferate, dar și celor care vor să-și editeze online, fără niciun fel de costuri, fotografiile mai puțin reușite, insuficient colorate sau iluminate, PhotoFancy este un adevărat parc de aventuri pentru cei pasionați de fotografie, dar care nu stăpânesc foarte bine tehnicile de editare foto online, nu au aparate foto performante sau nu găsesc condițiile optime pentru a face cea mai bună fotografie. 

 
înainte
                       

 după

   În acest parc de aventuri am intrat pentru a-mi edita pentru început una dintre fotografiile mele din ultima vreme, făcute pe o plajă din Bulgaria. Afară era înnorat și poza a fost făcută de pe o faleză aglomerată, motiv pentru care a fost nevoie să stau mai într-un picior, mai aplecată după un pom, ca să pot surprinde barca, scărița, precum și micile vase cu pânză din depărtare. N-a fost nevoie decât să încarc fotografia pe site-ul PhotoFancy și, fără să-mi fac cont, am putut s-o editez cu un singur click grație aplicației Corectură profesională cu un singur click. Cu excepția acestei funcții (pentru leneși su grăbiți, aș numi-o eu), se pot aplica tot felul de filtre și efecte peste fotograafiile voastre, la final având opțiunea de a descărca, fără costuri, orice fotografie doriți.


   După ce editarea e finalizată, site-ul mi-a sugerat ce-aș putea face cu fotografia mea, pasul acesta fiind ca o tură dată într-un roller coaster, căci preț de câteva ore am tot încărcat fotografii noi, pentru a vedea cum ar arăta un tricou, o cană, un ceas, o pernă sau o husă pentru telefon, personalizate cu pozele încărcate de mine pe site. Fără obligația de cumpăra ceva, puteți să vă distrați în voie pe paltformă și poate astfel vă vin și ceva idei pentru cadouri. Ar fi plăcut să vă sculați dimineața cu fața la peisajul de vis al acestei veri, parcă n-ar mai fi ceva iritant să fiți acuzat că v-ați trezit cu fața la pernă, nu-i așa?
   Pentru căni este disponibilă chiar și varianta modernă a fotografiilor ce devin vizibile după ce cana intră în contact cu lichidul fierbinte ce o umple. Astfel de căni termosensibile ar fi o idee de luat în seamă pentru sezonul ce se apropie. Sau, de ce nu, poate v-ar fi mai util un termos și pentru că sunt mare iubitoare de ceai, m-am distrat puțin pe site personalizând un termos cu o fotografie pe care o aveam de mult timp salvată, fiind potrivită și datorită pasiunii mele pentru ceai dar și datorită numelui de familie. Iată ce rezultat simpatic a ieșit!



    Și pentru că știu că mulți dintre voi, cei care mă citesc, sunt pasionați de modă, am să revin asupra unui trend despre care v-am vorbit și zilele trecute, cel al tricourilor personalizate. Spuneam că cei de la PhotoFancy se ocupă inclusiv cu acest lucru, cu personalizarea tricourilor, pornind de la mai multe modele și de la mai multe tipuri de material, prețurile pentru un tricou imprimat pornind de la 25 de lei. Și pentru că tot suntem în parcul de distracții al fotografiilor, voi încheia amuzamentul cu aceste modele de tricouri, create cu ajutorul aplicațiilor de pe site și al pozelor cu ilustrații găsite în mediul online!




Comentarii

Loredana a spus…
M-ai facut curioasa...o sa intru si eu:P
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Loredana, nu o să te plictisești o clipă :D.
Pupici!