PrintCard îți aduce cardurile magice!


   La un control rapid prin portofel ne dăm seama că o mare parte din el este ocupat de cardurile colorate pe care le folosim fie pentru cumpărături, fie pentru a ni se permite să intrăm într-o anumită instituție. Cardurile de credit/debit și cardurile de fidelitate primite din partea anumitor magazine sunt de mult ori căi sigure către stabilitatea financiară și către economisire și de accea le preferăm în locul banilor lichizi sau a cupoanelor de discount. În plus, ocupă foarte puțin spațiu și multe dintre ele au și un aspect plăcut, făcându-ne plăcere să le scoatem de fiecare dată când mergem la cumpărături ori la muncă.
   Companiile investesc mult în promovare, respectând principiul: reclama e sufletul comerțului, iar cardurile pe care ele le oferă clienților sau angajaților reprezintă o parte importantă a procesului de promovare a unui brand. Pentru a reduce costurile necesare imprimării acestor carduri, PrintCard (click aici) a apărut pe piață cu scopul de a oferi companiilor imprimante de carduri, precum și carduri și accesorii la cele mai bune prețuri din România. 



   PrintCard afirmă că acele carduri obținute grație produselor comercializate de ei vor deveni nu simple carduri, ci unele magice. Lucru confirmat, se pare, de specialiștii în domeniu, căci în 2009 compania a obținut titlul de Magicard Master Dealer, numărându-se printre cele șase companii la nivel monidial ce-au primit acest titlu. Și acest lucru nu ar trebui să ne mire, luând în considerare numele clienților de soi care au apelat la serviciile lor:




     PrintCard s-a mulat după nevoile clienților săi și astăzi oferă servicii pe multiple căi. Prima dintre ele ar fi cea prin care o companie își poate procura aparatura și consumabilele de care are nevoie pentru a produce carduri in-house. O a doua variantă este cea în care o firmă poate cere celor de la PrintCard să le fabrice carduri prin intermediul departamentului de producție. În acest caz, PrintCard produce direct carduri personalizate, propunând mai multe variante și alegând împreună cu clientul pe cea potrivită.
   Pentru că fidelizarea și buna relaționare cu firmele este literă de lege în filosofia PrintCard, se oferă și servicii speciale pentru clienți. Astfel, ei pot închiria anumite produse, în cazul în care nu-și permit să le cumpere.Prin Garanția Funcționării Continue, PrintCard oferă o imprimantă la schimb în perioada de garanție, pentru ca producția de carduri să nu fie stopată. Timp de 30 de zile din momentul achiziționării unei imprimante de carduri, suportul tehnic este gratuit pentru toți clienții și evident, așa cum îi stă bine unei companii care se respectă, PrintCard oferă garanție restituirii contravalorii bunurilor cumpărate în cazul în care cumpărătorul nu este mulțumit de ele.



    Cele mai recomandate imprimante sunt cele de la Magicard, ele fiind special create pentru imprimarea cardurilor plastice în condiții de maximă siguranță. Grație sistemului HoloKote, cardurile sunt îmbogățite cu hologramă.
    Cum arată cardurile magice pe care o firmă le poate obține cu ajutorul produselor oferite de PrintCard? Depinde de gusturile sale, în primul rând. Se poate opta pentru o imprimare simplă, doar pe una dintre fețele cardului sau pentru o dublă inprimare pe ambele părți. Sau, pentru clienții pretențioși există și imprimantele prin re-transfer, foarte utile pentru confecționarea cardurilor de acces datorită securității sporite oferite. Multe dintre imprimantele comercializate pe site beneficiază de garanție pe viață pentru capul de imprimare, ceea ce transformă investiția într-una inteligentă.
   
   Pe lângă imprimantele despre care am vorbit, PrintCard pune la dispoziție și consumabile, cititoare și encodere, accesorii pentru legitimații și componente pentru imprimante, realizând astfel trusa completă de care o firmă are nevoie pentru a produce nu orice fel de carduri, ci unele magice!



Comentarii