Review: Lapte pentru protecție solară SPF6 Yves Rocher


    De două veri încoace tot continui să cumpăr produse pentru protecție solară de la Yves Rocher. Nu-s cele mai ieftine, dar au cele mai ușoare formule și un miros absolut divin, exotic, persistent. Pentru vara aceasta aveam pregătit un spray cu factor mare de protecție (Gerocossen SPF 30), cel pe care l-am folosit și la începutul toamnei trecute, așa că nu am mai cumpărat spray-ul Hidra-protecție medie SPF15, de la Yves Rocher, pe care l-am folosit anul trecut. Și am optat pentru ceva potrivit pentru pielea deja bronzată, un lapte de corp cu textură foarte ușoară. Cel despre care am să vă vorbesc astăzi, mai exact!
   L-am folosit aproape zilnic de când l-am luat, chiar dacă nu am stat neapărat la plajă. Nivelul de protecție e foarte mic, potrivit doar pentru persoanele de culoare ori cele deja bronzate foarte bine. Laptele merege folosit inclusiv pe față, nefiind lipicios, gras, uleios. Și fără să lase acel gust amărui pe care multe produse pentru plajă îl au, în caz că ajung pe buze.

   Textura laptelui e fluidă, asemănătoare unui gel de duș cremos. Culoarea laptelui e albă, opacă. Se întinde foarte ușor pe piele și se absoarbe instantaneu. Ce m-a cucerit de-a dreptul? Mirosul său minunat, după cum spuneam. Exotic, floral, cu note de iasomie. Mirosul vacanței, dacă e să mă întrebați pe mine.
   Am apreciat ambalajul foarte mic și ușor. 150 ml are un recipient, dar flaconul e foarte subțire și simplu de transportat oriunde. Numai de bine de zis la adresa lui, prin urmare!
   Ce-aș putea să-i reproșez, nu numai lui ci tuturor produselor din gama Protectyl Vegetal YR, este prețul foarte ridicat. Laptele costă 42 lei la preț standard, el fiind printre cele mai accesibile produse din gamă. Celelalte ajung și la 110 lei, în funcție de mărimea factorului de protecție pe care-l au. Însă l-aș mai cumpăra din nou, căci se consumă greu datorită texturii și mi-ar lipsi să simt vara, pe piele, frumoasa lui aromă!



   ***Atașez și lista de ingrediente pentru curioși!
   Menționez că nivelul de hidratare oferit de produs este unul mediu.
   Laptele nu conține sclipici ori alte particule iluminatoare și nici nu are rol de produs autobronzant. De asemenea, nu este rezistent la apă. El poate fi comandat online, de pe www.yves-rocher.ro ori achiziționat direct din magazinele fizice Yves Rocher.

   

Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
arata interesant, trebuie sa imi cumpar si eu chestii de vara cu siguranta ma opresc si la Yves Rocher sa studiez
Unknown a spus…
E interesant produsul :)
Eu mi-aș dori unul care să aibă protecție solară cel puțin 30 :D. Încă nu am decis ce cumpăr, dar vara e momentan doar teoretic, fiindcă plouă de o vreme, așa că nu mă grăbesc...
Oricum, review-ul tău e complex ca de obicei și la fel de util
Gabriela Popescu a spus…
Arată foarte bine și îmi place mult cum l-ai descris.
Această vară am decis să îmi cumpăr și eu un produs care este într-adevăr de calitate pentru acest sezon.. Știm prea bine ce important este să ne protejăm pielea de soare , dar aș opta pentru o protecție mult mai ridicată , deci acest produs ar fi pe locul doi , după acela , desigur.
Mulțumim de Review! ♥ Chiar eram curioasă în legătură cu acest produs.
Gianina a spus…
Noi de vreo 5 ani folosim o crema de protectie cu SPF 30(atat e minimul pt eficienta,mai ales la cate explozii solare sunt),pe baza de aloe(acesta e primul ingredient,nu apa,atentie cand cumparati produse sa nu mai fie primul apa),cu o protectie puternica impotriva si a UVA si a UVB(eu n-am mai intalnit alta care sa aiba pt ambele protectie),si rezistenta la apa...e adevarat ca are 118ml si e in jur de 75 lei la bucata.
Gya a spus…
Pare un produs interesant din descrierea ta, l-as incerca.Pup

gya-make-up.blogspot.ro