Review: Gel de duș Cottage cu miere și bergamotă



   Întotdeauna am afost atrasă de ambalajele gelurilor de duș Cottage, asemănătoare cu sticluțele vechi de lapte. Îmi amintesc cu drag de un sortiment cu grepfruit, cu miros fresh și c-un recipient de culoare corai pe care l-am cumpărat în anii studenției din Cora. Din partea Elevina.ro am primit spre testare un gel de duș Cottage cu miros de bergamotă și miere. N-a fost alegerea mea, dar am fost curioasă să văd cum se comportă un produs din gama lor cu 98% ingrediente de origine naturală.
   Evident, așa cum era normal, prima oară l-am mirosit: aromă plăcută, florală, dulceagă (de la miere). Îmi amintește de Floare de Tiare/Jardins du Monde de la Yves Rocher, având o mireasmă exotică. Dar parcă nu miroase la fel de plăcut ca și cel de la YR.
    Produsul are consistența unui gel nu foarte dens, transparent, incolor. Face spumă potrivită și nu am observat să usuce pielea. Însă eu am pielea grasă inclusiv pe corp și niciodată n-am avut probleme în ceea ce privește uscarea sa, cu niciun gel de duș ori săpun. Luați în calcul și acest lucru!


   Pentru că lista de ingrediente era necesar s-o prezint, având în vedere că am precizat că vorbim de un produs cu 98% ingrediente de origine naturală, iat-o mai sus! În descrierea produsului, atât în limba română cât și în limbile de circulație internațională, se spune ceva despre îmbogățirea gelului de duș cu uleiuri naturale. Curios lucru, acestea nefiind de găsit printre ingrediente.
    Un gel de duș Cottage cu aromă de bergamotă și miere, într-un recipient de 250 ml, costă 22 lei și-l puteți achiziționa de aici. Pe mine nu m-a convins, l-am comparat cu alte geluri de duș cu preț mai scăzut, iar în cazul acelora mai scăpau și 3-4 uleiuri esențiale ori extracte de aloe vera, cafea verde, șamd. Și nici aroma nu m-a impresionat în mod deosebit, acesta fiind unul dintre criteriile principale după care noi, femeile, ne-am obișnuit să ne alegem produsele pentru baie.
    Voi ați încercat gelurile de duș Cottage? Ce părere v-au  lăsat?


Comentarii

Deena a spus…
Inca n-am incercat gelurile de dus Cottage dar de cate ori intru in Carrefour le dau tarcoale. Mi-am promis ca dupa ce diminuez stocurile cel cu caramel va fi al meu. Nu ma astept la ceva iesit din comun de la gelurile de dus in general. Sa miroasa bine si sa nu imi usuce pielea e suficient!:))
Alina a spus…
exact cu gel de grapefruit am inceput si eu experienta cottage. mie mi-au placut toate pe care le-am avut, ma tenteaza chiar si cel primit de tine chiar daca nu pare wow :).
Miu Miu a spus…
Ce fain arata!!! Eu sunt o fana a produselor de gen sana, lapte, iaurt, ambalajul asta e perfect! :D

Kisses

http://miu-miu.ro/
Unknown a spus…
Cel de grapefruit a fost si la mine o achizitie din studentie de care-mi amintesc :)) Pe vremea aia (2007) nu erau asa multe geluri de dus ..si nu exista yr.(sau nu stiam eu de ei). Sunt comparabile din punct de vedere calitativ.. dar pretul e clar in favoarea yr.
Unknown a spus…
Off,vreau si eu geluri de dus Cottage.Nu stiam ca au si in Carrefour,credeam ca doar pe aoro...Au arome foarte faine si tentante
Adina Aruştei a spus…
am gasit si eu unul cu aroma de caramel uitat in dus. L-am trasferat in baie.. sa vedem cum se prezinta. Cred ca are un an de cand nu e folosit :)
suna bine al tau! mi-ar placea :D
ilda76 a spus…
Aurora, am de recuperat aici la tine! De venit, vin, dar eu vreau sa vin si sa stau sa savurez! Am tot fost intr-o fuga, nu prea mai reusesc in a-l convinge pe timp sa fie binevoitor cu mine!

Despre gelurile de dus Cottage... good to know! Thanks! :)

Pupici pentru "grecoaica" cu nume de zeita romana! :D
Ilda
Lavender Thoughts

P.S. Am citit postarea despre Grecia dar revin pentru documentare asidua; imi este util ceea ce ai acolo!
Toma Aurora a spus…
Deena, aceleași sunt și așteptările mele! Eu am pus ochii pe unul din DM acum, cu miere! Miel de nu-știu-cum îi zice, arată tare drăguț și miroase miam-miam! :D
Toma Aurora a spus…
Alina, mi-a plăcut cel cu grapefruit. Cred că noi l-am ales din pricină că era cel mai drăguț de pe raft, nu-i așa? :))
Toma Aurora a spus…
Miu, numai să nu ne lăsăm tentate să și gustăm din ele :D. Deși la unele e foarte greu, au arome apetisante, de struguri, caramel, căpșuni...
Toma Aurora a spus…
Iulia, facem fanclub al studentelor cumpărătoare ale acestui gel de duș :))
Și mie mi se par asemănătoare gelurile YR cu acestea, numai că prețurile sunt mai simpatice la YR și parcă și aromele sunt mai intense. Eu știam de YR din liceu, am găsit o broșurică într-o revistă pentru femei și m-am uitat cu prietenele mele câteva zile prin ea. Mi-am luat un luciu mic de buze, la borcănel, și o loțiune de corp cu zmeură. Nu-ți zic cât de bucuroasă am fost când le-am primit, după vreo lună jumate, căci atunci se livrau de parcă le-aduceau din Franța cu bicicleta :)).
Toma Aurora a spus…
Camelia, se găsesc în mai multe supermarketuri. Eu nu știam că există și pe Aoro, am aflat acum :D!
Toma Aurora a spus…
Adina, îl poți căuta în magazine ca să-l miroși. Cred că mai au și alte sortimente în categoria gelurilor cu 98% ingrediente de origine vegetală, în caz că vrei să supui năsucul unei testări mai îndelungate :) .
Toma Aurora a spus…
Ilda, dar de mine ce să mai zic? Că am de recuperat la tine un întreg semestru! Lasă că ne facem noi timp, important e să ne citim, mai puțin important e să ne și comentăm. Te pup și abia aștept să văd cu ce impresii vei veni din Grecia. Sper să aveți un sejur de nota 10+!
Sigur ești ocupată tare cu sfârșitul de an care se apropie, aproape că uitasem de asta. Așa că înainte de experimentul grecesc aștept poze cu gândăceii și cu colegele tale. S-o văd și pe Dia cât a mai crescut!
Bianca Roxana a spus…
Uite ca acum aflu ca se gasesc si in Carrefour. Chiar ma bucur! Abia astept sa le studiez la fata locului!
http://zambetdeinger.blogspot.ro/
Gianina a spus…
N-am incercat gelurile de dus din aceasta gama pentru ca de cativa ani eu folosesc produs numai de la o firma,dar voiam sa-ti spun ca :produsele naturale nu fac spuma in exces si nu au mirosuri puternice ci delicate,iar faptul ca nu se gaseste nici un ingredient amintit in lista,denota calitatea si seriozitatea firmei...nu as mai crede ca e natural,daramite 98 %
Si... pielea ta este grasa pentru ca nu te hidratezi de ajuns.
Loredana a spus…
Chiar acum lucrez la un review al unui gel de dus Cottage! Al meu este cu kiwi! :)