Produse cumpărate/testate în ultima perioadă


   Despre haine, cosmetice și ceva bun de băut vă voi vorbi astăzi. S-au strâns în ultimele zile lucruri noi și m-am gândit să le ofer un feedback observând că unele dintre ele se află pe listele de dorințe ale mai multor fete. Mă refer aici în special la hainele de pe anumite site-uri asiatice. Doar voi menționa că am găsit blugi simpli, albastru închis, la H&M, la 49 lei. Aveau și într-o nunață de albastru mai deschisă, dar și pe negru. Blugii sunt scurți, se opresc sub glezne. Și că m-am priponit și de un ghiozdănel no name, cu inserții ce imită pielea de șarpe.




    Acum voi trece la două modele de tricouri foarte populare: cel gri cu doi căluți pe spate și cel cu mesaj Homies. Ambele de pe Romwe. Dacă primul mi-a plăcut și ca material, dar și datorită faptului că vine lejer pe corp, cunoscutul top Homies m-a dezamăgit puțin. Materialul nu este chiar excelent și, de la lume adunate, modelul se găsește și în magazinele de la noi, iar prețurile pornesc cam de la 15 lei. 24$ costă pe Romwe...



   Un alt produs îndrăgit de pe Romwe este bluza din dantelă neagră, de mai sus. Eu am primit bluza în urma unui concurs de pe Facebook, chiar a fost o surpriză foarte plăcută, căci am și varianta pe bej. Deși inițial bluza miroase sintetic după prima spălare mirosul neplăcut dispare. Dantela e moale, nu arată ieftin, nu e lucioasă.

   Ce vedeți roz aprins în prima fotografie este pijămăluța de la Boohoo primită din partea Glamour Shop. Setul merge purtat și pe stradă, în zilele în care avem treabă în împrejurimi ori ieșim la alergat, căci materialul este gros.


   Am ajuns și la cosmetice. Două numai. Uleiul de cocos de la Solaris, presat la rece. 27 lei am plătit într-un plafar pentru el. Are 200 de grame și e parfumat. După părerea mea e cel puțin la fel de bun ca cel de la Mayam. Poate fi folosit și pentru gătit și vine ambalat într-un borcănel dichisit. Foarte încântată sunt de el.
Iar cel de-al doilea produs cosmetic încercat recent este Quick Dry Extra Shine, top coat marca Flormar. Mi-a fost recomandat de Ladybug și m-a cucerit de la prima folosire. În primul rând oferă super luciu, apoi se usucă foarte rapid și, în plus, prelungește rezistența lacului de unghii cu câteva zile. Producătorul recomandă a se aplica din două în două zile, peste lacul de unghii, pentru păstrarea luciului intens și pentru evitarea crăpării ojei. În jur de 10 lei costă acest top coat.


  Ziceam ceva despre cafea, la începutul postării. Pentru că dimineața mai păcătuiesc cu o felie de lapte de la Kinder, am intrat în Mega Image după una. Mega Image, ca Mega Image. Plin de drăcovenii , unele tentante, dar și destul de scumpe. Popcorn cu ciocolată, coacăze roșii, cicolată cu fistic întreg. Tot ce vrei și ce nu vrei. Am pus ochii pe plicurile de la Mokate, de cafea instant. Undeva la 3 lei costă un plic, iar din el se poate prepara o cafea spectaculoasă, cu spumă ori topping. Nu se pregătește decât cu apă caldă, nu vă trebuie vreun aparat special, ci doar o lingură. Eu am încercat varianta Cafe Mocha, mi-a ieșit cu mai multă spumă decât pe pachet și a fost gustoasă. Nu cât să cad cu carapacea pe spate, dar fără aparat ori mixer a fost mai mult decât spectaculos rezultatul final. Am să mai încerc și alte sortimente, așa, pentru momentele rare în care am poftă de o cafea specială.

   Și pentru că aștept să-mi ajungă pachetul de la Yves Rocher, să vă zic ultima veste: YR o să livreze prin curier de acum înainte, prin Cargus mai exact. În ziua livrării vom primi și-un sms din partea Cargus, pentru a ne spune în ce interval se vor ocupa cu livrarea pachetului nostru. Însă și costurile de expediție mai cresc puțin, de la 12  la 15 lei.

***Promo Romwe:

Mother's Day Sale

Give yourself or your beloved mom a big treat with 1500+ styles
Up to 70%off. Hurry up!
More than 1500 styles.
Start from May 6th, end on May 12th.

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
sa le porti cu placere!
Am luat si eu o chestie de aia cu cafea din Mega (tot din Mega), dar nu m-a dat pe spate, a fost slabuta ca gust si aparitie.
Andreea a spus…
Uleiul de cocos mi-l doresc si eu! Te invit sa participi la concursul de pe blogul meu, daca iti place premiul: http://nuntastilata.blogspot.ro/2014/05/giveaway-time.html#comment-form :D
MayDay a spus…
Imi place nuanta inchisa a blugilor. Bluza romwe cu dantela mi-a atras si mie atentia, cred insa ca mi-ar fi venit mica la umeri. :) Te invit la giveaway:

http://the-may-day.blogspot.ro/2014/04/giveaway-aniversar-triodeluxe.html

deebsblog a spus…
Cand o sa ajung in Bucuresti, neaparat vreau la Mega Image. Sper sa nu cedez prea mult in fata tentatiilor.
Pijamaua roz e foarte draguta, la fel si blugii si ghiozdanelul :D
Unknown a spus…
Am si eu tricoul cu Homies,l-am luat dintr-un outlet,si e tare fain ca idee,dar materialul nu e excelent...Ma incanta si pe mine uleiul de cocos
Olivia Boros a spus…
Si eu imi doresc uleiul de cocos. Pijamaua e foarte draguta, chiar ca e pacat sa nu o scoti si prin lume:)
Deena a spus…
Mi-ai amintit ca a trecut cam multa vreme de cand am terminat uleiul de cocos. I need another one and fast!:)) Si clar cu prima ocazie cand intru in Mega caut si eu cafelele cu pricina, macar asa de test!
Just M. a spus…
Ce draguta e bluzita din dantela neagra! Tare frumoasa! Si tricoul cu Homies imi place foarte mult, pacat ca nu e chiar atat de ok. Ce sa zic? Sa te bucuri de toate! Te pup!

http://mandmakeup.blogspot.com
Irina a spus…
Foarte bun acel top coat de la Flormar. Eu il folosesc de ani buni. O sa caut si eu acel ulei, decand zic ca-l iau de pe iHerb mai bine ma orientez aici.
Descude a spus…
Top coat-ul acela se afla si pe lista mea,banuiam ca il vei cumpara dupa ce ti-a fost recomandat si asteptam parerea ta:D
Acum,abia astept sa-l cumpar:)
Criss a spus…
E foarte dragut tricoul cu caluti. Sa le porti cu placere :*
Unknown a spus…
Cum ți se pare gustul uleiului de cocos ? Este puternic, plăcut ? Em am unul din dm și nu îmi place...
Pentru corp folosesc altul, minunatul de la Trio Verde.

Să le folosești cu plăcere ! ^^
Toma Aurora a spus…
Larisa, mai ușor decât al altor uleiuri de cocos încercate. Nu la fel de grețos. Și, legat de utilizarea sa externă, se absoarbe foarte rapid, are consistența unui ulei satinat din comerț. Chiar l-am găsit deosebit în comparație cu alte mărci încercate.
Toma Aurora a spus…
Merci, Criss! Pup!
Toma Aurora a spus…
Descude, e bun. Merită luat. Prietena mea cea mai bună zicea că și cel de la Kallos e foarte bun și e la fel de accesibil.
Toma Aurora a spus…
Irina, o să devin și eu clientă fidelă. E un super top coat.
În trecut comandam și eu de pe Iherb ulei de cocos dar de la un timp se gaseste si la mine in zona. Și e chiar diversificata oferta. În plafarul de unde l-am luat eu aveau 3 sortimente, unul dintre ele la o jumătate de kg chiar!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Just M! Pupici! :)
Toma Aurora a spus…
Deena, rămăsesem și eu fără, d-aia am luat un borcan nou. Am zis că fie ce-o fi, după ce plătesc facturile mă scotocesc de bani și pentru ulei.
Ia un plic de cafea numai. Gustul nu e impresionant, cam undeva la nivelul Jacobs 3 în 1, însă arată tare drăguț în cană :D.
Toma Aurora a spus…
Olivia, asta zic și eu. E prea simpatică! :D
Toma Aurora a spus…
Camelia, deci am auzit bine. Se găsește și la noi! Chiar nu face banii ceruți de cei de la Romwe, materialul fiind așa și-așa.
Toma Aurora a spus…
Andreea, încearcă și popcornul cu ciocolată. E mai scumpicel, vreo 10 lei (au și pungulițe mai scumpe, la 15-20 lei, zici c-au pus creveți în pungi :))), dar e o experiență pentru orice pofticios! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Adina, a mea a ieșit chiar frumoasă, cu multă spumă. La gust, cum ziceam, nimic spectaculos. Mai aveau ceva în trei culori pe care țin să-l încerc, sper măcar să iasă drăguț rezultatul final!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru invitație, Andreea! :*
Toma Aurora a spus…
The May Day, legat de măsura bluzei. E universală, chipurile. În realitate, e un L, eu o port cu mânecile îndoile, căci îmi vin lungi. Nu cred că ai avea probleme legate de dimensiunea sa în zona umerilor. Iar dacă te decizi s-o cumperi, poți găsi variante mai accesibile pe Ebay, la jumătate de preț chiar. Merci pentru invitație!
Buna!
Iti urmaresc de putin timp blogul si acum am zis sa intervin si eu in discutie vazand ca ai cumparat uleiul de cocos de la Solaris. Il am si eu si mi se pare foarte bun, mai ales cand il folosesc seara pe post de crema de noapte, imi face pielea foarte fina :) Iti las linkul unui articol despre uleiul de cocos, care mie mi s-a parut interesant :D chiar ma gandeam sa iau in fiecare zi cate o lingurita dar mi se pare destul de gras, hmm ( http://viataverdeviu.ro/13-proprietati-medicinale-dovedite-ale-uleiului-din-nuca-de-cocos/ )

Ana-Maria
Bianca Roxana a spus…
Ooo, ce dulcica e pijamaluta!!!
Sa le folosesti pe toate cu placere!
http://zambetdeinger.blogspot.ro
Unknown a spus…
Să le folosești pe toate cu plăcere!
Toma Aurora a spus…
Hei! Mulțumesc pentru comentariul lăsat, dar și pentru link. E chiar deosebit acest ulei de cocos, în comparație cu ce am mai încercat și sigur am să iau un borcănel nou după ce-am să-l consum. Îl folosesc și pe post de demachiant și ca ulei de corp, dar și ca mască pentru păr. E foarte bun!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Bianca! :D