Gel de duș cu nucă de Macadamia (Yves Rocher)



   Despre unul dintre produsele mele favorite de la Yves Rocher am să vă vorbesc astăzi. Despre gelul de duș cu nucă de Macadamia, din celebra gamă Jardins du Monde. Multe femei (și bărbați) sunt fidele acestor geluri de duș și sunt convinsă că majoritatea au favoritele lor. Unele le preferă pe cele fresh, cu aromă de lămâie, ceai verde, rodie ori portocale, în timp ce altele sunt pasionate de cele cu mirosuri dulci, mai grele. Eu fac parte din cea de-a doua categorie, fiind fană a gelurilor cremoase marca Yves Rocher. Mi-au plăcut cele cu bob de cafea, cu floare de bumbac, cu migdale. Mai nou, l-am descoperit și pe cel cremos cu aromă de orez, însă până va veni momentul lui o să scriu câteva rânduri despre un fratele său, cel cu nucă de Macadamia.
   Acum, n-am mirosit niciodată o astfel de nucă, doar ce-mi amintesc de uleiul de nucă de Macadamia pe care l-am folosit și de câteva produse de la Avon parfumate cu această aromă. Personal, mi se pare asemănătoare cu aroma de migdale, așa o percep eu. Adică foarte dulce, gurmandă, ce te trimite instant cu gândul la o prăjitură cremoasă. Miam!
   Ca și textură, acest gel de duș e mai degrabă o cremă pentru baie. Colorat alb-gălbui, face multă spumă, foarte plăcut mirositoare (însă aici depinde de gusturi, căci e foarte dulce aroma sa, după cum spuneam) și nu usucă pielea. Se aseamănă cu varianta cu bob de cafea, eu n-aș putea să mă decid care dintre ele este mai minunată. Cu siguranță îl voi cumpăra din nou, intrând în topul fevoritelor mele încă de la primele utilizări.



   Pentru doritori, există și lista de ingrediente!
   Prețul unui gel de duș Jardins du Monde variază între 8 și 10,5 lei iar un flacon conține 200 ml de produs. 




   Recent am descoperit o cremă antirid, de zi, de la Yves Rocher, potrivită chiar și pentru tenul foarte gras, așa cum este al meu mai ales în sezonul cald. Excelentă pe post de bază pentru machiaj, căci se absoarbe instant și nu face scămuțe. Crema se numește Elixir 7.9 Soin Energie Jeunesse Jour și am avut ocazia să o testez grație unui mic pachet surpriză primit. Pachetul conținea două mini creme (15 ml fiecare) din gama elixir 7.9: una de zi și una de seară. Nu am apucat să o folosesc decât pe cea de zi, dedicată tenului normal/mixt. Funcționează ca un fel de ser, având o consistență ultra lejeră. Din nefericire nu are factor de protecție solară, așa că este nevoie de un fond de ten ori pudră cu SPF aplicat(ă) peste.


Comentarii

Camelia a spus…
Si mie imi place mult gelul de dus si cred ca este unul dintre cele mai reusite produse lansate in ultima perioada.
Unknown a spus…
Mie îmi place tare mult gelul acesta de duș :D iammi
Unknown a spus…
Am incercat deja acest gel de dus si imi place destul de mult insa,nu il poate detrona pe cel cu boabe de cafea...acela e divin :))
Alina a spus…
suna bine, dar trebuie sa mai astepte, ca iar am adunat 10 geluri...
Deena a spus…
Si eu ador gelul asta de dus (si cel cu bob de cafea asa cum bine se stie) dar am o singura problema cu el. Dupa ce il folosesc as manca o intreaga cofetarie!:))Imi deschide un apetit de dulcegarii obscen de-a dreptul si mai ales cand fac dus la ore tarzii in noapte chiar nu e o idee buna!
deebsblog a spus…
E pe wishlist! :D Curand trebuie sa fie al meu! :D
Adina Aruştei a spus…
il am si eu, dar n-am apucat sa il desfac. tot ce pot sa spun e ca miroase divin <3
coco a spus…
imi plac tare mult, ma delectez cu cel cu cafea acum!
Anonim a spus…
Cred ca sunt singura persoana din univers care nu a fost impresionata de produsul asta, chiar nu l-as recumpara. Miroase frumos in recipient, insa la dus are o aroma banala. In schimb, as folosi de 20 ori pe zi gelul de dus cu migdale si cel de cafea.

Anca
MayDay a spus…
Gelurile de dus Yves Rocher miros demential! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Camelia, sunt de acord cu tine!
Toma Aurora a spus…
Da, da, miroase delicios!
Toma Aurora a spus…
Cel cu bob de cafea e clar favoritul multor fete. Și mie îmi place la nebunie! :D
Toma Aurora a spus…
No, tu, Alina! Ești de speriat! :))
Toma Aurora a spus…
Deena, dar și mie ce poftă mi se face de prăjituri cu cremă după ce-l folosesc. Și de la cel de cafea mi se face poftă de cafea/ciocolată caldă și alte năzbâtii delicioase!
Toma Aurora a spus…
Andreea, sper să-ți placă mult!
Toma Aurora a spus…
Adina, miros de prăjiturică bună! :D
Toma Aurora a spus…
Coco, uuu, super! E unul dintre favoritele mele cel cu bob de cafea.Te pup!
Toma Aurora a spus…
Anca, trebuie să existe și-o excepție! :D
Și cele două de care zici, cu migdale și cafea, sunt foarte plăcut parfumate. Îmi plac mai toate cremoasele de la YR, nu le-aș da pe cele cu consistență de gel.
Toma Aurora a spus…
Așa este! :D