Cum purtăm rochia furou?


 

   În pat, ar spune unii! Chiar și mama zicea că-i drăguță noua mea rochie gri, cu buline și margini din dantelă neagră, comandată de pe Kurtmann, numai că seamănă izbitor cu-n furou. Și i-am explicat că ăsta e unul dintre trendurile vremurilor noastre: rochia-furou, cea pe care o tragi pe tine dintr-o mișcare și-o poți da jos chiar și a doua zi, de dimineață.
   Nu știam dacă e sau nu pe stilul meu, dar am zis să încerc și eu un model, că n-o fi un capăt de țară. Materialul, în realitate, e puțin alunecos, dar nu în stilul textilelor satinate din care se fac rochiile pentru culcare. Și nici foarte subțire ori transparent nu este. 



    Vă spun sincer că m-am îndrăgostit de rochie și chiar aș mai vrea una similară. E foarte lejeră și poate fi purtată cu aproape orice tip de încălțăminte. Am văzut ținute cu pantofi eleganți, dar și cu teniși ori ghete. Am văzut modele frumoase și pe Asos. Pe Kurtmann acesta este singurul tip de rochie-furou disponibil  în măsurile M și L. Eu am ales măsura M, vine lejeră pe corp și are bretele reglabile (în cazul în care o doriți mai scurtă ori mai lungă). 
   Și dacă tot am numit postarea „Cum purtăm rochia furou?”, răspunsul meu este că am ales s-o port împreună cu o jachetă din PU, de la Pimkie ( a împlinit 6 ani și cred că 600 de purtări totodată), cu sandale simple, din piele întoarsă, comandate de pe Persunmall.com și un plic bej, împrumutat de la sora mea.


  
    Cea care a consacrat rochia furou este Kate Moss. Ea le purta încă de la începutul anilor 90, fiind așadar o deschizătoare de drumuri. Și, după părerea mea, chiar i se potrivește de minune acest stil de rochie, neglijent, provocator!
    Voi cum găsiți rochia furou? Interesantă sau cam deocheată ca și idee?

Comentarii

Unknown a spus…
Super, iti sta tare bine!<3 Am remarcat si eu rochia pe Kurtmann si ai dreptate ca e frumoasa! Te pup
Anca a spus…
Iti sta foarte misto, nu mi se pare nimic deochiat. Nu se vad formele, nu e indecenta..are putina danteluta si atat.
Deea a spus…
E superba rochita ta! Si eu ador modelull asta! :*
ilda76 a spus…
Nu-mi pare deloc deochiata!!!
Arati atat de bine in ea incat tare mi-as mai dori mai mai fi avut si eu silueta potrivita pentru a purta acest tip de rochie! :)

Pupicei, draga mea Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
O găsesc foarte deocheată :))
Nu oricine are corp pentru acest tip de rochie.
Ție îți vine minunat! Dar nu toate am putea purta. Adică eu cel puțin nu:))
Pupici
fashion doctor a spus…
imi place cum ai asortat-o, asa da!
Dorina a spus…
E super, super! Adica ma refer modelul tau si cum iti vine tie.
Imi plac si mie mult rochiile astea, dar nu am curajul si nici corp sa port. Adica daca ai forme, automat vine mai sexy, if you know what I mean si mi se pare naspa si vulgar :)))
Pe tine vine chiar tare bine si imi place la nebunie cum ai asortat-o.
Si parul ti l-ai aranjat tare bine, make-up super, pari gata de o seara in oras.
Ar fi fost si mai tare daca ai fi avut un cadru mai deosebit, erau de milioane pozele atunci. Oricum sunt dragute si lanaga tufa din curte (asta era, nu? sau ma insel? :)))
Te pup! :*
Anonim a spus…
Foarte sexy rochita ta (in sensul pozitiv, bineinteles, nu o consider deplasata). As purta-o fara retineri, daca as avea cu 5 kg mai putin (si niste celulita lipsa); de-aia mi-am facut abonament nelimitat la sala, ca sa pot purta orice, inclusiv rochite provocatoare.
Am vazut multe modele de acest tip pe Asos, si mai lungi, si mai scurte, pentru toate gusturile.
A, si o mare bila alba pentru jacheta.

Anca
Unknown a spus…
Big Like pt tinuta!!!!<3
Totul arata atat de bine impreuna!
Unknown a spus…
O, ce bine îți vine, Aurora ! Ținuta aceasta e atractivă și, cu siguranță, ți se potrivește. Am văzut acest trend a hăinuțelor cu aspect de lenjerie intimă, însă nu am încercat nimic până acum.
Îmi place și cum ți-ai aranjat părul ! ^^

Toma Aurora a spus…
Daaaa, cea de care îi povesteam Cristinei! :))) Ce-am mai râs cu ea de pozele făcute în aglomerație, mă gândeam că pentru voi e mai simplu, fiind tot timpul în capitală, dar se pare că e greu peste tot. Am zis cu Cătălina să mai facem și-o încercare la greci, poate acolo o să fie mai bine.
Nici eu nu cred c-aș fi îndrăznit să ies într-o astfel de rochie în urmă cu câteva luni. Dar acum, când nu mai am deloc sâni, e altă viață. La fel și cu topurile, le pot purta indiferent cât sunt de decoltate, fără să mai duc vreo grijă. Și chiar fără sutien. N-aș fi zis că e așa bine să ai sânii mici, acum parcă sunt invidioasă pe piepturile plate ale bărbaților.
Sunt frumoase și formele, eu le admir, dar cum spuneai și tu, unele haine arată vulgar din cauza lor. Nu neapărat rochile furou, ci și cele foarte mulate și scurte. Acum, și eu aș întoarce ochii după așa o apariție, nici nu vreau să știu ce se petrece în mintea unui băiat aflat într-o asemenea situație :D
Dorina a spus…
Nu ma refeream neaparat la sani, dar si la ei. Si la solduri, coapse, etc :)))

Da, e greu cu pozele peste tot :P Daca vreti, cand mai veniti prin Bucuresti sa ne intalnim sa facem poze. Chiar ne-ar placea :)))

Sigur o sa va iasa super pozele in Grecia. La ce peisaje sunt, e imposibil sa nu fie frumoase.

Sa stii ca mereu cand lasi comentarii pe blog, chiar daca sunt postarile Cristinei le citesc si eu :P
Aaa, si am vazut si cand m-ati barfit cu "parul caciula" la postarea cu "we are not twins", dar nu am mai zis nimic, ca oricum Cristina o tine pe a ei intr-una. Mie nu mi se pare :)))

Te pup! :*
Irina a spus…
Wow, imi place foarte mult cum iti sta cu aceasta rochie Aurora.
Te prinde aceasta rochie, as putea spune ca iti da exact un aer de cocheta :)
Pupicei,
Anonim a spus…
Ce fotogenica ai iesit, mai ales in a doua poza!
Foarte fain.
Brindusa.
Bianca Roxana a spus…
Uuuu, foarte frumoasa e rochita. Mi-am cumparat si eu vreo 3 de-a lungul timpului, insa n-am indraznit sa le scot la lumina;)
http://zambetdeinger.blogspot.ro
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru feedback, fetelor! :)
Ela a spus…
Eu o gasesc interesanta si chiar zilele trecute ma gandeam la o astfel de rochie.Eu ador genul acesta pentru ca este versatila, senzuala si practica.As purta-o cu siguranta!

Iti sta excelent cu ea!Foarte sexy!

Te pup!
Anonim a spus…
Îmi place mult ţinuta :*
Toma Aurora a spus…
Merci, Ela! Te pup, draga mea!