Comandă Yves Rocher



   Mult timp a trecut de când n-am mai comandat nimic de pe site-ul celor de la Yves Rocher. Am primit o ofertă pe mail (v-am zis de ea la vremea când era activă) și am profitat de ea, mai ales că-mi doream foarte tare una dintre loțiunile lor pentru protecție solară.
   Pe lângă laptele de corp cu SPF6 (mic, adevărat, însă mai am o loțiune cu SPF 30 pentru primele zile de plajă), am mai descoperit în pachet alte două produse de care m-am îndrăgostit. Crema pentru duș cu mango și fructul pasiunii este un produs pentru sezonul cald, în ediție limitată, ce dorește să fie un smoothie pentru baie. Miroase extraordinar, fix ca un suc proaspăt de mango, are o consistență cremoasă și face multă spumă. Cred că este cel mai grozav produs de baie cu aromă de fructe care mi-a căzut în mână. Iar prețul, 25 lei pentru 400 ml, este decent.
   Cel de-al doilea produs care mi-a lăsat o impresie bună după primele utilizări a fost balsamul antirid omega 3-6-9, o cremă bogată ce netezește instant liniile fine. Nu mă pot pronunța dacă e vorba de o eliminare a ridurilor, ori de o umplere de moment a lor (cel mai probabil asta este), dar am să vă țin la curent și-am să-i fac un review după ce-l termin. Eu l-am primit gratuit, el fiind cadoul surpriză oferit pentru o comandă de minim 39 lei.


   N-am putut sta deoparte de gelurile de duș Jardins du Monde. De data aceasta am ales variantele cu cafea, portocale și nucă de Macadamia. Gelul de duș cu aromă de cafea... mai are nevoie oare de vreo prezentare? Cred că e în topul preferințelor multora dintre voi. Încă de pe vremea când eram în primii ani de facultate, aveam colegi fani ai acestui produs. Iar ce-mi place cel mai mult e că, deși gelul de duș a devenit foarte popular, și-a păstrat prețul vechi. De cele mai multe ori îl găsim la prețul de 7,9 lei ori chiar mai ieftin, în pachetele promo.
   Cel cu nucă de Macadamia îi seamănă ca și consistență. Și are tot un miros mai greu, gurmand. Eu l-am încercat prima oară la prietena mea, Dana, și a fost dragoste la prima folosire. Cred că fiecare fată are o prietenă, o Dană ca a mea, mare iubitoare de geluri de duș. Nu exagerez când spun că are tot timpul câteva zeci și la ea pot testa oricând noutățile Yves Rocher în materie de produse pentru baie. Iar când zice „Trebuie să-mi cumpăr geluri de duș!” e clar că se gândește la o sacoșă plină ori la o cutie uriașă cu geluri comandate! Și când îi zic că eu folosesc unul ori două...nici nu vreau să știu cât de lipsită de imaginație mă consideră :D.
   Gelul de duș cu nucă de Macadamia îmi amintește puțin de gama cu migdale de la Avon. Cea antică și de demult, scoasă din broșură de vreo 10 ani. Foloseam loțiunea din acea gamă. Era nemaipomenită ca și miros și consistență. Și-avea și două surate, una cu pepene galben și alta cu aromă de crini. Divine!
    Iar gelul de duș cu portocale are un miros proaspăt, însă puțin dulceag. Mie îmi place, dar mai impresionată am fost de crema de duș fructată despre care v-am povestit anterior.

   

   Din oferta nouă de pe site (link), mă atrage setul pe care ni-l putem alcătui noi, din trei produse favorite dintr-o secțiune creată pe site. Aș alege un lapte hidratant pentru corp, o mască și o loțiune tonică. Însă am primit și prin poștă o ofertă tentantă, în care sunt incluse și noile geluri exfoliante cu aromă de fructe, iar cel cu zmeură îmi face cu ochiul! 23 lei e prețul său și are 200 ml. Celelalte variante disponibile au aromă de vanilie, mure, piersici și căpșuni.


Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Super comanda, nici eu nu am mai comandat cred ca de un an nimic! Am prea multe!
Sa te bucuri de ele!
ana maria tatucu a spus…
Balsamul facial este cu textura de crema sau de ser? :)
M and M a spus…
Au trecut luni bune de cand nu am mai comandat si eu ceva de la ei . Cel mai multe ma atrag gelurile de dus sau lotiunile de corp cu miros de zmeura , piersica etc. (hmmm) dar mereu se gaseste altceva ce trebuie cumparat de banutii respectivi si iar aman o comanda :)).
Sa le folosesti sanatoasa !:*
Adina Aruştei a spus…
Gelul cu mango era pe piata acum 2 ani in Franta, n-am inteles de ce a ajuns asa greu la noi..
Sa le folosesti cu placere!
Ladybug a spus…
Eu sunt acea Dană. Am vreo 10 geluri de duş şi săptămâna asta am mai cumpărat încă unul la 400ml :)) Abia aştept însă să-l testez pe cel cu mango :D
Alina a spus…
sa te bucuri de ele :).
Toma Aurora a spus…
Camelia, eu nu prea mai aveam, sinceră să fiu. În ultimul an nu am mai cumpărat multe cosmetice, cu excepția celor de pe strawberry ori cele primite pentru testare. Îmi era puțin dor de un pachețel Yves Rocher :D. Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Ana-Maria, textura este de cremă ultra densă. Se simte uleioas pe piele, motiv pentu care eu îl folosesc numai seara. Însă este foarte hrănitor, chiar îmi place mult!
Azi astept un pachet Yves Rocher!Al treilea pe luna asta!Nu imi vine sa cred ca m-a lovit din nou dorul de minunatele produse Yves Rocher.Efectiv nu mai am unde sa le pun...si ce crezi?Sunt in faliment! :))
Ma atrage gelul de dus cu mango, dar nu ma mai ating de vreun catalog de la ei prea curand, am facut ravagii in ultimele zile.Cat despre exfoliantul cu zmeura, cred ca este grozav!Eu il vreau pe cel cu capsuni si vanilie.Dar nu, nu mai comand nimic momentan de la ei!
Sa te bucuri de grozavele produse! :)
Te pup :*
Toma Aurora a spus…
M&M, te înțeleg. De câte ori am amânat și eu o comandă, gândindu-mă că aș puta lua ceva mai util din bani. Dar acum eram în lipsă de geluri de duș, îmi trebuia și-o loțiune de protecție solară (și, culmea, de luni au băgat în DM reduceri mari la produsele cu SPF). Pup!
Toma Aurora a spus…
Adina, am observat că multe dintre produsele lansate în afară nu ajung niciodată la noi, deci gelul de duș cu mango e binevenit chiar și cu întârziere :)).
Toma Aurora a spus…
Ha ha! Dano, mai ușor cu gelurile de duș! Și Dana mea face moarte acum să-l încerce pe cel cu mango. Și, cred că mai aveți un punct comun voi două: lacurile de unghii! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Alina! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cleo, tu mereu ai fost fidelă mărcii Yves Rocher. Cred că ești bloggerița cu cele mai multe comenzi YR prezentate pe blog și mai mult ca sigur știi cam toate produsele lor. Așa că se explică falimentul! Numai ofertele lor sunt de vină, pe mine mă mănâncă degetele să iau ceva din oferta asta cu gelurile exfoliante, dar îmi tot repet că n-am nevoie de nimic. Deși... :))
Unknown a spus…
Am comandat si eu de la ei parfumul So elixir si am primit crema de baie cu mango! Sunt foarte faine ambele produse, sunt multumita!