Review: L'Oreal Color Riche LeKhol



     În lista favoritelor lunii ianuarie am inclus și creionul kohl în nuanța 101 Midnight Black de la L'Oreal. S-au scurs 4 luni de când în folosesc aproape zilnic și am considerat că a venit momentul să-i fac o descriere individuală. Prima fotografie pusă n-a fost cu produsul dintr-un motiv simplu: momentan ambalajul său arată urâțel, s-au șters toate literele aurii, frumoase, trecute pe creion și în prezent arată în felul următor:

   E bine c-am pus poză cu el chiar și-n starea aceasta pentru a vă face o idee despre cât de repede se consumă. Așadar, după 4 luni de utilizare intensă (este singurul meu creion de ochi negru pe care-l am în trusă), am dat gata numai partea colorată inițial în auriu. După părerea mea cel puțin 12 luni o să îmi fie aproape, ori chiar mai mult de-atât. Informativ, produsul expiră în 24 de luni de la deschidere.

  Voi trece acum la partea care vă interesează: caracteristicile lui. Deși e un creion cu mină foarte moale Colour Riche LeKhol se tocește foarte greu, iar vârful lui rămâne potrivit pentru utilizat vreme îndelungată.



   Deși din testul făcut pe mână culoarea sa pare super intensă, aplicat în jurul ochilor LeKhol nu mai este la fel de grozav, din pricină că-i foarte cremos și se întinde pe pleoape. Se poate observa, de altfel, că-n pe linia umedă a ochiului (waterline), nu se vede tocmai uniform, deși inițial, în momentul aplicării, linia era neagră, perfectă.
   Însă, aplicat peste fardul de pleoape și estompat puțin cu-n burețel/pensulă, e de neclintit până la sfârșitul zilei. Pentru că nu folosesc decât farduri de pleoape maro, datorită tenului închis la culoare, nu pot spune decât că LeKhol face casă bună cu acestea, transformând rapid un machiaj simplu într-un fel de smokey, simplu de purtat în orice moment al zilei.

  E LeKhol cel mai bun creion de ochi încercat până în prezent? Cu siguranță că nu-i. Îmi vin direct în minte două alte produse mai bune decât el: SuperShok de la Avon și creionul waterproof de la Bourjois, ambele mult mai rezistente decât varianta de la L'Oreal. Numai că, SuperShokul, de exemplu, se consumă foarte repede, iar creionul negru de la Bourjois are mai degrabă o nuanță închisă de gri și un format jumbo, cu un vârf rotund. Așadar, sunt minusuri și plusuri în toate părțile.

   Creionul are un preț mediu de 25 lei, așadar are un preț ok luând în calcul că se consumă greu. Se ascute rapid, chiar și cu ascuțitoare ieftină (eu am una de la Oriflame, sub 10 lei), fără ca mina să se rupă în timpul ascuțirii. Eu nu regret că l-am cumpărat, mai ales că am avut așa un fix să încerc la început de an câteva produse  L'Oreal, după ce rămăsesem fără mascara, creion de ochi și fond de ten. Mai am de scris numai despre fondul de ten, LumiMagique; are să-i vie și lui rândul pe blog.



   Dacă vă era dor de șerpoaica mea, ia priviți ce mare s-a făcut! Frățiorului ei i s-au schimbat ochii, însă ai ei sunt în continuare albastru deschis. Nu mă entuziasmez încă, dar și mai drăguță ar mai fi dacă ar rămâne așa. Pentru moment numele ei e Donna Crisița, un nume predestinat showbizului pisicesc :)!

Comentarii