Review: Paletă Nina Ricci (to travel)



   În urmă cu ceva vreme am primit paleta cu farduri de pleoape Nina Ricci, în varianta To travel. A fost o surpriză foarte plăcută această paletă, în cea mai mare parte datorită calității fardurilor, iar apoi datorită ambalajului: caseta, husa gri, cuiuța, toate trădând un produs fabricat de un mare brand.
   Nina Ricci e un nume cunoscut în special pentru parfumuri și haine diafane. În afara țării noastre se bucură de popularitate și fardurile lor, în special cele destinate machiajului ochilor. Acestea sunt, în cea mai mare parte, în culori naturale, foarte discrete.




    Paleta To travel conține 8 farduri: 7 dintre ele mono, iar ultimul, în nuanța Gri Grafică, este un fard dublu. Din fotografia de mai sus puteți observa că respectivul gri închis poate substitui și dermatograful, fiind foarte intens. Culorile le-am aplicat direct pe piele, fără cremă, fond de ten ori bază pe dedesubt. Toate nuanțele sunt mate, nimic nu strălucește. În interiorul cutiei am descoperit și un cartonaș cu numele tuturor nuanțelor. Dintre toate Iluzie Portocalie, Mov Urban și Bej Chic au fost cele pe care le-am folosit cel mai des. Ca și textură, fardurile sunt undeva la granița dintre pudră și cremă. Nu sunt deloc prăfoase și oglinda din interior nu se murdărește indiferent dacă alegeți să nu o protejați tot timpul cu acel cartonaș amintit.


   În cutie, alături de caseta greoaie, din metal și plastic dur, se găsește și o husă gri, din textil asemănător catifelei. Trusa arată aproape unui gadget atunci când este îmbrăcată în husă :).


   Dimensiunea paletei este aproape cât cea a unei palme, așadar nu-i foarte mare și poate fi luată oriunde în călătorii. Din această pricină a primit și subtitlul de To travel.
   Singurul minus pe care îl găsesc paletei sunt aplicatoarele. Sunt mici, dure și nu foarte utile. Eu le-am înlocuit cu unele de la Avon.

   Prețul paletei este de 164 lei. Momentan este redusă la 149 lei pe Strawberrynet. Nu-i ieftină, însă prețurile fluctuează pe site. Din punctul meu de vedere e un produs reușit, de bună calitatee și frumos prezentat (ideal pentru a fi făcut cadou) și, peste toate, caraterizează femeia tipică Nina Ricci, naturală și feminină!


***Produsul nu a fost primit spre testare.

Comentarii

Alina a spus…
cam scumpicica, dar frumoasa :).
Toma Aurora a spus…
Alina, cum ziceam, uneori prețul său este mai mic, în funcție de oferta de pe site. Pup!
Orjen a spus…
Ce draguta e! Se vede din swatch-ul tau ca nuantele sunt suficient de pigmentate si, daca zici ca nici nu sunt prafoase, deja m-ai cucerit. Pretul nu e mare pentru un produs de lux, caci asta este in definitiv. Ai idee daca se gaseste si in alte combinatii de culori?
Toma Aurora a spus…
Bună, Orjen! Este singura variantă disponibilă, din păcate. Mai există și truse duo, însă nuanțele sunt asemănătoare celor din trusa de față, adică pastelate, discrete. :)