Review: Missha BB Cream Perfect Cover #23


   Am promis că voi reveni cu un review comparativ între bb cream-ul produs de Laneige și Perfect Cover de la Missha. Ambele mi-au lăsat o impresie foarte bună și le recomand în detrimentul multor fonduri de ten încercate, pentru că sunt mai rezistente pe piele și nu arată deloc artificial.
   Perfect Cover de la Missha vine disponibil în 5 nuanțe: 13, 21, 23, 27 și 31 (numerele cresc o dată cu intensitatea, 13 fiind creat pentru tenul foarte alb, iar 31 pentru cel foarte închis). Eu am folosit nuanța 23. Pot spune că nu-mi este foarte deschis chiar dacă sunt bronzată. Are o putere bună de adaptare la nuanța naturală a pielii, un lucru pe care l-am apreciat în mod special.

 
   În comparație cu Snow BB Cream Laneige, Perfect Cover de la Missha:

-are o putere de acoperire mai mare (medie într-un strat/ mare în două);
-se întinde mai ușor pe piele;
-lasă tenul cu aspect natural și nu-l încarcă, la fel ca varianta Laneige;
-are o rezistență mai scăzută, dar chiar și așa arată bine pe piele de dimineață până seara, fixat cu puțină pudră. Eu folosesc una de la Korres în prezent, foarte fină, ce nu încarcă deloc pielea și nu are aspect prăfos (Mutivitamin Compact Powder);
-are tot un factor de protectie ridicat (42);
-după 6-8 ore de la aplicare se ia pe degete, dacă pun mâna pe față. Dacă nu, n-am probleme cu scurgerea sa de pe piele ori cu pătarea tenului.

  
                                                                  Missha Perfect Cover #23


  În concluzie, cele două creme bb mi-au plăcut în egală măsură, cu precizarea că la varianta Laneige am apreciat mai mult rezistența pe piele în timp ce la cea de la Missha aspectul luminos, prețul prietenos și puterea mai mare de acoperire m-au convins că merită să facă parte din trusa mea de machiaj.
   BB cream-ul Missha Perfect cover poate fi comandat de AICI.

Comentarii

Miu Miu a spus…
Perfect Cover arata foarte bine :X
Anda Zelenca a spus…
Le ador pe ambele!:X:X:X
Toma Aurora a spus…
Anda, pe blogul tău am citit primul review despre Perfect Cover :D
Toma Aurora a spus…
Miu Miu, mi s-a părut ceva mai bun ca și aspect pe piele decât celălalt bb cream încercat. Asta și din cauză că am ceva pete pe piele și le acoperă bine.
Jessy a spus…
Super review, multumim :D !
Pe mine ma tenteaza sa-mi cumpar un BB cream de pe http://www.skin79.ro/ , am auzit ca sunt foarte bune :) .


http://didiibeauty.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Didi Diana, am auzit și eu numai de bine despre Skin79 (cu excepția câtorva nemulțumiri legate de una dintre nuanțe-cea mai deschisă, care ar fi cam cenușie). Cineva spunea că se simte ca o prințesă atunci când folosește bb cream-ul :
http://neverspoiledenough.blogspot.ro/2012/08/bbcreamromaniaskin79absolutetotal.html
Unknown a spus…
Chiar ma tenteaza! Dintre brandurile asiatice am icnercat pana acum doar Skin 79