Review: Demachiant pentru ochi Apimond

   
   Sunt fană a produselor de demachiere bifazice și de-a lungul timpului am testat cosmetice de acest gen fabricate de mai multe branduri. O singură dezamăgire am avut până în momentul prezent și anume varianta de la Alverde în ambalaj vernil. A fost din cale-afară de uleioasă și nu reușeam să o îndepărtez complet nici prin tamponarea cu o dischetă uscată și nici prin clătirea cu apă.

   Demachiantul pentru ochi de la Apimond, este un produs bio, pe bază de aloe vera, ulei de argan și alte ingrediente naturale. Vine ambalat într-un flacon prevăzut cu pompă pentru dozare. Aceasta nu este sub formă de pulverizator și astfel nu există riscul de a ne stropi sau a risipi din conținut. Dozarea prin orificiul pompei este perfectă și sunt necesare 5-6 apăsări pentru a umezi corespunzător o dischetă.

   Îndepărtează excelent machiajul ochilor (inclusiv mascara), nu lasă în urmă senzația de gras și nici nu usucă pielea din jurul ochilor. L-aș asemăna cu o apă demachiantă micelară, numai că este mai delicat cu pielea predispusă apariției ridurilor ori uscăciunii. V-am spus că unul dintre produsele mele favorite pentru îndepărtarea machiajului este loțiunea micelară de la Yves Rocher, dar încerc pe cât posibil să răresc folosirea sa pentru demachierea ochilor, pentru că usucă puțin pielea în această zonă.


   Flaconul trebuie agitat înainte de fiecare folosire, iar în momentul amestecului se formează o ușoară spumă ce se ridică la suprafață. Spuma se risipește rapid, lăsând în flacon un lichid de culoare galbenă.
   De mai bine de o lună folosesc această loțiune demachiantă, în fiecare seară și am consumat aproximativ jumătate din flacon (după cum puteți vedea în fotografia de mai sus). Prețul său este de 39 lei și conținutul recipientului este de 100 ml. Nu i-am găsit niciun punct slab, motiv pentru care îl recomand inclusiv persoanelor cu ochi sensibili. Prețul ar putea fi considerat puțin ridicat, dar îl consider justificat pentru un produs bio.


Comentarii

Deea a spus…
Eu am un fix cu Bioderma, dar trebuie sa recunosc ca demachiantul tau e tare tentant:)
bambina a spus…
Pare un demachiant bun :) Il adaug pe wishlist.
Anonim a spus…
Nu am incercat inca produse de la Apimond si tot vreau si tot aman, desi stiu ca sunt laudate aceste produse pentru ca sunt bune:)
Camy a spus…
Suna bine descrierea :)
Unknown a spus…
pare bun./.eu folosesc de la herbosophy
te invit la concurs anian keratina lichida si bifazic color
http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/04/concurs-impreuna-cu-triodeluxe.html
Toma Aurora a spus…
Deea, am mai citit și pe alte bloguri despre Bioderma, dar niciodată nu m-am intersectat cu produsele lor prin farmacii.O fi de „vină” si faptul că cel mai adesea cumpăr produse cosmetice din magazine online. :)
Toma Aurora a spus…
Bambina, dacă vei avea ocazia să îl testezi, cred cu tărie că nu te va dezamăgi. :*
Toma Aurora a spus…
Macy, sunt bune produsele lor si nu spun asta pentru a le face reclamă, pentru că nu sunt primite pentru testare. Eu am fost mulțumită de tot ce am folosit de la ei: șampon, cremă, mască, gel pentru igiena intima, demachiant. Mi-ar face mare plăcere să devină mai populare și să se regăsească și în rafturile de dermato-cosmetice din marile lanțuri de farmacii, mai ales că au și ingrediente sigure pentru orice tip de piele.
Toma Aurora a spus…
Camy, mă bucur că ți-a plăcut descrierea!
Toma Aurora a spus…
Irina, mulțumesc pentru invitație! Te pup!
Simona T a spus…
Am vazut concursul Gerocossen, faina ideea cu sacosa de cumparaturi personalizata.
Mi-ar placea tare mult un concurs asemanator sponsorizat de Apimond, ptr ca tare mi-as dori sa am ocazia sa incerc produsele lor recente. mai ales crema cu venin de albine pe care ai laudat-o pe blog si de care mi s-a facut pofta :)