Wishlist de aprilie

 
   În curând cei de la Asos vor lansa mid-season sale, moment pe care îl aștept cu mare nerăbdare, cu toate că nu mi-am ales exact ce îmi voi cumpăra (prima oară să vedem ce produse vor fi reduse!). Mi-au atras atenția articolele de lenjerie, o pereche de pantofi de vară dar și ceasurile lor colorate.



   Pe listă am mai trecut o fustă cu volane,de preferat albă sau într-o nuanță deschisă, cu dantelă sau broderie la margini. Cele două modele de mai sus sunt, în ordine, de la H&M și River Island.



    În materie de bijuterioare, mi-au plăcut niște cercei cu pene nude de pe Sheinside. Lucrurile aurii pe care le-am luat din China nu s-au înnegrit, motiv pentru care am o slăbiciune pentru lănțișoarele lor. Chiar mă întreb cu ce le-or fi vopsind de sunt rezistente la apă și parfum în comparație cu altele, care se înnegresc după 2-3 purtări. În dreptul unora scrie gold plated, dar îmi e greu să cred așa ceva având în vedere prețurile mici și mă gândesc că o fi vorba despre un aliaj cu rezistență mare.


    Pe lista cosmeticelor am inclus un lac de unghii cu paiete de la Golden Rose, din colecția numită Jolly Jewels. Pe blogul Pisicii Albastre am văzut mai multe fotografii cu nuanțele acestei colecții, surpinse „pe viu” și de atunci îmi stă gândul la ele. Așa că în luna aprilie voi începe să le caut prin magazine, sperând să găsesc în principal varianta cu glitter auriu, deoarece îmi amintește de top-coat-ul de la Color Trend Avon.

Comentarii

Deena a spus…
Iar imi dai de lucru?:)) Pe langa faptul ca mint e obsesia momentului pentru mine pantofii aia mai au si toc micut cum imi place mie. Fusta de la H&M am trecut-o pe lista! Ma duc sa o vad live si sper sa reusesc sa plec cu ea acasa!:)) Accesoriile cu pene (in special cerceii) imi plac foarte mult. Mi-am luat si eu o pereche cu pene albe si am in plan unii roz prafuit sau bej...Aaa si ojele sunt superbe. Am si eu doua din gama asta si intr-adevar sunt ca niste bijuterii pe unghii!
M and M a spus…
Bine ca mi-ai spus de reducerile ce urmeaza, am pus ochii pe niste balerini. Cerceii sunt foarte draguti :x
ilda76 a spus…
Mor dupa pastelul acelor pantofi!!!
SI fustele-mi plac mult!

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Prima fustiță îmi place și mie.
MayDay a spus…
Ojele sunt si pe lista mea primavara aceasta, pacat ca nu se gasesc in Constanta.
cara's beauty toys a spus…
Foarte interesant wishlinstul, marea majoritate a pieselor le-as vrea si eu! Dar te contactez la sectiunea de comentarii deoarece nu am gasit adresa ta de mail, si asta pentru ca vreau sa te anunt ca ai fost taguita, iar pentru mai multe detalii intra pe http://carasbeautytoys.blogspot.ro/2013/03/makeup-collection-and-storage-2013.html.
innicia a spus…
Aurora, ce parere ai de saitul asta http://www.sammydress.com/Wholesale-Chiffon-Dresses-c-339.html,
e un fel de sheinside, dar mai ieftin? ai idee daca livreaza si la noi? vad ca nu e specificat anume Romania, dar spun ca livreaza in majorotatea tarilor din UE. Multumesc.
Toma Aurora a spus…
Innicia, din cate stiu eu livreaza si in Romania, numai ca taxele postale se calculeaza in functie de gramaj. Din calculele mele, cu tot cu taxe, produsele se cam dubleaza ca si pret, iar in cazul pantofilor, aproape se tripleaza, daca sunt foarte grei.
Anonim a spus…
buna.ai cumva fusta crem de la h&m de vanzare?
Toma Aurora a spus…
Bună!

Nu, nu o am.
Anonim a spus…
stii cumva unde as putea sa o gasesc?
Toma Aurora a spus…
Nu cred că mai este disponibilă în magazine, căci face parte din colecția de anul trecut.