Review: Paletă de gloss-uri Stila


  Paleta de gloss-uri de la Stila a devenit unul dintre produsele mele favorite din trusa de machiaj. De fapt, nici nu a avut timp să devină, căci din prima am fost impresionată de textura ușoară, nelipicioasă a luciurilor ce aveau mai degrabă consistența unor rujuri.
   Eu am primit varianta cu numărul 2 din partea surorii mele, care a comandat-o de pe Strawberrynet, la un preț promoțional. Când m-a anunțat că voi primi de la ea o paletă pentru buze nu pot spune că am sărit în sus de bucurie, căci nu sunt înnebunită după produsele de acest gen și deja mă împăcam bine cu rujul Avon Luxe (nuanța Nude Slip). Mi-a plăcut în schimb ambalajul, iar acest lucru m-a consolat puțin, gândind-mă că voi purta paleta mereu la mine, măcar pentru oglindă.


   Carcasa argintie este decoartă cu buze vesele, iar cutia de carton nici măcar în momentul de față nu m-am îndurat să o arunc. E rudimentară precum o cutie de carton obișnuită, dar îmi place ilustrația imprimată.

 
  Gloss-urile sunt ușoare ca și textură, cum am precizat deja, dar sunt pigmentate și rezistente. Cea mai folosită nuanță a fost prima din partea dreaptă (colțul drept-jos al paletei), iar prima culoare mă ajută să temperez intensitatea nuanțelor mai închise. În primele săptămâni nu am folosit decât vișiniul din paletă și m-a suprins datorită luciului său și faptului că nu se lua pe dinți și nici nu se strângea în liniile dese ale pielii buzelor.

 Prețul de raft al paletei este de 38$, ea fiind varianta de buzunar (pocket palette). Are și o pensulă inclusă, care este nu doar practică ci și foarte bună, având perii foarte moi si asigurand o aplicare precisă și uniformă. Greutatea luciurilor de buze este de 4 grame (1 gr fiecare), dar se consumă greu. Eu folosesc paleta de la jumătatea lunii februarie, nu în fiecare zi dar destul de des și totuși nu am consumat foarte mult din ea. Paleta are și o folie de protecție, lipită pe una dintre margini, care asigură ca oglinda să fie în permanență curată.




Comentarii

Arata foarte bine paleta!
Vaga Claudia a spus…
E chiar draguta paleta si si nuantele imi plac:)