Review: So Elixir Purple Yves Rocher


   Totul a început cu o mostră parfumată, primită într-unul dintre plicurile cu oferte de Sărbători. La primul contact So Elixir Purple nu mi-a zis nimic si am exclamat: Grozav, știu care va fi următorul parfum YR aflat permanent la promoție, în 2013!
   Purple mi s-a părut asemănător cu fratele său auriu, dar nu erau tocmai identical twins, căci îi lipsea aroma de tabac al parfumului clasic So Elixir. Nu sunt fumătoare dar îmi place mirosul de tutun, iar combinat cu notele dulci ale iasomiei mi s-a părut o esență specială, ușor de recunoscut printre sutele de parfumuri disponibile în magazine. Oriunde mă aflam, când trecea cineva pe lângă mine, parfumat cu So Elixir știam din prima care-i aroma, așa cum mi se întâmplă cu Today, Angel, Treselle, Comme une Evidence, Jadore, Armani Mania și alte câteva parfumuri pe care le recunosc instant, fără să stau să mă gândesc de unde îmi sunt cunoscute.

   Când am primit oferta pe mail (parfum vaporizator la 15ml oferit cadou pentru orice alt produs din gama So Elixir Purple comandat) nu am stat prea mult pe gânduri, deși nu eram ferm convinsă dacă parfumul îmi va fi pe plac. De ce nu am ezitat? Pentru că îmi doream un nou lapte de corp Iris Noir (oferit si el cadou) și pentru că vânam și laptele hidratant din noua gamă, redus de la 70 la 49 lei.

  Am primit pachetul și pentru prima oară în viață nu am fost tentată să îl deschid. Am zis să îl păstrez închis până mai golesc din sticluțele de parfum deja desfăcute. Dar nu a durat prea mult perioada de cumpătare că m-am și repezit într-o seară să testez loțiunea și să îmi dau un puf de Purple. Șoc! Nu mirosea mai deloc ca mostra, cel puțin nu din câte îmi aminteam eu. Așa că am mai dat un puf și atunci l-am simțit acolo: foarte suculent, ca un pahar concentrat de struguri copți, amestecat cu ceai de tei. Nota aceasta de tei (pe care poate numai eu o simt sau poate că o fi tuberoză) mi-a amintit de un deodorant pe care l-am cumpărat când am terminat clasa a șaptea, cu ambajal nude, cu care mă dădeam numai când purtam un top roz, cu o notă muzicală sclipicioasă (nu o să uit niciodată topul ăla, pe care l-am luat de la o tarabă, pe vremea când habar nu aveam de branduri, tendințe și tipuri de materiale).

   Ca și So Elixir auriu și varianta Purple este cremoasă, opulentă. Cu siguranță nu va fi pe placul iubitorilor de arome gingașe,plăpânde, dar își va găsi locul în inimile pasionaților de arome mov (puternice, întunecate, puțin masculine, care amintesc de parfumul misterios al florilor purpurii,al irișilor și al violetelor).
  Laptele de corp miroase mai dulce și este puternic parfumat. Nu știu dacă oferta mai este valabilă, căci nu o mai găsesc în mail, dar dacă ați primit-o, se merită să profitați de ea dacă sunteți în căutarea unui parfum floral-fructat dulceag.

   Și la final una rece...legată nu de So Elixir Purple, ci de Rose Absolue. Oficial a fost trecut în catalogul de solduri, urmând a fi retras de pe piață după ce stocul actual va fi epuizat. Când am văzut broșurica aproape că mi-au dat lacrmile gândindu-mă că peste câțiva ani deja va fi istorie și nu îl voi mai găsi niciunde. Alte parfumuri ce vor fi retrase sunt: Iris Noir, Cocon Neonatura, Eryo, Ming Shu, Cedre, Bambou. Toate sunt reduse la jumătate de preț.




Comentarii

Si mie imi place mult cum miroase So elixir purple si la fel imi pare rau ca scot niste produse asa grozave ca si Iris noir sau Rose absolue..:( Anul asta sper sa imi iau si eu So elixir purple, deja cele doua mostre pe care le am stau ascunse in poseta mea si din cand in cand imi mai bag nasul la ele.
Mi-as lua atatea cosmetice incat nici nu stiu de unde sa incep:))mi-as lua si Rose absolue, am si eu catalogul cu promotia, mi-ar lua si un sampon de la Tigi, mi-as mai lua niste produse Lush!Salveaza-ma Aurora!!!!:))
MoGio a spus…
Am primit si eu mostra , mi s-a parut ca mirosul parfumului aduce cu Alien , doar ca e mai slab si persista mai putin . Dar mi-am propus pt perioada cand o sa duc lipsa de parfumuri , sa-mi comand unul pentru ca pe Alien n-am sa-l mai "vad" prea curand .
Raluca a spus…
nici eu nu am rezistat tentatiei si mi-am luat parfumul so elixir purple...si tot citind pe blogul tau de Rose absolu m-ai facut curioasa...l-am gasit la o tipa pe un blog la set cu deodorantul jumatate consumate la 15 lei (aman2)..le-am luat de curioasa...sa vad daca imi plac...sa nu dau pe el 130 sau cat era ...si sincer iti spun ca imi place la nebunie...vreau si eu acea oferta in care este la jumatate de pret!!!!! il vreau...
Adina Aruştei a spus…
Am primit si eu mostra si la comanda pe care o astept trebuie sa ajunga lotiunea de corp. Sa vedem :)
sa le folosesti cu placere!
Alina a spus…
:( iris noir mi-a placut, inca mai am un mini parfum :(.
Deea a spus…
M-ai convins sa-l incerc si eu!
Anonim a spus…
Aurora, ar trebui sa primesti comision de la yves rocher pentru cum vorbesti de aceste parfumuri! Nu cred ca exista vreo descriere mai completa si frumoasa despre aceste esente nicaieri..
Unknown a spus…
Buna.Stiu ca nu are legatura cu articolul dar ti-am vizitat blogul de cateva ori si mi se pare foarte interesant.As avea o intrebare : folosesti masti de par de la Kallos si ce parere ai despre ele? Multumesc
Unknown a spus…
Buna.Stiu ca nu are legatura cu articolul dar am vizitat blogul de cateva ori si mi se pare foarte interesant si as avea o intrebare : ai folosit masti de par de la Kallos?ce parere ai? Multumesc.
Blue Lady a spus…
am primit si eu brosura insa nu am crezut ca le scot, imi place mult iris noir, dar o sa il mai iau eu pana se termina stocul :)))
Anonim a spus…
Cum arata catalogul de solduri si cum pot face rost de el? :D
Imi place mult acest parfum, sper sa-l si cumpar candva. In naivitatea mea, speram sa-l ofere cadou la o comanda aniversara. :D Silly, ha?
Unknown a spus…
Acum ca am citit la tine despre el,vreau si eu sa il incerc,trebuia sa il comand atunci la oferta,dar...am ratat ocazia. Te pup!




http://preciousboutiquee.blogspot.ro/
Anonim a spus…
Eu am profitat de ziua in care (din eroare cred) parfumul si cu vaporizatorul de poseta de 15 ml au fost la jumatate de pret adica 64,5. Mie sincer mai mult imi place primul (cel auriu) dar nu regret ca l-am cumparat nici pe cel mov.Si sincer mi se pare ca dupa ce te dai cu el miroase mai bine.
Mihaela
Toma Aurora a spus…
Cleo, sampoanele Tigi tin o vesnicie! Mi se par cele mai economice sampoane incercate si ce pe care l-am avut eu (pentru volum) m-a tinut mai bine de 6-7 luni. Chiar dacă nu au rezultate extraordinare (dar curata bine si nu fac matreata si nici nu incurca parul) reprezinta un exepmlu de sampon bun pentru folosirea frecventa si nu mai stai cu grija ca luna viitoare iti trebuie un tub nou.
Am vazut wishlistul tau, mi-a plăcut mult produsele alese. Toate arătau tentant, mai ales setul de la Lush :DAzi îl public si eu pe al meu...tot așa, nu mă astâmpăr deloc!
Toma Aurora a spus…
MoGio rezistenta nu e foarte mare, dar parfumul persista 5-6 ore pe piele. Parfumurile marca Mugler sunt oricum mega-rezistente, nu cred că pot fi comparate cu alte mărci.
Toma Aurora a spus…
O să încerc să scanez oferta, desi nu stiu daca merge scannerul fara tuș la imprimanta (oricat de cretin ar suna mi s-a întâmplat deseori cu ultima multifunctionala). Daca reusesc o sa trimit oferta pe mail tuturor persoanelor interesate, desi este personalizata (adica are numele si adresa timparite). Poate, poate merge făcută comandă numai cu numărul comenzii căci mai sunt unele operatoare îngăduitoare. Pup!
Toma Aurora a spus…
Adina, sper să fie pe placul tău! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, tot la fel stau și eu...mai am câțiva stropi într-o sticluță. Și de el îmi pare rău, chiar mi-a plăcut! :(
Toma Aurora a spus…
Deea, merită măcar să îl încerci! :D
Toma Aurora a spus…
:) Eh, au oricum oferte bune, nu mai e nevoie și de comision! Mie îmi plac mult uneledintre parfumurile lor și aș vori la nesfârșit despre ele. Mi se pare interesante și ușor vintage :D
Toma Aurora a spus…
Buna, Raluca!

O singură mască am folosit de la Kallos: cea cu placentă. Nu pot spune că m-a impresionat foarte tare, dar mi s-a părut mai hidratanta decât garnier fructic, gliss și dove. Multe fete se declara incantate de varianta cu lapte, dar nu am incercat-o. Poti cumpăra măcar un flacon mic (costa pana in 10 lei. Cam 6 lei este pretul in supermarket si e ceva mai scumpă în magazinele de cartier)) ca să iti faci o idee. Varianta cu lapte se numeste LATTE si are un ambalaj simplu, alb cu titlu mov. Eu mi-am propus să o încerc după ce termin măștile mai vechi, deja desfăcute.

Toma Aurora a spus…
Ramo, scrie pe prima pagina a brosurii că toate produsele sunt scoase din fabricatie si ca din 2013 nu se vor mai gasi in magazine. Bine macar ca e valabila oferta pana la sfarsitul lui martie :))
Toma Aurora a spus…
O să încerc să îl scanez si o sa il trimit prin mail celor interesati. Voi pune un anunt pe site daca imi va merge scannerul. :)
Toma Aurora a spus…
Nu, nu! Si eu tot la asta ma astept: sa fie pus cadou pe viitor (asa cum s-a intamplat cu So Elixir auriu).:D Speranta moare ultima!
Toma Aurora a spus…
Madalina, il poti testa in magazinele fizice Yves Rocher. Au testere pentru toate parfumurile si nu te forteaza nimeni să cumperi nimic. Pupici! :*
Toma Aurora a spus…
Mihaela, da, ai dreptate. Mirosul e mai placut după ce se așeză. Tot la repezeală l-am luat și eu...nu m-am putut abține când am primit mailul :D
Unknown a spus…
Multumesc mult pentru sfat
Anonim a spus…
M-ar interesa si cum l-ai obtinut: l-ai primit in colet, odata cu o comanda recenta, sau in alt mod?
MysticDream a spus…
Wow, vreau si eu catalogul de solduri! :((( Pup!
AncaDanielaStyle a spus…
Si eu am comandat lotiunea de corp si am primit cadou parfumelul si crema de corp Iris Noir, pe care o ador de altfel.Mie mi pare ca varianta purple e un pic mai light.
Lotiunea din aceasta gama nu am inceput-o inca, m-am abtinut cu sfintenie pana le termin pe cele incepute.
Sa le folosesti cu placere!
Unknown a spus…
Eu am fost contactată telefonic de cei de la Yves Rocher la lansarea parfumului So Elixir Purple și mi-au prezentat o ofertă prin care cumpăram la un super-preț apa de parfum, spray-ul și încă ceva/atât și primeam un portfard cadou. Am acceptat, gândindu-mă că îl voi vinde unei persoane interesate, însă nu am reușit și mi l-a cumpărat...mama mea . Pare a fi încântată de el și mie mi se pare că am făcut o afacere bunicică și parfumul are un miros foarte plăcut, însă nu pe gustul meu.