Comandă Dorothy Perkins (part 1)


    Când vine vorba despre reduceri pe Dorothy Perkins sunt omul care dă năvală repede pe site și își face un wishlist lung cât o zi de luni. Iar cum tentațiile nu te lasă niciodată baltă până nu devin realitate, am stat într-o zi și am eliminat/readăugat/calculat ce trebuie să îmi iau și ce nu, mi-am învârtit banii de pe card pe toate părțile și până la final am împărțit tot ce am dorit în două comenzi: prima nu a ajuns încă (vine prin poșta), iar cea de-a doua a sosit marți, prin curier rapid.



   În ambele comenzi am avut câte un gift box inspirat de marile orase ale lumii. Marti am primit varianta numită New York, formată din mănuși și urechelnițe. Mănușile sunt subțirele, dar o blăniță super-pufoasă și frumoasă. Caschetele au mai mult leopărduț pe interior, iar în exterior sunt decorate cu cercuri bej care imită pielea întoarsă. Prețul setului a fost de 10 lire (52lei), redus de la 18 lire și îl găsiți aici.




   Bluzița nude peplum, din dantelă, arată foarte bine în realitate, păcat că nu m-a ajutat prea mult lumina zilele acestea și n-au ieșit fotografiile foarte bine. Presimt că voi deveni curând mare fan al croielilor peplum, mai ales al bluzelor, care vin așa bine combinate cu jeanși skinny. Preț: 15 lire (78lei), redus de la 28 lire; nu mai este disponibilă pe site.




   Obiectul preferat din această comandă au fost jeașii negri cu glitter. Au o croială perfectă, un material gros, foarte bun și o lungime ideală (până la glezne. Un mare plus pentru glitterul discret, multicolor, care îi fac potriviți și pentru o ținută de zi, dar și pentru una de seară. Prețul lor a fost de 10 lire (52 lei), redus de la 38 lire și nu mai sunt disponibili pe site.



   Iar ultimul obiect achiziționat a fost acest blazer gros, de culoare neagră, croit cu umerii picați, într-un stil masculin. Pentru el am ales măsura cea mai mică și bine am făcut, căci altfel ar fi arătat ciudat în partea de sus (cum au spus și celelalte persoane în comentariile de pe site). Pentru calitatea materialului are nota maxima! Pretul său a fost de numai 7 lire (37 lei), redus de la 49 lire. Îl puteți găsi aici.





Comentarii

Alice wonders a spus…
Foarte convenabile mi se par preturile, dar eu mereu ajung sa cheltui pe Asos banii pentru DP. Bluzita e favorita mea, atat de fina si versatila.
M and M a spus…
Ce frumoasa e bluzita cu pepleum. Am si eu vreo 4 dar fara maneci.

sa le porti sanatoasa:*
cris a spus…
Toate sunt superbe <3
ramy a spus…
ce dragute sunt urechelnitele si manusile :) imi plac si jeansii...eu nu am mai luat nimic de pe DP de asta-vara...tocmai cand imi propusesem sa ma potolesc putin cu shoppingul, azi am plasat o comanda pe forever21 , au promo 1+1 gratis pe solduri, chiar fff convenabil...pacat ca in Ro nu livreza! :(
Irina a spus…
Sunt superbe lucrusoarele >3 sa le porti sanatoasa.Imi place in special setul leopard print.
Tare frumoasa lucrusoarele de pe site si au reduceri substantiale.Stiam ca o parte din lucrusoarele marcii sunt facute in fabricile din Romania.
Cu riscul de a ma repeta trebuie sa zic ca imi plac la culme articolele in care ne povestesti de lucrusoarele pe care le cumperi.
Sa ai o zi frumoasa :*
Mihaela Pojogu a spus…
pantaloni ca astia imi doresc si eu, imi plac mult, draguta rau de tot e si bluzita si sacoul nu arata rau. :)
miki a spus…
Aaaah, ce frumuseti ai comandat! Sa le porti sanatoasa!
Pana sa citesc, am zis ca e cea cu setul Milan si ma gandeam ca probabil urmeaza sa primesc si eu coletul, dar, se pare ca mai avem un pic de asteptat.
Anonim a spus…
Bluza e tare sensibila cu alura asa vintage,mi piace,mi piace!!
Pantalonii sunt un must, nu stiu daca imi plac mie cu sclipici dar sunt de efect in orice caz...
Iar manuselele si urechile sunt lovitura de gratie la propriu dar si figurat :D
oooo...jeansii imi plac si mie! chiar daca nu prea sunt adepta hainelor negre (prea mult), sunt deosebiti si cred ca si mai bine arata in realitate.Am tras si eu un ochi pe Asos si mi-am gasit o rochita si niste jeansi foarte frumosi-abia astept sa imi primesc banii de la practica si acolo ii "stric" pe toti :D mai ales ca au si reduceri...iar de DP nici nu mai vb, nu intru la ei pe site ca o sa dau faliment! si asa am cheltuit cam mult in ultima perioada :)
Sa le porti pe toate cu drag si sa fii iubita :*
Anonim a spus…
super achizitii !daca vrei si niste accesorii ieftine si dragute , arunca o privire si pe noul magazin de pe facebook https://www.facebook.com/accesorii.altfel?fref=ts
Fuchsia a spus…
super tare gift box-ul, sunt foarte dragute si imi place si ideea din spatele lui!
Sa le porti iubita!
Georgiana a spus…
Ai facut alegeri deosebite, ca de obicei! Blugii sunt minunati, si sacoul mi se pare irezistibil, chiar acum arunc un ochi pe site.
Sa le porti pe toate cu drag!
ilda76 a spus…
Daaaa, imi place ceea ce vad!
Favoritele mele sunt bluzita si setul de manusi si urechiuse :))!
Sa le porti sanatoasa, Aurora!
Prettu please, mai arata-ne si noua outfit-uri (faceai asta intr-o vreme si mie-mi placea mult)!
S a spus…
hei,imi spui te rog cam in cat timp au ajuns produsele de la plasarea comenzii?
vin prin posta sau curierat?

am plasat si eu o comanda in 17.01,am fost informata cum va a fost trimisa comanda dar din pacate tracking numberul oferit de ei nu este valid,asa ca nu am nici o idee cand voi primi produsele.

mutlumesc in avans:)
Toma Aurora a spus…
Buna,
Daca traking number-ul nu e valid, atunci comanda va veni prin posta, nu prin curier. Eu am o comanda plasata pe 5 sau 6 dec. si inca nu mi-a venit, in timp ce comanda de mai sus mi-a ajuns foarte repede, prin curier.
Cel mai adesea coletele vin in 5-10 zile lucratoare la oficiul postal de care apartii.Se intampla uneori ca pachetul sa ajunga dupa 3-4 saptamani. Mie mi s-a intamplat o data. In cazul in care nu primesti nimic nici dupa o luna de zile, atunci le trimiti un mail iar ei iti vor returna toti banii. Dar sper ca totul sa decurga ok!
S a spus…
wow,multumesc pt raspunsul detaliat :)
m-am lamurit pe deplin.
Unknown a spus…
Ce lucruri frumoase !