Review: Oja Rimmel 500 Caramel Cupcake


    Am primit cadou aceasta oja nude, mată, de la prietena mea, Dana, care mi-a dăruit și o surată tot marca Rimmel într-o nuanta metalică. Recunosc că aveam cateva îndoieli în ceea ce o privește pentru că ultimele lacuri Rimmel, cumpărate din DM, aveau o putere de acopeerire foarte slaba si trebuia sa insist cu 4-5 straturi pentru a obtine culoarea din sticluță.

  Formula nouă, cu pensula mare, plată, este îmbunătățită și două straturi sunt suficiente pentru o acoperire totală. Timpul de uscare este la fel de scurt ca și în variante veche, oja Rimmel fiind una dintre produsele pentru unghii cu timpul de uscare cel mai redus. În cca. 5 minute ambele straturi sunt uscate perfect!


   Pensula nouă este foarte practică și acoperă unghia aproape în întregime dintr-o singură mișcare. Are si o formă rotunjită la capete, ce permite lăcuirea unghiurilor laterale. Grozavă pensulă, aș zice!

   Oja Rimmel beneficiază și de un alt plus: prețul accesibil, care variază între 6 și 12 lei. Deseori o găsiți la promoție în DM, dar numai în nuanțe selectate.  În comparație cu vechea formulă aceasta este mai intens colorată și beneficiază și de calitățile pensulei plate!


Comentarii

ilda76 a spus…
Aurora, am si eu oja aceasta in doua nuante! Pensula pare gigantica dar are o precizie pe masura dimensiunii!:))
Mie-mi place mult...
Pupicei!
Unknown a spus…
Foarte frumoasa e si da, ojele astea se usuca chiar repede!
arianaa a spus…
Foarte frumoasa! Ojele nude arata intotdeauna bine pe unghie si sunt foarte finute. :) Sa o folosesti cu placere.
Toma Aurora a spus…
Ilda, ma bucur ca iti place pensula. Mi mi se pare foarte practica desi cand o vezi prima oara arata grosolan datorita marimii. Dar aplicarea este usoara si foarte rapida gratie ei.
Toma Aurora a spus…
Da, are un timp foarte redus de uscare. Primul strat, celputin, nici nu apuci bine sa il pui pe unghie ca s-a si intarit :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Arianaa. Initial mi-am dorit o nuanta de la Essence, dar prietena mea nu a gasit-o la stand (aveau foarte putine produse Essence acolo unde a fost sa intrebe).
Sadie a spus…
Am si eu cateva oje din colectia asta, printre care si Caramel Cupcakes, cel mai frumos nude dintre toate nuantele pe care le detin.